Uutiset


 

02.10.2020

Kuljetusliike Kinnunen, Oulu: "Renault Trucks toimintavarmuus erinomaista"

Kuljetusliike Kinnunen Oy, yrittäjä Hanna Kinnunen, Oulu:

”Olemme oululainen 1949 perustettu perheyritys, jonka omistaa kolmannen polven yrittäjä-omistajana toimin.  Kotimaan kuljetusten lisäksi meillä on vankka kokemus Keski-Euroopan, Ruotsin ja Norjan liikenteestä. Euroopan kuljetukset hoituvat yhteistyössä laajan kansainvälisen verkostomme kanssa.

Hoidamme niin kontti-kappaletavara- kuin vaativat projekti- ja erikoiskuljetuksetkin, sekä tullauspalvelut.”

Miten monta Renaultia kalustossanne on? Mitkä asiat vaikuttavat teillä uuden kaluston hankintaan?

”Tällä hetkellä alihankkijoiden lisäksi liikenteessä on neljä omaa autoa, joista kolme ovat Renault Trucks merkkisiä. Läpi historian yrityksen periaatteena ovat olleet joustavuus, yksilöllinen palvelu ja luotettavuus. Nämä periaatteet yhdistettynä toimintavarmaan kalustoon ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan ovat taanneet yrityksen menestyksen ja jatkuvuuden. Toiminnan tukena oleva ajoneuvojen paikannusjärjestelmä mahdollistaa kuljetusten taloudellisuuden, turvallisuuden sekä reaaliaikaisen seurannan. Ajamme kaikilla autoilla niin projekti- kuin konttikuljetuksiakin koko toimialueellamme.”

Minkälaisia kokemuksia Renault Trucks kuorma-autoista teillä on ollut?

”Hankimme ensimmäisen Renault Trucks kuorma-auton 2011. Toinen Renault saatiin 2013 ja kesällä 2016 taloon tuli kaksi T –sarjalaista. Viimeisin Renault C 520 6x4 saatiin käyttöömme tammikuussa 2020. Kaikki Renaultimme on ostettu uutena. Kokemuksemme kaikista Renaulteista on ollut kiitettävä. Meille tärkeää on toimintavarmuus, joka on ollut erinomaista. Suurempia vikoja ei missään näistä autoista ole ollut.”

Minkälaista ajoa Kinnusen T-sarjalaiset ajavat?

”Toinen T-sarjalaisista sekä uusin C -sarjan Renault ovat pääsääntöisesti HCT yhdistelmien vetäjinä. Nillä ajetaan pidempiä matkoja, Suomen sisällä sekä lyhyempänä yhdistelmänä Ruotsiin ja Norjaan.  Toinen T-sarjalainen oli mukana valitettavassa liikenneonnettomuudessa ja vaurioitui niin pahoin, että se on nykyisin avk:n omistuksessa.

Mikä asiat vaikuttivat C-/T-sarjalaisen / T-sarjalaisten hankintapäätökseen?

”Autojen hankintaa vaikuttivat aiempi hyvä kokemus Renault kuorma-autoista. Niiden luotettavuus, taloudellisuus ja se, että merkki on meille jo ennestään tuttu. Lisäksi huolto on lähellä toimipaikkaamme. Wetteri Powerin huolto on kokemuksiemme mukaa asiantuntevaa ja palvelua saa tarvittaessa nopeastikin.”

Mitkä ovat kokemuksenne Wetteri Powerin automyynti ja huoltotoiminnoista?

Renault Trucks tietotaito lisääntyy koko ajan. Wetteri Powerin mekaanikot ovat innokkaita tutustumaan ja perehtymään Renaultiin, joka ei paljoa Volvosta eroa.

Lue lisää:

https://www.kuljetuskinnunen.fi/

www.wetteripower.fi

Renault Trucks automyynnin yhteystiedot: www.renault-trucks.fi/yhteystiedot