UUTISET, TAPAHTUMAT, YRITYSINFO

TAPAHTUMAT 2018

Tältä sivulta löydät tapahtumat, joissa olemme mukana ja joita järjestämme 2018

Mid Finland TruckMeeting 2018

Renault Trucks on mukana Viitasaaren Mid Finland Truckmeetingissä! Tervetuloa osastollemme Viitasaaren torille 21.7.2018. Tapahtumassa oli viime vuonna mukana yli 130 näyttelyautoa.

Osastollamme nähdään Mikko Saarinen Ky:n upea Renault Trucks T High Edition -erikoismalli! Menossa mukana on myös kuljettaja Pasi Pirinen, joten tulepa repäisemään häntä hihasta ja kysele mitä hän on autosta ollut mieltä! Viitasaaren torilla oma jälleenmyyntiverkostomme eli Volvo Truck Center Itä ja mukana myös Volvo Truck Center Vantaan Renault Trucks kuorma- ja pakettiautomyyjä Ilkka Lehtikallio.

Ilmaistapahtuma. Torilla tavataan!

POWER TRUCK SHOW 2018 - TATUOINTEJA JA TANKKAUSTA

T tattoo

Power Truck Show pidetään 10.-11. elokuuta Kauhavan Alahärmässä. Koko perheen tapahtumassa on jälleen komeita autoja ja paljon muuta ohjelmaa.

Olemme mukana tutulla paikalla heti pääsisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä, osasto U140. Näyttävien suomalaisten asiakasautojen lisäksi osastolla ainutlaatuinen Renault Trucks T High TATTOO. Menossa mukana Battery Energy Drink -energiajuomat.Tervetuloa tutustumaan myös kevyempiin ammattilaisen työkaluihin, Renault Trucks Master -pakettiautoihin.

Ranskasta Suomeen saapuva « Renault Trucks T High TATTOO:n » ohjaamon tatuoinnilta näyttävän kynäruiskumaalauksen suunnittelu on Lyonilaisen Design-opiskelijan Anouck Méchetin käsialaa. Abstraktin maalauksen muodot symboloivat nopeutta, järeyttä ja voimaa.

Auto on 520hv T HIGH 4x2 erityisen tilavalla Maxispace  –ohjaamolla. Maxispace-ohjaamon varustelu mahdollistaa mukavat oltavat pitkilläkin matkoilla. Varustelun taso vetää vertoja hotellihuoneelle.

Power Truck Show:ssa nähdään tänäkin vuonna näyttävimpiä suomalaisia Renault Trucks kuorma-autoja. Esillä on mm. Vesterbacka Transportin upouusi Renault Trucks T460 6x2 alusta Piako :n kokosivun aukeavalla rahtikorilla, sekä erilliskorillinen ja erikoisvarusteltu takavetoinen Renault Trucks Master 4x2. Palace-hallissa on esillä  RL-Trans Oy:n T High, joka vuoden 2017 yleisöäänestyksessä valittiin Suomen tyylikkäimmäksi T-sarjalaiseksi.

Osastollamme voit tankata poweria omaan tankkiin, sillä yhteistyössä Renault Trucksin kanssa osastolla on mukana Battery energiajuomat. Battery Blueberry –uutuusjuomaa on osastolla tarjolla maistiaisten muodossa. Arvonnassamme voit voittaa mm. T TATTOO:n pienoismallikoossa. Battery uutuusjuomaa on tarjolla rajoitettu erä. Tuote on tarkoitettu vain 18v. täyttäneille.

Liity tapahtumaan Facebookissa

Lue uutinen

 

FINNMETKO 2018

C-sarjalainen

Puu- ja maansiirtoalojen suurtapahtuma FinnMetko Jämsässä to 30.8.- la 1.9.2018. Renault Trucksin löydät osastopaikalta 298. Nähtävillä Renault Trucks kuorma-autot raskaisiin tehtäviin sekä Renault Trucks Master -pakettiauto.

Suuriin suomalaisiin kuormiin on Renault Trucksin valikoimissa saatavana niin 4- kuin 5-akseliset kuorma-autot, FinnMetkossa voit tutustua molempiin! Tervetuloa kysymään lisää Renault Trucks –malliston mahdollisuuksista myyjiltämme. Nähtävänä:

5-akselinen Renault Trucks C 520hv 10x4 kiviauto

4-akselinen Renault Trucks K 520hv 8x4 kiviauto

Autoissa on 13-litrainen moottori, 520 hevosvoimaa sekä kuljettajan työtä helpottava 12-vaihteinen automatisoitu Optidriver Xtrem –vaihteisto. Vaihteistossa on myös Off Road –toiminto maansiirron haasteisiin. C-sarjalaisessa on rautajouset etu- ja vetävillä taka-akseleilla sekä ilmajouset lisäakselilla, K-sarjalaisessa puolestaan rautajouset etu- ja taka-akseleilla. Molemmat kuorma-autot on päällirakennettu HF-Autohuollossa. Niissä on Elgin kivilava ja Nummen kippi.

