Uutiset


 

09.01.2018

Renault Trucks myöntää asentamilleen varaosille kahden vuoden täystakuun

Merkkihuollon asentamille alkuperäisille Renault Trucks varaosille kahden vuoden täystakuu

Renault Trucks on jo tammikuusta 2018 alkaen myöntänyt merkkihuollon asentamille alkuperäisille Renault Trucks varaosille kahden vuoden täystakuun. Koko Euroopan laajuinen täystakuu kattaa Renault Trucks paketti- ja kuorma-autojen alkuperäiset varaosat ja vaihto-osat sekä lisävarusteet, ja niiden asennustyöt sekä seurannaisvauriot, ilman kilometrirajoitusta.

– Uusi täystakuu antaa asiakkaillemme poikkeuksellisen kattavan turvan. Se korvaa varaosien ja työn lisäksi myös seurannaisvauriot. Tämä tarkoittaa sitä, että jos Renault Trucks merkkihuollossa asennettu osa, esimerkiksi pakoventtiili katkeaa tai muuten turmeltuu ja rikkoo sen seurauksena männän ja sylinterikannen, vaihdetaan vaurioituneen venttiilin lisäksi myös muut vaurioituneet osat takuun lukuun. Aikaisemmin takuu oli yhden vuoden pituinen ja kattoi vaurioituneen varaosan ja asennuksen. Mikäli vikaa ei saada korjattua tien päällä, sisältyvät myös hinaukset takuun piiriin, kertoo Volvo Finland Ab:n jälkimarkkinajohtaja Tommy Lindholm.

Merkkihuoltopalvelut ja alkuperäiset Renault Trucks varaosat pienentävät auton elinkaarikustannuksia ja mahdollistavat hyötyautokalustolle korkean käyttöasteen.

Turvallinen ostaa ja käyttää

Kaikki alkuperäiset Renault Trucks komponentit ja osakokonaisuudet testataan tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Pitkän ja huolellisen tuotekehitysprosessin lopputuloksena valmistuu taatusti mittatarkka ja kestävä, Renault Trucks kuorma- ja pakettiautojen kanssa takuuvarmasti yhteensopiva varaosa. Alkuperäinen ja hinta-laatusuhteeltaan edullinen Renault Trucks varaosa on asiakkaalle aina paras ja turvallisin vaihtoehto.

– Renault Trucks on tällä hetkellä ainoa hyötyajoneuvovalmistaja joka tarjoaa näin kattavan täystakuun sekä kuorma- että pakettiautojen varaosille. Uusi täystakuu on selkeä osoitus siitä, että luotamme tuotteisiimme ja palveluihimme sekä luonnollisesti myös asiakkaisiimme, sanoo Renault Trucks Suomen myyntijohtaja Pasi Gerpe.

Laaja palveluverkosto, korkea käyttöaste

Renault Trucks myynti- sekä auktorisoitu huolto- ja korjaamoverkosto kattaa koko Suomen. Huolto- ja korjaamopalveluja tarjoavat Volvo Trucks Centereiden lisäksi myös verkostoon kuuluvat yksityiset jälleenmyyjät: Käyttöauto Trucks, Wetteri Power, Auto-Kilta Trucks, Raskaspari ja HF-Autohuolto.

Merkkihuollossa ammattitaitoiset mekaanikot tekevät asennustyöt ja henkilökunnan osaamisesta pidetään huolta jatkuvalla kouluttamisella. Lisäksi Renault Trucks huoltopisteissä on tehokkaat diagnostiikkajärjestelmät, kaikki tarvittavat erikoistyökalut ja ajantasaiset huolto-oppaat.

– Kun osaavat ja motivoituneet mekaanikot asentavat laadukkaat osat oikein, kuorma-auto toimii paremmin. Alkuperäiset osat ovat taatusti yhteensopivia. Tämä säästää aikaa ja rahaa huolloissa sekä parantaa kaluston käyttöastetta, Volvo Finland Ab:n jälkimarkkinajohtaja Tommy Lindholm kertoo.

Alkuperäisten Renault Trucks- ja Volvo -varaosien saatavuus ja logistiikka ovat kunnossa. Suomessa oleva varaosien tukivarasto pitää sisällään kaikki auton liikkumisen kannalta välttämättömien huolto- ja varaosien lisäksi runsaan määrän erikoisosia sekä tarvikkeita nopeaan toimitukseen.

– Mikäli tarvittavaa osaa ei heti löydy huoltopisteestä, se voidaan toimittaa jopa seuraavaksi aamuksi. Varaosia on erittäin hyvin saatavilla uusien mallien lisäksi myös iältään vanhempaan hyötyautokalustoon, Lindholm lisää.

Lisätietoja:
Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi: www.renault-trucks.fi/yhteystiedot

Lehdistön yhteyshenkilöt:
Pasi Gerpe, Myyntijohtaja, Renault Trucks, Volvo Finland Ab, pasi.gerpe@renault-trucks.com, p. 050 505 8755
Tommy Lindholm, jälkimarkkinajohtaja, Volvo Finland Ab tommy.v.lindholm@volvo.com, p. 010 655 5847

Renault Trucks - Member of the Volvo Group
Renault Trucks kuorma-ja pakettiautot Renault Trucks kuuluu Volvo Group Trucks konserniin. Suomessa Renault Trucks kuorma- ja pakettiautoja maahantuo Volvo Finland Ab. Asiakkaita palvelee koko maan kattavasti Volvo Group Trucks verkosto, jossa on Renault Trucks kuorma- ja pakettiautojen ja palvelutuotteiden myynti, sekä auktorisoidut huolto- ja korjaamopalvelut. Renault Trucksin mallisto alkaa aina kokonaispainoltaan 2,8 tonnin pakettiautosta jatkuen yli 26 tonnin raskaisiin kuorma-autoihin.