Uutiset


 

30.06.2015

SEITSEMÄN RENAULT TRUCKS T-SARJAN KUORMA-AUTOA RED BULL RACING TALLILLE

Seitsemän Renault Trucks T-sarjalaista Red Bull Racing Formula 1 -tallille

Red Bull -talli kuljettaa formulakalustoaan seitsemällä Renault Trucks T 520 High –kuorma-autolla autourheilun kuninkuusluokan Euroopan osakilpailuihin. Red Bullin kalusto koostuu pelkästään Renault Trucks kuorma-autoista. Tallin Tree House -työpaja kuljetetaan T-sarjan kuorma-autoilla Formula 1 Grand Prix -kilpailusta toiseen.

Nämä seitsemän uutta Renault Trucks T 520 High -mallia ovat uusi luonteva askel Red Bullin ja Renault Trucksin pitkään jatkuneessa yhteistyössä. Erittelyiden puolesta nämä seitsemän Renault Trucks T 520 High -mallia ovat viimeistä huutoa. Niissä on uusin tekniikka ja varustelu, uusi 13-litran ja 520 hv:n Euro 6 -moottori ja korkea makuuohjaamo, jonka sisäkorkeus on 2,13 metriä. Automaattinen Optidriver-vaihteisto tekee vaihteiden vaihtamisen helpoksi Red Bullin kuljettajille. Optibrake+ -moottorijarru ja Voith-hidastin ovat erittäin käteviä vauhtia hidastettaessa.

Seitsemää konttia kuljettavat seitsemän kuorma-autoa ovat hyvin normaali näky Euroopassa. Näissä seitsemässä kontissa on tällä kertaa kuitenkin Red Bullin Tree House, joka toimii Infiniti Red Bull Racing Formula 1 -tallin varikon jatkeena. Myös Formula 1 -kuljettajia ja heidän kilpa-autojaan kuljetetaan kisaviikonlopusta toiseen. Tree House on Red Bull -tallin liikkuva työpaja ja toimisto, jota käytetään kaikissa Euroopan osakilpailuissa. Liikkuvassa työpajassa on kalustoa kaikkiin tiimin tarpeisiin. Kisassa nopea reagointikyky ratkaisee, ja Tree House onkin Red Bullin varikon looginen jatke. Kolme muuta konttia toimivat liikkuvana toimistona, joissa on tilaa 35 henkilölle.

(Undefined constant : MOBILE_A_VOIR_AUSSI)