Nelivetoinen Renault Trucks Master 4x4 huoltoautovarusteilla

Ketterän neliveto-Masterin korotettu maavara on riittävä myös todella haastaviin olosuhteisiin. Nelivetoinen Master on todellinen monitaituri, se sopii erinomaisesti vaikkapa huoltoautoksi rakennustyömaalle tai sähkölaitosautoksi. Alustan suojapanssaroinnin ansiosta meno ei lopu haastavissa oloissa.

FinnMetkossa nähtävillä on huoltoautoksi varusteltu neliveto-Master. Autossa on 2,3-litrainen moottori, 165 hevosvoimaa ja 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. Tarvittaessa kuljettaja voi kytkeä nelivedon ja alennusvaihteen päälle, normaaliajossa auton veto on vain takapyörillä. Näin neliveto ei turhaan lisää polttoaineen kulutusta tai rajoita kääntösädettä.

Liity tapahtumaan Facebookissa

 

RENAULT TRUCKS ROAD SHOW KOEAJOKIERTUE 2018

Renault Trucks C-sarja, T-sarja sekä Master -pakettiautot kiersivät Suomea kevään 2018 aikana Raaseporista Rovaniemelle 25 paikkakunnalla.

Jos et ehtinyt koeajolle, ota yhteyttä jälleenmyyjääsi koeajon järjestämiseksi!

Kaluston esittely

Kiertueella oli koeajettavana tridem-alustainen Renault Trucks C 520hv 8x4 -koukkuauto. Auton tekninen yhdistelmämassa on 70t. Autossa on Carcotec Finland Oy:n päällirakenne ja Multilift-vaihtolavalaite, jossa on lukuisia kuljettajan työtä helpottavia ominaisuuksia.

Toinen mukana ollut C-sarjalainen on Renault Trucks C 520hv 8x4 –kasettiyhdistelmä, jonka tekninen yhdistelmämassa on 80t. Päällirakenteet on tehty oman verkostomme jälleenmyyjällä HF-Autohuolto Oy:llä Riihimäellä ja työhön valmiina on mm. ELG-maansiirtolavat, JYKin 4-akselinen perävaunu ja Nummi-kippi.

Molemmissa autoissa on mm. automatisoitu 12-vaihteinen Optidriver -vaihteisto, napaperä, 13-litran moottori ja kuljettajalle mukava Night&Day -ohjaamo. Katso video C-sarjan ominaisuuksista (YouTube)

Pidemmille ajomatkoille koeajettavana oli Renault Trucks T 520 hv High 6x2 takateliveturi. Autossa on mm. automatisoitu 12-vaihteinen Optidriver-vaihteisto auttamassa taloudellista ajoa ja erityisen tilava High Sleeper -ohjaamo. Auton tekninen yhdistelmämassa on 70t.

T High -mallissa ohjaamoa on korotettu 20 cm, joten ohjaamon lattia on täysin tasainen, ja seisomakorkeutta on huikeat 213 cm. T-sarjan soveltuu erityisen hyvin mukavuutta ja tilavuutta arvostaville kaukokuljetusten kuljettajille. Katso video T-sarjan ominaisuuksista (YouTube)

Renault Trucks Road Show 2018 kiertueaikataulu:

6.3. Mikkeli, Raskaspari Oy, Kinnarinkatu 3

7.3. Savonlinna, Auto-Kilta Trucks, Taitajantie 8

8.-9.3. Lappeenranta, Auto-Kilta Trucks, Terminaalinkatu 27

19.3. Pori, Volvo Truck Center, Korjaamonkatu 1

20.-21.3. Turku, Volvo Truck Center, Avantintie 20, Lieto

22.3. Forssa, Volvo Truck Center, Aukeentie 3

26.3. Raasepori, Volvo Truck Center, Ekeröntie 10

27.-28.3. Vantaa, Volvo Truck Center, Osumakuja 4

29.3. Riihimäki, HF-Autohuolto Oy, Tehtaankatu 17

5.4. Joensuu, Raskaspari Oy, Lukkotie 9

6.4. Kuopio, Volvo Truck Center, Mestarinkatu 3

10.4. Jyväskylä, Volvo Truck Center, Kuormaajantie 8

11.4. Lahti, Volvo Truck Center, Jatkokatu 1

12.-14.4. Tampere, Volvo Truck Center, Nuutisarankatu 19

20.4. Kokkola, Wetteri Power, Kuljettajantie 7

23.4. Kemi, Wetteri Power, Valiontie 8

24.4. Rovaniemi, Wetteri Power, Teollisuustie 29B

25.4. Kuusamo, Wetteri Power, Kitkantie 83

26.4. Kajaani, Wetteri Power, Sokajärventie 2

27.-28.4. Oulu, Wetteri Power, Poikkimaantie 31

2.5. Vaasa, Käyttöauto Trucks, Rantamaantie 37

3.5. Närpiö, Käyttöauto Trucks, Algotsintie 6

4.5. Seinäjoki, Käyttöauto Trucks, Pohjankaari 2

8.5. Kouvola, Raskaspari, Alakyläntie 25

9.5. Kotka, Raskaspari Oy, Kisällinkatu 10

Katso jälleenmyyjiemme sijainnit

Katso kuvia myös Facebookissa: www.facebook.com/renaulttruckssuomi

Instagramissa: www.instagram.com/renaulttruckssuomi