Palvelut

Huoltopalvelut

Renault Trucks T on the road

Renault Trucks myynti ja huolto Suomessa: Volvo Truck Center, Wetteri Power, Käyttöauto Trucks, Auto-kilta Trucks, Raskaspari sekä HF-Autohuolto. Löydä lähin auktorisoitu Renault Trucks huoltopiste täältä.

Kuorma-autojen kannattavuuden parantaminen tarkoittaa esim. huoltoaikataulun optimointia, jolla voidaan välttää suunnittelemattomat pysähdykset. Jatkuvasti kehittyvien teknologioiden ansiosta on yhä helpompi ennustaa huollon tarpeita ennakoivasti.

Renault Trucks T High service station

 

YKSILÖLLINEN HUOLTOSUUNNITELMA

Asiantunteva palvelutuotemyyjä määrittelee ja toteuttaa huoltosuunnitelman ajoneuvosi todellisen tarpeen perusteella. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään ja kysy meiltä lisää!

  • Huoltosuunnittelun ja huoltotoimien yhdistämisen avulla pyritään minimoimaan seisokkiajat.
  • Ajoneuvosi alkuperäinen suorituskyky säilyy ja sen jälleenmyyntiarvo nousee käyttämällä luotettavia ja kestäviä hyväksyttyjä aitoja varaosia, joilla on 2 vuoden laajennettu takuu.

HYVIN SUUNNITELTU ON PUOLIKSI TEHTY 

Huoltosuunnitelman avulla, jossa seurataan osien kulumista ja varoitetaan varhaisessa vaiheessa mahdollisista vioista, maksimoimme ajoneuvosi käyttöasteen. Predict -huoltosopimuksen avulla voit hallita liiketoimintaasi rauhallisin mielin.

Assurer
Ajojen mukaan mukautuva huolto-ohjelma

 

 

Assurer
Tarkka tapa mitata huoltojen tarvetta.

 

Assurer
Odottamattomien pysähdysten ennaltaehkäisy

ETÄPÄIVITYKSET HUOLTOKÄYNTIEN SUJUVOITTAMISEKSI

Etädiagnostiikka, huoltokorjaukset ja kaluston päivitykset: tämä PREDICT-huoltosopimukseen sisältyvä ratkaisu säästää aikaa ja takaa ajoneuvon maksimaalisen käyttöasteen.

 

LAAJENNA ODI-MOOTTORISI ODI* DE13-MOOTTOREILLA 150.000 kilometriin asti

Öljynvaihtoväliämme on pidennetty DE13* (vaihtoehto) -moottoreille 150 000 kilometriin tai (100 000 kilometrin tai 12 kuukauden välein sijaan). Tämä johtaa alhaisempiin sopimuskustannuksiin (työ ja osat), huoltoaikatauluun, joka rajoittaa seisonta-aikoja korjaamoilla, sekä polttoaineen lisäsäästöihin.

* Optimoitu öljyn tyhjennysväli.

 

24/7 HUOLTOPÄIVYSTYS

Kun tarvitset apua, soita Renault Trucksin valtakunnalliseen 24/7 palveluun: 00800 1234 2424 (huom kaksi nollaa numeron alussa).

Riippumatta siitä, mistä soitat, asiakaspalvelija paikantaa sijaintisi ajoneuvon ohjaamossa olevan 24/7-painikkeen* avulla ja pitää sinut ajan tasalla Renault Trucks -huollon saapumisesta.

Tiellä tehtävät korjaukset toimittavat koulutetut teknikot, jotka käyttävät siihen sopivia ajoneuvoja ja työskentelevät erityisten diagnostiikkatyökalujen avulla.

* Kuorma-auton lisävarusteista riippuen.

24-7

 

24-7

HINAUSAPU

Renault Trucks tarjoaa sinulle kattavan, luotettavan ja helppokäyttöisen avustuspalvelun, joka ylläpitää sinun ja kuljettajan mielenrauhaa, jos hinaus on tarpeen.

  • Saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa kaikkialla Euroopassa.
  • "Laajennetussa" versiossa tarjotaan kuljettajan palvelut (kuljetus, majoitus, kotiuttaminen jne.).
  • Hinausavustuspaketti tarjotaan lisävarusteena Start & Drive -huoltosopimusten yhteydessä, mutta se on saatavilla myös asiakkaille, joilla ei ole näitä sopimuksia.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä meihin! Katso lähin jälleenmyyjä www.renault-trucks.fi/yhteystiedot tai laita meille s-postia osoitteeseen: info.fi@renault-trucks.com

contact renault trucks
Ajoneuvosi aina käyttövalmiina, jotta voit rauhassa keskittyä liiketoimintaan. 
Set canonical URL
Off