Services

Ajoneuvojen käytettävyyden varmistaminen käytettävyyspalveluillamme

Renault Trucks T on the road

Renault Trucksille työvälineen kannattavuuden parantaminen tarkoittaa huoltoaikataulun optimointia ja useimpien suunnittelemattomien pysähdysten välttämistä. Kehittyvien teknologioiden ja ratkaisujen ansiosta on kuitenkin yhä helpompi ennustaa sitä, mikä ennen oli arvaamatonta.

Renault Trucks T High service station

 

YKSILÖLLINEN HUOLTOSUUNNITELMA

Asiantunteva palvelutuotemyyjäsi määrittelee ja toteuttaa huoltosuunnitelman ajoneuvosi todellisen tarpeen ja profiilin perusteella.

  • Huoltosuunnittelun ja huoltotoimien yhdistämisen avulla pyritään minimoimaan seisokkiajat.
  • Ajoneuvosi alkuperäinen suorituskyky säilyy ja sen jälleenmyyntiarvo nousee käyttämällä luotettavia ja kestäviä hyväksyttyjä aitoja varaosia, joilla on 2 vuoden laajennettu takuu.

SUUNNITTELE ETUKÄTEEN TEKEMÄLLÄ YLLÄPIDOSTA ENSISIJAINEN TEHTÄVÄSI

Huoltosuunnitelman avulla, jossa seurataan osien kulumista ja varoitetaan varhaisessa vaiheessa mahdollisista vioista, Renault Trucks maksimoi ajoneuvosi käyttöajan ja -potentiaalin. PREDICTin avulla voit hallita liiketoimintaasi ja toimintaasi täysin rauhallisin mielin!

Assurer
Dynaaminen huolto-ohjelma

 

 

Assurer
"Tarkin" tapa mitata kulumista

 

Assurer
Odottamattomien vikojen hallintaan mukautettu käsittely

ETÄPÄIVITYKSET HUOLTOKÄYNTIEN SUJUVOITTAMISEKSI

Ennakkodiagnostiikka, huoltokorjaukset ja kaluston päivitykset: tämä PREDICT-tarjoukseen sisältyvä ratkaisu säästää aikaa ja takaa ajoneuvon maksimaalisen käytettävyyden välttämällä tarpeettomia huoltokäyntejä.

 

LAAJENNA ODI-MOOTTORISI ODI* DE13-MOOTTOREILLA 150.000 kilometriin asti

Öljynvaihtoväliämme on pidennetty DE13* (vaihtoehto) -moottoreille 150 000 kilometriin tai (100 000 kilometrin tai 12 kuukauden välein sijaan). Tämä johtaa alhaisempiin sopimuskustannuksiin (työ ja osat), huoltoaikatauluun, joka rajoittaa seisonta-aikoja korjaamoilla, sekä polttoaineen lisäsäästöihin.

* Optimoitu öljyn tyhjennysväli.

 

VIANETSINTÄ 24/7

Asiantuntijaverkosto vastaa sinulle 16 kielellä, ja sinua avustaa henkilökohtaisesti ja on ainoa yhteyshenkilösi koko tukitoiminnan ajan.

Riippumatta siitä, mistä soitat, asiakaspalvelija paikantaa sijaintisi ajoneuvon ohjaamossa olevan 24/7-painikkeen* avulla ja pitää sinut ajan tasalla Renault Trucks -huollon saapumisesta.

Tiellä tehtävät korjaukset toimittavat koulutetut teknikot, jotka käyttävät siihen sopivia ajoneuvoja ja työskentelevät erityisten diagnostiikkatyökalujen avulla.

* Kuorma-auton lisävarusteista riippuen.

24-7

 

24-7

HINAUSAPU

Renault Trucks Financial Services tarjoaa sinulle tämän kattavan, luotettavan ja helppokäyttöisen avustuspalvelun, joka ylläpitää sinun ja kuljettajan mielenrauhaa, jos hinaus on tarpeen.

  • Saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa kaikkialla Euroopassa.
  • "Laajennetussa" versiossa tarjotaan kuljettajan palvelut (kuljetus, majoitus, kotiuttaminen jne.).
  • Hinausavustuspaketti tarjotaan lisävarusteena Start & Drive -huoltosopimusten yhteydessä, mutta se on saatavilla myös asiakkaille, joilla ei ole näitä sopimuksia.

Jos haluat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

contact renault trucks
Ajoneuvosi ovat aina käyttövalmiina, joten voit keskittyä liiketoimintaasi täysin rauhassa.
Set canonical URL
Off