Uutiset


01.10.2015

KMJ-KULJETUKSELLA SUOMEN ENSIMMÄINEN RENAULT T HIGH KUORMA-AUTO

Haukiputaalta Norjan ajoihin uusi T 480 High 6x2

Ensimmäinen Suomeen saapunut Renault Trucks T High tasalattiaohjaamolla luovutettiin elokuussa haukiputaalaiselle KMJ-Kuljetus Oy:lle. KMJ-Kuljetus Oy:n uusin rekkaveturi on nostotelillä varustettu Renault Trucks T 480 Highcab 6x2, jonka kokonaismassa on 26 tonnia ja yhdistelmämassa 68 tonnia. Auton myi Wetteri Power Oy Oulu. Korkeassa T High makuuohjaamossa on kuljettajan liikkumista helpottava tasainen lattia.

Parikymmentä vuotta Oulun kupeesta Haukiputaalta käsin elintarvikekuljetuksia operoineen KMJ-Kuljetus Oy:n 14 autoa ajavat pääasiassa Norjassa ja Tanskassa.

– Lämpösäädellyt puoliperävaunuyhdistelmät kuljettavat kalaa ja elintarvikkeita Norjan ja Tanskan välillä. Autot käyvät harvoin Suomessa, kertoo kuljetusyrittäjä Kalle Juvonen.
KMJ-Kuljetus Oy:n uusin rekkaveturi on nostotelillä varustettu Renault Trucks T 480 Highcab 6x2, jonka kokonaismassa on 26 tonnia ja yhdistelmämassa 68 tonnia. Auton myi Wetteri Power Oy:n Oulun pisteen kuorma-automyyjä Jarmo Moilanen.

– Tämä on meidän ensimmäinen Renault, joten tätä on mielenkiintoista kokeilla. Uudella T High:lla olemme jo ajaneet ensimmäisiä keikkoja Norjaan.

Korkeassa makuuohjaamossa on kuljettajan liikkumista helpottava tasainen lattia.

T 480:n 6-sylinterisen rivimoottorin teho on 353 kW eli 480 hevosvoimaa ja huippuvääntömomentti 2 400 Nm käyntinopeudella 950–1 404 r/min.
– Makuuohjaamossa on vahvistettu lämpöeristys, ohjaamon ja moottorin lisälämmitin ja 40 litran jääkaappi keskikonsolissa penkin alla. Uudessa autossa on tutkatekniikkaa käyttävä hätäjarrutusjärjestelmä ja sopeutuva vakionopeudensäädin, joka pitää automaattisesti edellä menevään ajoneuvoon halutun etäisyyden, kertoo KMJ-Kuljetuksen Kalle Juvonen.Luovutetun vetoauton tiedot:
Renault Trucks T480 6x2
High Sleeper Cab -ohjaamo
Kaksi vuodetta, joista ylävuode muutettavissa säilytystilaksi
DTI 13 -moottori, 480 hv – 2 400 Nm
Optibrake-pakokaasujarru 382 kW
Automatisoitu Optidriver-vaihteisto

Kuva: KMJ-Kuljetus Oy:n logistiikkapäällikkö Boris Juvonen (vas.) vastaanotti haukiputaalaisyrityksen uuden Renault Trucks T 480 High Sleeperin Wetteri Powerin Jarmo Moilaselta.

Lisätiedot
Mikko Aules, tuotepäällikkö, Renault Trucks, Volvo Finland Ab,
puh. 050 433 7913, mikko.aules@renault-trucks.com

Annika Martas, markkinointiviestintäpäällikkö, Renault Trucks, Volvo Finland Ab,
puh. 040 734 2799, annika.martas@renault-trucks.com
www.renault-trucks.fi
www.instagram.com/renaulttruckssuomi

Renault Trucks – koko Suomessa

Renault Trucks kuuluu Volvo Group Trucks konserniin, Suomessa Volvo Finland Ab:hen. Täysin uudistunut tuotemallisto tarjoaa kokonaistaloudelliset kuljetusratkaisut kevyistä raskaisiin kuljetuksiin. Asiakkaita palvelee koko maan kattava 29 toimipisteen Volvo Group Trucks verkosto, jossa on Renault Trucks kuorma-autojen ja palvelutuotteiden myynti, sekä auktorisoidut huolto- ja korjaamopalvelut.
http://www.renault-trucks.fi

Wetteri Power Oy
Wetteri Power on Wetteri-konserniin kuuluva, yksityisessä omistuksessa oleva kuljetuskaluston myyjä ja asiantuntija. Wetteri edustaa Volvo kuorma-autoja ja Renault Trucks kuorma- ja pakettiautoja Pohjoisessa Suomessa. Toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Kempeleessä, Kokkolassa, Kajaanissa, Kemissä Rovaniemellä ja Kuusamossa. Wetteri Power Oy tarjoa parhaat kuljetuskaluston palvelut nopeasti ja joustavasti.  http://wetteripower.fi/