Uutiset


 

05.12.2013

RENAULT TRUCKSIN ASIAKASLEHTI NYT SAATAVISSA iPAD-VERSIONA

Optimum Magazine on nyt saatavilla ilmaisena mobiiliversiona App Store –sovelluskaupasta.

Renault Trucksin kuljetusalalle omistettu asiakaslehti Optimum Magazine, on nyt saatavilla ilmaisena mobiiliversiona App Store –sovelluskaupasta. Painettua lehteä julkaistaan yli sadassa maassa ja sen levikki on 200 000 kappaletta. Tämä uusi sovellus tarjoaa mobiililaitteeseen muokatun version lehdestä 18 kielellä. Tarjolla on myös runsaasti interaktiivista sisältöä, kuten 360° näkymät ajoneuvojen sisä- ja ulkopuolelle, esityksiä, animaatioita ja videoita.

Renault Trucks tarjoaa nyt interaktiivisen version Optimum Magazine -asiakaslehdestä, joka on suunnattu kuljetusalan ammattilaisille. Sovelluksen voi nyt ladata ilmaiseksi App Store -kaupasta. Tämä digitaalinen versio on kokonaan uudelleensuunniteltu, joten kaikki kosketusnäytön tarjoamat mahdollisuudet saadaan käyttöön.

Optimum Magazine –mobiilisovellus sisältää lehdestä laajennettua sisältöä kuten 360° näkymät ajoneuvojen sisä- ja ulkopuolelle, mikä helpottaa uusien mallien ominaisuuksiin ja yksityiskohtiin tutustumista. Käyttäjä pystyy käymään koko kuorma-auton läpi pyörittämällä kuorma-autoa ruudulla ja zoomaamalla yksityiskohtiin. Oli käyttäjä sitten asiakas, kuljettaja tai kuorma-autofani, uusien mallien salaisuudet selviävät tämän sovelluksen ansiosta.

Uusien kuorma-automallien sisään pystyy sukeltamaan vieläkin syvemmälle, kun käyttää mobiilisovelluksen mahdollisuutta pyörittää näkymää ohjaamon sisällä. Käyttäjä voi kääntää kameraa liikuttamalla iPadiaan kuin hän olisi itse kuorma-auton sisällä.
Jotta lukukokemuksesta saataisiin kaikki irti, sovellus sisältää myös lukuisia videoita, jotka laajentavat artikkeleiden sisältöä.
Optimum Magazine on sovelluksen myötä saavutettavissa milloin tahansa ja sovellus täydentää tehokkaasti painetussa lehdessä tarjottavaa sisältöä.

Lisätietoa:

http://corporate.renault-trucks.com
Séveryne Molard – Tel.: +33 (0)4 72 96 39 86 – severyne.molard@renault-trucks.com
Dorothée Picaud-Aznar – Tel.: +33 (0)4 72 96 38 95 – dorothee.picaud.aznar@renault-trucks.com
Fabrice Piombo – Tel.: + 33 (0)4 72 96 12 20 – fabrice.piombo@renault-trucks.com