Uutiset

Avoin työpaikka: Kuorma- ja pakettiautomyyjä

T high

Haemme Volvo Truck Center Tampereen toimipisteeseen uutta Renault Trucks kuorma- ja hyötyajoneuvomyyjää. Päätoimipaikkanasi on Volvo Truck Center Tampere, mutta myyntialueesi kattaa Tampereen lisäksi Lahden, Kuopion, Iisalmen ja Joensuun seudun. Aktiivinen asiakastyö edellyttää sinulta liikkumista koko Volvo Truck Center Itä-Suomen myyntialueella. Olet asiakkaidemme liiketoiminnan keskeinen tekijä, ja taitava löytämään kullekin asiakkaalle toimivimmat ratkaisut. Tunnet kuljetusalaa, ymmärrät kuljetusyrittäjien liiketoimintaa ja kykenet ratkaisemaan asiakkaiden tarpeita arvoa tuottaviksi ratkaisuiksi. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä myös jälkimarkkinan kanssa asiakastyytyväisyyden kehittämiseksi, olet aktiivinen tekijä ja taitava verkostoitumaan.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen. Renault Trucks myynti on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Asiakastyytyväisyys on erinomaisella tasolla ja pääset tarjoamaan toimivia työkaluja asiakkaillemme. Volvo Finland Ab:n työntekijänä ja kuljetusalan isoimpana kuorma-autotalona tarjoamme sinulle myös suuren talon kattavat edut. Haku on auki nyt eli älä epäröi, vaan hae rohkeasti!  Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Juha Mattila, puh. 040 543 4866 tiistaina 23.4.2024 klo 13-14 ja perjantaina 26.4. kello 13-14.

Täytä hakemuksesi viimeistään 5.5.2024 mennessä osoitteessa www.volvotrucks.fi/tyopaikat.

Volvo Finland Ab: Volvo Truck Center Volvo Finland Ab on Volvo Group -konsernin suomalainen tytäryhtiö, joka vastaa Volvo kuorma- ja linja-autojen sekä Renault Trucks kuorma- ja pakettiautojen maahantuonnista, myynnistä ja huolloista. Volvo Finland Ab:n omistamat Volvo Truck Centerit toimivat 10 eri paikkakunnalla. Volvo Finlandissa työskentelee yhteensä noin 500 henkilöä.

Renault Trucks Tänä vuonna 130-vuotta täyttävä Renault Trucks on tarjonnut kuljetusalan ammattilaisille kuljetusratkaisuja vuodesta 1894 lähtien. Mallisto kattaa kevyet hyötyajoneuvot raskaisiin kuorma-autoihin asti. Energiamuutokseen sitoutunut Renault Trucks tarjoaa polttoainetehokkaita ajoneuvoja ja kattavan valikoiman 100 % sähkökuorma-autoja. Renault Trucks on osa Volvo Group -konsernia, joka on yksi maailman johtavista kuorma-autojen, linja-autojen, rakennuskoneiden sekä teollisuus- ja laivojen moottoreiden valmistajista. Konserni tarjoaa myös kokonaisvaltaisia ​​rahoitus- ja palveluratkaisuja.

Tutustu meihin lisää: Renault Trucks tuotemerkkisivut:  www.renault-trucks.fi Volvo Truck Center -kotisivut: www.volvotruckcenter.fi

Somessa: Renault Trucks Suomi Facebook www.facebook.com/renaulttruckssuomi

Renault Trucks Suomi Instagram www.instagram.com/renaulttruckssuomi

Renault Trucks Suomi Youtube https://www.youtube.com/channel/UC9NskhnmWa6nKaG_3i6g0DA¨

Sijainti: Volvo Truck Center Tampere, Nuutisarankatu 19, 33900 Tampere

Set canonical URL
Off