Uutiset


 

26.01.2018

Renault Trucks Suomen myyntitiimi esittäytyy

Mikäli sinulla on Renault kuorma- tai pakettiautoihin liittyviä kysymyksiä, olethan yhteydessä meihin;

Volvo Group Truck Centerissä sinua varten ovat Mika Saari, Juha Mattila ja Ossi Hänninen. Mikalla on pitkä 20 vuoden kokemus Renault Trucksin myynnistä ja hän työskentelee eteläisen Suomen alueella toimipisteenään Vantaa. Juha on ollut joukkueessa vuodesta 2014 ja hän työskentelee Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Kainuun alueella toimipisteenään Tampere. Ossi on Truck Center -tiimimme viimeisin vahvistus ja on toiminut Turun, Porin ja Forssan alueilla vuoden 2017 alusta alkaen toimipisteenään Turku.

Pohjoisin myyjämme Arto Matinlassi, Wetteri Power Oy, on tukenasi Oulusta käsin pohjoisen alueella. Arto aloitti tiimissä viime kesänä ja Instagramissa löydät hänet nimellä renaulttrucksoulu.

Auto-Kilta Trucksilla Lappeenrannasta käsin sinua tukee tiimissämme Sami Saari. Sami on työskennellyt tiimissämme jo useita vuosia.

Raskaspari Oy sai viime vuonna uuden vahvistuksen Kouvolan alueelle, kun Kimmo Hovilainen aloitti ja Käyttöauto Oy:llä Seinäjoella tiimiämme vahvistaa niin ikään viime vuonna aloittanut Kari Mäkiranta.

Käyttöauto Oy:llä Seinäjoella sinua palvelee Karin lisäksi myös konkari Kimmo Peura ja Vaasasta ja Närpiöstä löydät toisen konkarin, Kjell Finnen.

Pasi Gerpe vastaa Renault Trucks kuorma- ja pakettiautojen myynnistä Suomessa. Hänellä on pitkä tausta eri autoalan tehtävistä vuodesta 2001 lähtien, ja on viimeiset 5,5 vuotta toiminut kuorma-auto maahantuonnin johtavissa tehtävissä.

Ville Mamia on Suomen Renault Trucksin tuotepäällikkö. Koulutukseltaan Ville on Autotekniikan insinööri ja kokemusta hänellä on mm. korjaamon työnjohtotehtävistä ja kalustopäällikön tehtävistä. Villen työtehtäviin kuuluvat mm. kuorma-automyyjiemme tukeminen ja yhteydet Ranskaan tuoteasioissa.

Lue lisää Pasista

Mika Saari - 20 vuotta Renault Trucks osaamista

Katso jälleenmyyjien yhteystiedot