Uutiset


22.03.2017

JÄLKIMARKKINAKILPAILU RTEC käynnissä

Suomen verkosto kilpailee jälkimarkkina- osaamisesta

Renault Trucks jälkimarkkinakilpailu RTEC 2017 on parhaillaan käynnissä. Kilpailun tavoitteena on kehittää Renault Trucksin parissa työskentelevien jälkimarkkinataitoja. 5 242 osallistujaa yhteensä 49 maasta kilpailee Renault-osaamisesta. Toukokuussa 2017 parhaiten menestyneet joukkueet kohtaavat käytännön tehtävien merkeissä kansainvälisessä finaalissa Ranskan Lyonissa.

RTEC 2017 (Road to Excellence Championship), Renault Trucksin kansainvälisen huolto- ja korjaamoverkoston jälkimarkkinakilpailu, on käynnissä toista kertaa. Yksi RTEC-kilpailujoukkue koostuu 2-4 henkilöstä jotka ovat mekaanikkoja, työnjohtajia ja/tai varaosahenkilöitä.

− Suomi on mukana kilpailussa ensimmäistä kertaa.  Kilpailuun osallistuu Suomesta 30 joukkuetta eri Renault Trucks (Volvo Group Trucks) toimipisteistä. Henkilöstömme kilpailee yhdessä norjalaisten ja tanskalaisten joukkueiden kanssa finaalipaikasta Lyonissa, Volvo Finland Ab:n koulutuspäällikkö Mikko Halinen kertoo.

− Suomalaiset joukkueet ovat osallistuneet kilpailuun aktiivisesti. Pelkästään ensimmäisellä kierroksella Suomesta osallistui enemmän joukkueita kuin Norjasta ja Tanskasta yhteensä. Suomessa tavoitteenamme on kilpailun avulla lisätä Renault Trucks osaamista ja tietotaitoa sekä parantaa korjaamoilla tehtävää yhteistyötä Renaultin Trucks tuotteiden ja palveluiden osalta entisestään, Halinen jatkaa.

Kilpailu on kolmiosainen: Siihen kuuluu kaksi verkkopohjaista ja aikataulutettua teoriaosiota. Teoriaosioiden jälkeen 24 parasta joukkuetta eri maista kutsutaan finaaliin. RTEC 2017 finaali järjestetään toukokuussa 2017 Lyonissa, Renault Trucksin pääkonttorissa.

 

Lisätietoja:
Tapahtumasivut: http://rtec2017.com/
Facebook-sivut: https://www.facebook.com/RenaultTrucksRTEC/

www.renault-trucks.fi

Kuvia
http://corporate.renault-trucks.com/en/press-releases/2017_02_02_rtec_2017_the_renault_trucks_aftermaket_challenge_the_competition_is_back_on.html

Lisätiedot: Annika Martas – Puh. 040 734 2799 – annika.martas@renault-trucks.com

Renault Trucks kuorma- ja pakettiautot

Renault Trucks kuuluu Volvo Group Trucks konserniin. Suomessa Renault Trucks kuorma- ja pakettiautoja maahantuo Volvo Finland Ab. Asiakkaita palvelee koko maan kattavasti Volvo Group Trucks verkosto, jossa on Renault Trucks kuorma- ja pakettiautojen ja palvelutuotteiden myynti, sekä auktorisoidut huolto- ja korjaamopalvelut. Renault Trucksin mallisto alkaa aina kokonaispainoltaan 2,8 tonnin pakettiautosta jatkuen yli 26 tonnin raskaisiin kuorma-autoihin.

https://www.facebook.com/renaulttruckssuomi
www.instagram.com/renaulttruckssuomi
https://www.youtube.com/channel/UC9NskhnmWa6nKaG_3i6g0DA