Share

Services

Ajoneuvojen käytettävyyden varmistaminen palveluillamme

Renault Trucks T on the road

Renault Trucksille asiakkaan työvälineen eli kuorma-auton kannattavuuden parantaminen tarkoittaa huoltoaikataulun optimointia ja suunnittelemattomien pysähdysten välttämistä. Tekniikan ja ratkaisujen kehittymisen ansiosta on kuitenkin yhä helpompi ennustaa sitä, mikä ennen oli arvaamatonta.

Renault Trucks T High service station

 

YKSILÖLLINEN HUOLTOSUUNNITELMA

Asiantunteva palvelutuotemyyjäsi määrittelee ja toteuttaa huoltosuunnitelman ajoneuvosi todellisen tarpeen perusteella.

  • Huoltosuunnittelun ja huoltotoimien yhdistämisen avulla parannetaan käyttöastetta.
  • Ajoneuvosi alkuperäinen suorituskyky säilyy ja sen jälleenmyyntiarvo nousee käyttämällä luotettavia ja kestäviä alkuperäisiä Renault Trucks -varaosia, joilla on valtuutetun jälleenmyyjän asentamana 2 vuoden laajennettu takuu.

 

Assurer
Dynaaminen huolto-ohjelma

 

 

Assurer
"Tarkin" tapa mitata kulumista

 

Assurer
Odottamattomien vikojen hallintaan mukautettu käsittely

PIDENTYNEET ÖLJYNVAIHTOVÄLIT

Öljynvaihtovälimme on pidentynyt 13L-moottoreilla jopa150 000 kilometriin tai 18 kuukauteen (100 000 kilometrin tai 12 kuukauden välein sijaan). Tämä johtaa alhaisempiin sopimuskustannuksiin (työ ja osat), huoltoaikatauluun, joka vähentää seisonta-aikoja korjaamoilla, sekä polttoaineen lisäsäästöihin.  

VIANETSINTÄ 24/7

Asiantuntijaverkosto vastaa sinulle 16 kielellä, ja sinua avustaa henkilökohtaisesti ja on ainoa yhteyshenkilösi koko tukitoiminnan ajan.

Riippumatta siitä, mistä soitat, asiakaspalvelija paikantaa sijaintisi ajoneuvon ohjaamossa olevan 24/7-painikkeen* avulla ja pitää sinut ajan tasalla Renault Trucks -huollon saapumisesta.

Tiellä tehtävät korjaukset tekevät koulutetut teknikot, jotka käyttävät siihen sopivia ajoneuvoja ja työskentelevät erityisten diagnostiikkatyökalujen avulla.

* Kuorma-auton lisävarusteista riippuen.

24-7

 

24-7

HINAUSAPU

Renault Trucks Financial Services tarjoaa sinulle tämän kattavan, luotettavan ja helppokäyttöisen avustuspalvelun, joka ylläpitää sinun ja kuljettajan mielenrauhaa, jos hinaus on tarpeen.

  • Saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa kaikkialla Euroopassa.
  • "Laajennetussa" versiossa tarjotaan kuljettajan palvelut (kuljetus, majoitus, kotiuttaminen jne.).
  • Hinausavustuspaketti tarjotaan lisävarusteena Start & Drive -huoltosopimusten yhteydessä, mutta se on saatavilla myös asiakkaille, joilla ei ole näitä sopimuksia.

Jos haluat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

contact renault trucks
Ajoneuvosi ovat aina käytettävissäsi, joten voit keskittyä liiketoimintaasi täysin rauhassa.