Uutiset


11.05.2015

Power Truck Show 2015

T AVATAR Suomeen Tervetuloa osastollemme U140!

Renault Trucks on jälleen näyttävästi esillä Power Truck Show:ssa. Power Truck Show järjestetään Härmän Power Parkissa 7.-8.8.2015.

Osastollamme U140 sekä Palace Hallissa International Truck of the Year voittaja, Renault Trucks T-sarja ja sekä uusi upea Renault Trucks T HIGH -tasalattiaohjaamomalli.

Suomeen ensimmäistä kertaa upeasti maalattu Renault Trucks -kuorma-auto:

T AVATAR

power truck show 2015

Lataa T AVATAR kuvat tästä:


Power Truck Show aukioloajat:
pe 7.8.2015 klo 9.00 - 18.00
la 8.8.2015 klo 9.00 -18.00 sekä valoshow: 18.00-23.00
Rock Night (K18) pe 20.00-02.00 ja la 20.00 - 03.00

Ks lisää: www.powertruckshow.fi

TALMON TRANSPORTE OHG:N LIPPULAIVA: Renault Trucks T ”AVATAR” SUOMEEN

Upea T480 Avatar saapuu Vuosaareen to 6.8.2015 klo 9 ja osallistuu rekkaletkaan Vuosaari-Härmä. On ensimmäinen kerta, kun tämän tason maalattu Renault Trucks on Suomessa - bongaa T AVATAR ensimmäisten joukossa!

Koko nupin peittävä kynäruiskumaalaus tekee tästä vuoden kuorma-autoksi 2015 valitun sarjan edustajasta upean katseenvangitsijan. Renault Trucks T 480 High Sleeper Cab kaikilla varusteilla, International Truck of the Year 2015 -tittelin voittaja, on Saksan Weil der Stadtissa toimivan Talmon Transporte OHG:n lippulaiva.

Sven Punke, Talmon Transporte OHG:n toimitusjohtaja, lähti hakemaan ”jotakin todella erikoista” yrityksensä kymmenenneksi vetoautoksi.

”Halusin huolintayrityksellemme pyörillä liikkuvan keulakuvan. Kuorma-auton, jossa näkyy, että nautimme työstämme”, Punke kertoo.

Nyt hänen suunnitelmansa on toteutunut. Tammikuun 2015 alusta alkaen Saksan kappaletavaraliikenteessä on nähty uusi Renault Trucks T 480 High Sleeper Cab, jossa on upea kynäruiskumaalaus, jaloteräksiset yksityiskohdat ja yksilöllinen sisäverhoilu.

Vuonna 1981 Stuttgartin liepeille perustettu perheyritys on aina vannonut Renault Trucks -merkkisten ajoneuvojen nimeen.

”Viime vuosina meillä on ollut pienempiäkin vetoautoja, useita Renault Premiumeja ja Magnumeja”, muistelee Sven Punke. ”Renaultit ovat luotettavia ja myös korjaamomme Tübingenin Ott Lkw-Service on ensiluokkainen. Minusta myös huoltopalvelut liittyvät tiiviisti ajoneuvon merkkiin, ja kuljetusalan yrittäjänä ne ovat minulle erittäin tärkeitä.”

Talmon Transporte OHG:llä oli viime vuodelta jo erittäin hyviä kokemuksia kahdesta uudesta matalan makuuohjaamon Renault Trucks T 430:sta. Siten tyylikäs jäätikönvalkoinen Renault Trucks T 480, jossa on korkea makuuohjaamo ja täysi varustus, oli helppo valinta pyörillä kulkevan käyntikortin pohjaksi.

Kaksiakselinen vetoauto toimitettiin lokakuun 2014 puolivälissä ja sitä alettiin purkaa saman tien. Kynäruiskumaalari Marcel Barth Delitzschista nimittäin irrotti ajoneuvosta yli 80 mustaa ja harmaata osaa, jotka hiottiin, pohjamaalattiin, maalattiin valkoiseksi ja hiottiin taas, ennen kuin T:n lopullisen ulkoasun hahmottelu voitiin aloittaa.

Barth käytti taideteokseensa noin seitsemän litraa valkoista maalia, lähes litran verran eri värejä, kuutisen litraa kirkaslakkaa ja viisi viikkoa työtä. Lopputuloksena on lukematon määrä erilaisia aiheita Avatar-menestyselokuvasta. Tämä värimaailmaltaan upea ja kaikin puolin vaikuttava tieteisspektaakkeli on Sven Punken ehdoton lempielokuva ja valittiin siksi kuorma-auton teemaksi.

Lisävalot katolla ja edessä, valaistu helmaputki, kevytmetallivanteet sekä erikoisvalmisteiset alustan suojukset tekevät ulkoasusta täydellisen. Sisätiloissa verhoilija Roxana Waletzko huolehti värikkyydestä käyttämällä sinistä ja turkoosia nahkaa, johon on paikoitellen piirretty laserilla lisää aiheita Avatar-elokuvasta.

Olen erittäin tyytyväinen ajoneuvoon. Täytyy sanoa, että pidän työpaikastani erittäin paljon. Sisätilaa on riittävästi, ja on todella hauskaa ajaa täysin uutta kuorma-autoa”, kehuu kuljettaja Jörg Lehmann, joka on toiminut lähi- ja kaukoliikenteessä jo 20 vuotta.

Lehmann huomasi heti, että ylellinen Renault Trucks T 480 herättää positiivista huomiota myös muissa.

”Ihmiset ovat autosta hyvin kiinnostuneita ja tulevat kyselemään siitä usein. Kotikylässäni Krostitzissa T Avatar on tietysti kova juttu kaikkien naapuruston lapsien keskuudessa”, nauraa Lehmann.

Erikoisen lippulaivan idea toimii.

Talmon Transporten kuljettaja Jörg Lehmann tuo T Avatarin Suomeen 6.-10.8.2015. T Avatar on esillä Renault Trucks osastolla U140. Tervetuloa tutustumaan!

Bongaa T AVATAR Suomen maanteillä ensimmäisten joukossa!

T AVATAR saapuu Vuosaaren -satamaan torstaina 6.8.2015 klo 9, ja on mukana rekkaletkassa Vuosaari-Härmä.

Ota kuva ja jaa se Instagramissa merkinnällä #renaulttruckssuomi ja @renaulttruckssuomi ja olet mukana pienoismallien arvonnassa!

Lisätietoja T Avatarin omistavasta yrityksestä, ks: www.talmon-transporte.de

Lisätiedot, haastattelut, kuvaukset ja koeajot, ole yhteydessä: contactfinland@renault-trucks.com tai soita: +358 40 734 2799.