Uutiset


25.04.2019

Uusi Master: Renault Trucks julkistaa ainutlaatuisen Red EDITIONin

Renault Trucks lanseeraa markkinoille uuden Master-mallin, jossa on uusi keula sekä uudet sisätilat, moottorit ja kuljettajan apujärjestelmät. Tämän kunniaksi Renault Trucks tuo markkinoille ainutlaatuisen Master Red EDITIONin.

KATSO VIDEO: https://youtu.be/BhyIcS3CLac

Renault Trucks lanseeraa uuden Masterin, jossa on rohkean järeäksi muotoiltu keula, täysin uusi sisustus, kuten uudistettu kojelauta ja ohjauspyörä, sekä käytännölliset, ergonomiset säilytystilat. Uusi Renault Master tarjoaa myös uusia kuljettajan apujärjestelmiä, joita ovat esimerkiksi aktiivinen jarru, sivutuuliavustin, pysyvä takanäyttö, kuolleen kulman varoitin sekä etu- ja takapysäköintiavustin.

Uudessa Masterissa on kuusi uutta Euro 6d-temp- ja Euro VI -dieselmoottoria, 130–180 hv / 400 Nm, ja sähköisessä ZE-mallissa on 57kW:n sähkömoottori.

Kaikki dieselmoottorit on varustettu Twin-Turbo-tekniikalla, jossa on optimaalisen ajokäytöksen varmistamiseksi yhdistetty matalan pään vääntömomentti ja tehokkuus. Polttoaineen kulutus laskee siten jopa 1 l / 100 km, ja CO2-päästöt pysyvät edelleen hallinnassa.

Master Red EDITION on uusi Renault Trucksin erikoisversio

Renault Trucks Master Red EDITION on saatavana kaikissa malleissa, ja se on vakiona varustettu uudella 150 hv / 385 Nm:n Euro 6d-temp-moottorilla.

Master Red EDITIONissa on vakiovarusteena myös vankka, tyylikäs kromisäleikkö, joka sopii ajoneuvon uusiin ajovaloihin.

Sisätilojen uudet hiilikankaiset istuinpäälliset, ilmastointiventtiileiden ja painikkeiden kromatut yksityiskohdat sekä uusi musta-krominen vaihteenvalitsin luovat harmonisen tyylikkään ja modernin tunnelman.

Master Red EDITION on varustettu ulosvedettävällä tasolla, joka tarjoaa lisää tilaa työskentelyyn tai rentoutumiseen, ja hansikaslokerossa on lisää tallennustilaa. Vakiovarusteena on myös langaton älypuhelinlaturi.

Master Red EDITIONissa on vakiovarusteena myös uusia laitteita, jotka parantavat kuljettajan mukavuutta ja turvallisuutta (ilmastointi, nopeudensäädin ja -rajoitin sekä ajovalojen ja pyyhkimien automaattinen kytkentä), ja siinä on uusia toimintoja, kuten USB-Bluetooth-radio, sivutuuliavustin ja kaksipainikkeinen taittoavain.

Saatavana on myös valikoima lisävarusteita:

  • Kehittynyt hätäjarrutusjärjestelmä (AEBS) aktiivinen jarrutus.
  • Pysyvä takanäyttö: Ajoneuvon takaosaan sijoitettuun kameraan on liitetty näyttö, jonka avulla kuljettaja voi valvoa takaosaa ulkopuolisten taustapeilien lisäksi.
  • Pysäköintiavustin: Kameran lisäksi sekä etu- että taka-tutka helpottavat ohjaamista.
  • Kuolleesta kulmasta varoittava laite: Sivupeileissä oleva valo varoittaa, jos kuljettajan kuolleessa kulmassa on ajoneuvo.
  • Lisävarmuuslukot taka- ja sivuovissa parantavat lastausalueen turvallisuutta.
  • Medianav 4 -multimediajärjestelmä: 7 tuuman kosketusnäyttö, jossa on Android AutoTM ja Apple CarPlayTM -yhteensopiva älypuhelimen replikointi ajonaikaista puhelinsovellusten käyttöä varten


Lanseerattu Red EDITION -malli vahvistaa Renault Trucksin sitoutumista kevyiden ajoneuvojen segmenttiin. Ranskalainen valmistaja on kasvattanut jatkuvasti tulostaan tässä segmentissä, ja myynti on kasvanut yli 10 % vuodessa neljän viime vuoden aikana.

Renault Trucks valmistaa täyden malliston 3,5–26 tonnin diesel- ja sähköjakeluautoja (Renault Master, Renault Trucks D ja D Wide).

Renault Trucks – Member of the Volvo Group

Renault Trucks on Volvo Group -konserniin kuuluva tuotemerkki. Renault Trucks kuorma- ja pakettiautojen myynti ja huolto Suomessa: Volvo Truck Center -toimipisteet, Wetteri Power, Käyttöauto Trucks, Auto-kilta Trucks, Raskaspari, HF-Autohuolto. Maahantuonti: Volvo Finland Ab. Renault Trucks toimittaa kuljetusalan ammattilaisille lukuisia erilaisia palveluita ja ajoneuvoja (2,8–120 t), jotka räätälöidään paikallis- ja aluejakelun, maansiirron ja kaukokuljetusten tarpeisiin. Kestävien, luotettavien ja taloudellisten Renault Trucks -ajoneuvojen avulla asiakkaat voivat parantaa tuottavuuttaan ja pitää liiketoimintakustannukset hallinnassa. Volvo Group on maailman johtavia kuorma-autojen, linja-autojen, maansiirtokoneiden sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajia. Volvo Groupin palveluksessa on noin 95 000 työntekijää.

 

www.renault-trucks.fi
www.facebook.com/renaulttruckssuomi
www.instagram.com/renaulttruckssuomi

 

 

Lisätiedot:
Pasi Gerpe, myyntijohtaja, Renault Trucks, Volvo Finland Ab
Puh. 050 505 8755, pasi.gerpe@renault-trucks.com