Uutiset


 

20.05.2014

RENAULT TRUCKS KIERTUE OLI MENESTYS

Pohjoismaiden ensimmäinen uuden malliston kiertue järjestettiin Suomessa 28.3.–22.4.2014.

Renault Trucksin Uusi Aikakausi -kiertue oli menestyksekäs. Pohjoismaiden ensimmäinen uuden malliston kiertue järjestettiin Suomessa 28.3.–22.4.2014. Seitsemällä paikkakunnalla yli 200 asiakasta sai tuntuman uuden malliston ajettavuudesta, mukavuudesta ja suorituskyvystä. Koeajojen jälkeen asiakkailta saatu palaute uuden malliston autoista oli erittäin positiivista.
– T -sarja sai varauksettomat kehut kaikilta koeajaneilta, kiertueen tunnelmia kiteyttää Renault Trucksin myyjä Mika Saari.


Renault Trucksin myyntipäällikkö Erkki Evilä on tyytyväinen kiertueen tulokseen.

– Usein kommentti koeajon jälkeen oli positiivisen hämmentynyt. Renaultin miellyttävyys ja toimivuus eivät olleet välttämättä ennestään tuttuja. Kiertue toi myyjillemme kiitettävän määrän tarjouspyyntöjä, joita nyt työstetään yhdessä asiakkaiden kanssa, Evilä sanoo.
– Uusi vallankumouksellinen Renault Trucks Euro 6 -mallistomme on saanut erittäin myönteistä palautetta sekä Euroopassa että ammattilehdistön koeajojen aikana. Kiertueen aikana suomalaisilta asiakkailta saatu palaute vahvistaa näitä näkemyksiä, Evilä sanoo.

Myös tuotepäällikkö Mikko Aules on tyytyväinen Renault Trucksin Suomen historian suurimpaan kiertueeseen.
– Palaute autoista oli poikkeuksetta todella hyvää. Jokainen koeajanut oli yllättynyt siitä, miten hyvä ja laadukas auto Renault Trucks on ajaa. Joillakin asiakkailla oli vahvoja ennakkoluuloja merkistä, mutta koeajon jälkeen asenteet olivat kääntyneet päälaelleen. Useiden ammattikuljettajien suusta kuuli kommentin: "tällainen voisi olla meidänkin yhtiön työkaluna", Aules kertoo.


Kiertueen aikana asiakkaat pääsivät koeajojen lisäksi tutustumaan Renault Trucksin huoltoverkostoon Volvo Truck Centerissä. 

Demoautot ovat asiakkaiden koeajettavissa myös kiertueen jälkeen

Kiertueen aikana esittelyssä oli kolme rahtiliikenteen T-sarjan autoa, kaksi jakeluliikenteen D-sarjan autoa, Master pakettiauto ja erilliskorillinen kevytkuorma-auto. Koeajosta voi sopia ottamalla yhteyttä omaan Volvo Truck Center jälleenmyyjään, tai soittamalla numeroon: 010 655 4000 (Renault Trucks vaihde). Koeajopyynnön voi myös lähettää sähköpostilla osoitteeseen: contactfinland@renault-trucks.com


Suomen esittelyautot tällä hetkellä:

T520 6X2T E6
T460 6X2T E6
T480 4X2T E6
T480 6X2T E6
T480 6X2T E6

D 18 Wide 4X2 R250
D 10 LOW 4X2 R210
D 7.5 CAB 2 M

sekä Master pakettiautot


Lisätiedot:

Mikko Aules, Tuotepäällikkö, Renault Trucks, puh. 050 433 7913, mikko.aules@renault-trucks.com

Annika Martas, Marketing Communications & PR Manager, Renault Trucks, Nordics,
puh. 040 734 2799, annika.martas@renault-trucks.com

Valokuvaaja: Taina Sohlman