Uutiset


08.01.2021

R.M. Laine Oy: Vahva luotto Renault Trucks C-sarjaan

Järeä, taloudellinen ja laadukas: Renault Trucks C

Raisiolainen kuljetusliike R. M. Laine Oy on onnistunut laajentamaan toimintansa moninkertaiseksi. Yksi toiminnan peruskivi ovat luotettavat ja taloudelliset ajoneuvot.


Haastavista vuosista huolimatta kuljetus- ja nostopalveluja tarjoava R. M. Laine Oy on onnistunut kasvamaan yrityksenä 2000-luvulla. Pelkästään kuljetuskaluston määrä on noussut kolmesta viiteentoista.

”Ilmeisesti olemme tehneet asiakkaiden mielestä jotain oikein. Ajoneuvoilta vaadin taloudellisuutta. Kun ostan uutta, mietin todella tarkkaan, mitä hankin”, R. M. Laineen toimitusjohtaja Mikko Laine kertoo.

Raisiolaisen yrityksen uusin hankinta ja perusteellisen harkinnan tulos on Renault Trucksin vahvin koukkuauto, C520 (8x4).

Marraskuun lopulla 2020 Juhani ’Jussi’ Saarinen ajoi sillä noin 160-asteista asfalttia Ruissalon Telakalle. Asfaltinajo on yrityksen uusin aluevaltaus, sillä R. M. Laineen perinteistä päätoimialaa ovat olleet nosto- ja maasiirtotyöt. Mutta miten asfaltinajossa on onnistuttu ja vieläpä uuden auton kanssa?

Kestävä ja luotettava

Saarinen odottaa hetken lastin kanssa omaa purkuvuoroaan. Kun lupa tulee, hän peruuttaa neliakselisen auton kapeaa rantakaistaa pitkin asfaltinlevittäjän luokse. Takarenkaiden on osuttava kohdilleen, sillä ylimääräistä tilaa on tuskin päiväkoti-ikäisen saappaan verran.

Kun Saarinen painaa kaukosäätimestä, Hiabin Multiliftin 26 tonnin koukkulaite kippaa täsmälleen siihen, mihin piti.

”Tämä on hyvä auto. Ei tarvitse turhaan katsella ja etsiä, missä hallintalaitteet ovat”, kuljettaja Saarinen sanoo.

Huhtikuussa 2020 taloon tulleessa C-sarjan Tridem Renault Trucksissa on vakionopeudensäädin ja maksimimassat.

”Tämä on R. M. Laineen kolmas Renaultin kuorma-auto, jolla ajan. Ne ovat kaikki olleet kestäviä ja luotettavia.”

Uusi auto lisäsi uskottavuutta

Raisiolainen R. M. Laine tunnetaan rakennusalalla hyvämaineisena yrityksenä. Asfaltinajoon ryhdyttiin, kun asiakas sitä ehdotti.
Ruissalon Telakalla asfaltin levittää ja tiivistää paikoilleen V-S Asfaltti Tiimi Oy, joka tekee myös muita maa- ja maisemarakennustöitä.

”On hienoa, että Mikko on satsannut autoihinsa. Uusi vetokalusto tuo yrittäjälle uskottavuutta”, V-S Asfaltti Tiimin toimitusjohtaja Kari-Pekka Oksa toteaa.

Perustyökalu jolla hommat hoituu

Jotta asiakkaiden luottamus saavutetaan, myös autoilijan kaluston on toimittava luotettavasti.

”Yksikään Renault Trucks kuorma-automme ei ole seisonut tekniikan takia tien päällä. Se ei ole vika-alttein merkki. Huolto on toiminut ja varaosia saa, kun niitä tarvitaan”, Laine sanoo.

Laine kiittelee C-sarjalaisen myyjää, Renault Trucksin Ossi Hännistä asiantuntevasta palvelusta. Ossi Hännisen toimipiste sijaitsee Volvo Truck Center Liedon toimipisteessä, ja hän vastaa koko Läntisen Suomen Renault Trucks automyynnistä.

”Meidän käyttöömme sopii parhaiten tällainen perustyökalu. Ei näissä hommissa mitään ylimääräistä kaivatakaan.”
R. M. Laineen maantieteellinen toimialue on määritelty niin, että periaatteessa keikalta päästään yöksi kotiin. C-sarjalaisen hytissä on kuitenkin sänky.

”Kerran nuorena poikana menin lastausvuoroa odottaessani pitkälleni auton sänkyyn. Nukahdin ja havahduin vasta, kun minua tultiin herättämään”, Laine muistelee hymynhäivä silmäkulmassaan. Sittemmin mies on pysynyt työaikana hereillä ja on ehtinyt hieromaan Hännisen kanssa kauppoja jo seuraavastakin Renault Trucksista.

R.M. Laine Oy - lue lisää: www.rmlaine.fi

Renault Trucks - pakettiautosta maansiirtoautoon
Pyydä tarjous lähimmältä Renault Trucks jälleenmyyjältäsi ks: www.renault-trucks.fi/yhteystiedot

Pyydä tarjous