Uutiset


 

19.12.2014

SAHA KARI LUOMA KY:LLE UUSI RENAULT TRUCKS T520

"Ajo-ominaisuudet ovat erinomaiset, valtavan hyvä ja vakaa ollut", Kari Luoma, Saha Kari Luoma Ky

Lapualaiselle Saha Kari Luoma Ky:lle luovutettiin joulukuussa 2014 Renault Trucks T520 6X2 kolmiakselinen täysilmajousitettu 68t moduuliyhdistelmän vetoauto.
Kansainväliseksi vuoden 2015 kuorma-autoksi valittu Renault Trucks T-sarjalainen kuljettaa mm. rautaa Etelä-Suomesta Oulun kautta Ruotsiin. Vetoauton kyydissä kulkee myös kappaletavaraa.
Uusi Renault Trucks T on Saha Kari Luoma Ky:n ensimmäinen Renault Trucks merkkinen kuorma-auto.

”Valintaan vaikuttivat kokonaistaloudellisuus ja vahva luottamus tekniikkaan. Ohjaamon mukavuus on aivan toista luokkaa kuin mihin olemme aikaisemmin tottuneet. Ajo-ominaisuudet ovat erinomaiset, valtavan hyvä ja vakaa ollut, olemme tyytyväisiä”, Saha Kari Luoma Ky:n toimitusjohtaja ja kuljettaja Kari Luoma kertoo.

Saha Kari Luoma Ky:n toimialana oli aikaisemmin puutavaran sahaus ja myynti. Ensimmäiset kuorma-autot tulivat taloon sahatavaran kuljetusta varten 1990-luvun alussa. Tällä hetkellä kuljettamisesta on muodostunut päätoimiala, yrityksessä on yhteensä neljä kuljettajaa ja kuorma-autoja on kolme. Nyt luovutetussa vetoautossa on kaksi sänkyä, sillä autossa yövytään usein viikonkin kestävillä kuljetusmatkoilla Ruotsiin.

Luovutetun vetoauton tiedot:
Renault Trucks T520 6x2
Sleeper Cab ohjaamo
Kaksi sänkyä (yläpeti muutettavissa säilytystilaksi)
DTI13 moottori, 520hv – 2550Nm
Optibrake+ moottorijarru 382kW
Optidriver automatisoitu vaihteisto
ACC vakionopeussäädin

Lisätiedot:
Annika Martas, Marketing Communications & PR Manager, Renault Trucks Pohjoismaat, Volvo Finland Ab (Volvo Group Trucks), puh. 040 734 2799, annika.martas@renault-trucks.com

Antti Foudila, Kaupallinen päällikkö, Renault Trucks, Volvo Finland Ab (Volvo Group Trucks), puh. 040 518 9962, antti.foudila@renault-trucks.com