Uutiset


05.06.2017

Power Truck Show 2017

Power Truck Show 11.-12.8.2017, Härmä, Power Park

Tervetuloa Renault Trucks osastolle U140!

Power Truck Show on yksi Suomen ja Pohjoismaiden suurimmista sekä monipuolisimmista kuljetusalan messutapahtumista joka järjestetään nyt jo kolmattatoista kertaa.  Osastollamme tulee olemaan esillä näyttävimpiä suomalaisia ja ulkomaisia asiakasautoja. Palace hallissa on lisäksi näytillä tämän vuoden Suomen markkinoille tuotu maansiirron järeä uutuus: Renault Trucks C-sarja.

Näyttävä saksalainen T-sarjalainen ensimmäistä kertaa Suomessa: T GHOSTRIDER

Renault Trucks osastolla esittelyssä Saksalaisen SDL Lager & Logik / Dirk Müllerin omistuksessa oleva näyttävä T Ghostrider. T-sarjalainen kynäruiskumaalattiin omistaja Müllerin suosikkielokuvan, Ghost Rider – aaveajaja elokuvan mukaan, joka perustuu Marvel-kustantamon Aaveajaja-supersankarisarjakuviin. Vuonna 2007 ilmestyneen elokuvan pääosaa näytteli Nicolas Cage. Käsin tehty kynäruiskumaalaus oli yhteensä160 työtunnin projekti ja työllisti saksalaisen maalausyrityksen koko henkilökunnan kolmeksi kuukaudeksi.

ENSIESITTELYSSÄ T HIGH MAXISPACE -varustelulla

Osastollamme U140 on esillä ensimmäistä kertaa Suomessa näytillä oleva esittelyauto Renault T HIGH Maxispace,  jossa on erityisen paljon lisäsäilytystilaa. T HIGH Maxispace on varma valinta mukavuutta arvostavalle kaukokuljetusten kuljettajalle. T-sarjan High Sleeper Cab -ohjaamo on takaosasta leveydeltään 2,5 metriä, ja sen lattia on tasainen, sillä moottoritunneli puuttuu.

Kuljettajille, jotka arvostavat etenkin lisäsäilytystilaa ja mukavuutta, on nyt Maxispace Cab -ohjaamossa uusia ominaisuuksia:

Ylävuoteen sijaan Maxispace Cab -ohjaamossa on kolme 36cm korkeaa, suljettavaa alumiinista yläkaappia, sekä 81 x 60 cm:n pöytä, jonka saa käyttöön napin painalluksella. Kun pöytää ei käytetä, sen saa käännettyä ohjaamon takaseinää vasten. Pöydässä on myös tärinävaimennetut säilytyslokerot sekä lautaset ja aterimet kahdelle hengelle. Lisäsäilytystilaa on myös kuljettajan istuimen alla olevassa vetolaatikossa.

T Maxispace-varustelun lisäksi autossa on esimerkiksi maaston muodot tunnistava Optivision-vakionopeudensäädin ja Optifleet-ajoseuranta. Optivision hyödyntää tallennettuja tieprofiili- ja reittitietoja ja optimoi vaihtamisen polttoaineenkulutuksen minimoimiseksi.

NÄYTTÄVÄT SUOMALAISET T-SARJALAISET ESILLÄ OSASTOLLAMME:
Oy Martom Ab: T HIGH DIAMOND DEVIL
Transmito Oy: T HIGH

Power Truck Show aukioloajat
pe 11.8. 10.00-18.00
la 12.8. 10.00-18.00 (messualue sulkeutuu klo 17.30)

Lauantaina tapahtuma jatkuu valoshow'lla klo 20.00-23.00.

Lue lisää tapahtuman verkkosivuilta www.powertruckshow.fi