Uutiset


13.01.2021

TK-Kuljetuspalvelu Oy: Renault Trucks on ykkösmerkkimme

Gure Mohamed, yrittäjä, TK-Kuljetuspalvelu Oy:

”Renault Trucks on ykkösmerkkimme”

Helsinkiläinen TK-Kuljetuspalvelu Oy on autojen määrässä mitattuna Suomen suurin Renault Trucks asiakas. Elintarvike- ja jakelukuljetuksiin keskittyneen yrityksen vahvuuksia ovat ammattitaitoinen ja varmasti sovitussa aikataulussa tarjottavat palvelut.

Kaupungistumisen ja verkkokaupan kasvun vaikutukset ovat selvästi nähtävillä Vantaan Kaivokselassa sijaitsevan TK-Kuljetuspalvelu Oy:n varikolla, missä on parhaillaan käynnissä ajovuoron vaihto. Pihassa käy lyhyen ajan sisällä pikaisesti kääntymässä reilu puolisen kymmentä Renault Trucks D-sarjan jakelukuorma-autoa.

Paikalla on myös yrittäjä Gure Mohamed, joka on parhaillaan työvuoron vaihtoa odottavien kuljettajien piirittämänä. Rennosta ilmapiiristä ja puheensorinasta on helppo päätellä, että yrittäjä on henkilöstön silmissä arvostettu ja pidetty mies.

Kuljetusyrittäjäksi Gure Mohamed tuli monille niin tuttua polkua. Yhden miehen ja auton yritys on kasvanut yritysostojen ja määrätietoisen kehityksen myötä pääkaupunkiseudun suurimpien kuljetusliikkeiden joukkoon. Guren yrityksillä TK-Kuljetuspalvelu Oy:llä ja City Kuljetusliike Oy:llä on tällä hetkellä yhteensä noin 60 autoa ja työntekijöitä on pitkälle päälle 70.

Molemminpuolinen luottamus

Kuljettajien keskeltä haastateltavaksemme saapunut Gure Mohamed sanoo hankkineensa ensimmäisen hyötyautonsa vuonna 2009 Renault Trucksin Mika Saarelta.

 

”Olen ollut alusta saakka erittäin tyytyväinen autoihin sekä lisäksi Mikan ja Renault Trucksin osaavaan ja joustavaan palveluun. Siksi yhteistyömme tulee jatkumaan, ainakin niin kauan kuin olen mukana kuljetusalalla.” Gure kertoo ja jatkaa, ensimmäinen auto minkä ostin oli Renault ja vielä tänäänkin Renault Trucks on meidän ykkösmerkkimme. Tunnemme autojen ominaisuudet kuin omat taskumme.”

TK-Kuljetuspalvelu Oy:n kuorma-autokaluston tukiranka on ollut vuodesta 2015 lähtien Renault Trucks D-sarja, johon Gure on erittäin tyytyväinen.

TK-Kuletuspalvelu Oy:n D-sarjalaiset ovat pääosiltaan 14 tonnisia, muutama 16 tonninen D-sarja kalustossa on myös.

”Aluksi mietimme että miten uusi tekniikka ja etenkin vaihteisto kestää, mutta mitään suurempia tekniikkamurheita ei ole vielä tähän mennessä ilmennyt. Ja siksi suurin osa kuorma-autoistamme on malliltaan juuri Renault Trucks D-sarjalisia. Kymmenien autojen kokemuksella voin sanoa, että epäilyt merkin kestävyydestä tai laadusta ovat täysin tuulesta temmattuja. Renault Trucks kuorma-autot ovat aivan yhtä kestäviä ja laadukkaita kuin muutkin autot. Hankintahinnan, laadun ja käyttömukavuuden sekä polttoainetalouden osalta jopa muita parempia.”

Yrittäjän tyytyväisyys ranskalaisvalmistajan edistyksellisiin ja polttoainetaloudellisiin hyötyajoneuvoihin on helposti aistittavissa.

”Renault Trucks on meille merkkinä ja palveluntarjoajana eräänlainen koti. Asiakaspalvelu pelaa sujuvasti ja etenkin yhteyshenkilömme Mika Saari on palvellut meitä kaikki nämä vuodet uskottavasti ja erittäin lujalla ammattitaidolla. Kiitos siitä, Gure lisää.”

Palvelulupaus joka pitää

Gure Mohamed nimeää luotettavuuden ja joustavuuden menestyvän kuljetusyrityksen tärkeimmiksi rakennuspalikoiksi ja tuottavan liiketoiminnan kulmakiviksi.

”Luotettavuuden olemme saavuttaneet osaavien kuljettajien voimin ja muutaman vahvaan automerkkiin sekä niiden parhaisiin malleihin keskittymällä. Olemme toiminnan alusta alkaen taanneet että toimitamme kuljetukset sovituissa aikatauluissa. Ja mikäli kuljetus jostain odottamattomasta syystä keskeytyy, niin korvaava auto on tunnin sisällä paikalla. Renault Trucks kuorma-autojen ja huoltopalveluiden sekä ammattitaitoisen henkilökuntamme ansiosta palvelulupauksemme on pitänyt kaikki nämä vuodet.”

Tulevaisuudesta

Ikänsä puolesta vasta parhaassa työiässä oleva Gure sanoo olevansa valmis jättämään yrityksen vetovastuun nuoremmalle polvelle. ”Poika on syntynyt Suomessa ja on käynyt koulut ja osaa kielen minua paremmin. Hoitaa jo nyt lähes kaikki yrityksen asiat, joten voin hyvillä mielin jättäytyä pikku hiljaa varhaiseläkkeelle. Nyt kun asiat ovat alkaneet kantaa omilla pyörillään, olisi kenties aika elää ja tarkastella maailmaa muutenkin kuin yrittäjän väsynein silmin, TK-Kuljetusliike Oy:n yrittäjä Gure Mohamed toteaa ennen kuin katoaa huoltohallin avonaisesta nosto-ovesta hallin uumeniin.

 

” Meillä on kilpailukykyiset palkat, osaavat kuljettajat ja parhaat autot sekä tyytyväiset asiakkaat!”, yrittäjä Gure Mohamed TK-Kuljetusliike Oy

Pyydä tarjous