Uutiset


 

08.06.2016

NELIVETOINEN PAKETTIAUTO MASTER 4X4

Ainoana Suomessa vain Volvo Group Trucks jälleenmyyjiltä

Volvo Finland, Volvo Group Trucks lanseeraa ainoana Suomessa nelivetoisen Renault Master 4x4 version. Neliveto-Masterin maavara nousee noin 60mm molemmilla akseleilla joten maavara on riittävä myös todella haastaviin olosuhteisiin. Normaalitilanteissa auto on takavetoinen, siinä vaiheessa kun lisäpidon tarve tulee, kuljettaja voi kytkeä nelivedon päälle kojelaudassa sijaitsevasta hallintapaneelista. Todella vaikeita maastoja varten auton varustukseen kuuluu myös alennusvaihde, Alennusvaihteen avulla voidaan 1-vaihteella ajaa todella hitaasti ilman kytkimen luistattamista. Nelivetoinen Master soveltuu erinomaisesti vaikkapa huoltoautoksi tai sähkölaitosautoksi.

- Nelivetoinen Master on todellinen monitaituri, normaaliajossa auton veto on vain takapyörillä eikä neliveto turhaan lisää polttoaineen kulutusta tai rajoita kääntösädettä. Tarvittaessa kuljettaja voi kytkeä nelivedon ja alennusvaihteen päälle jolloin Masterista tulee todellinen maastoajouneuvo, Renault Trucksin tuotepäällikkö Mikko Aules kertoo.

Ensimmäiset koeajot Suomessa ovat osoittaneet että neliveto-ominaisuus toimii todella hienosti ja autolla pääsee ajamaan myös todella vaikeissa paikoissa nelivedon ansiosta.