Uutiset


30.11.2016

C JA K-MALLISTOT LANSEERATAAN SUOMESSA

Mallisto laajenee: maansiirto ja raskas maansiirto yli 26t

RENAULT TRUCKS TUO C JA K-MALLISTOT SUOMEEN

Renault Trucks laajentaa tammikuusta 2017 mallistoaan nyt myös raskaamman pään uutuuksilla. C ja K-mallien myötä Renaultin tuotevalikoima kattaa nyt Suomessa paljon kasvaneen yli 26 tonnin painoluokan sekä mm. telivetoiset autot. C-malliston autot soveltuvat erinomaisesti mm. maansiirtotehtäviin, raskaaseen kaukoliikenteeseen, vaihtolava-autoksi tai vaikkapa nosturiautoksi.

Renault Trucks C-mallit ovat järeitä ja hyvin räätälöitäviä tuotteita kovaan käyttöön. C-malliston tarjonta kattaa seuraavat mallit: 4x2R/T, 6x2R/T, 6x4R/T, 8x4R sekä 8x4R Tridem. C-malliin on saatavilla myös Optitrack hydraulinen etuveto (mallit 4x2T/R, 6x4T/R, 8x4R sekä 8x4R Tridem).

K-mallisto on suunnattu erittäin raskaisiin käyttötehtäviin ja se on aina varustettu mm. rumpujarruilla, rautajousituksella sekä täysrautapuskurilla. Jos auton tekninen massa ja äärimäinen kestävyys on vaatimuksena, on K-malli oikea valinta. Renault Trucksin K-mallisto on saatavilla seuraavina malleina: 4x2R, 4x4R, 6x4T/R, 6x6T/R, 8x4R ja 8x6R.

Kaikki mallit on saatavilla DTI11 (380hv-460hv) sekä DTI13 moottoreilla (440hv-520hv). Ohjaamoina löytyvät T-sarjaan pohjautuvat päiväohjaamo, matala makuuohjaamo sekä korkeampi Sleeper makuuohjaamo.

– Olemme todella innoissamme saadessamme Suomen Renault Trucks mallistoon nyt loistavat täydennykset C- ja K-mallien osalta. Molemmat autot yhdistävät T-sarjan erinomaisen ajettavuuden ja mukavuuden raskaisiin käyttöaloihin ja suuremmille massoille. Euroopassa kokemukset C- ja K-malleista ovat olleet erinomaiset ja nämä tuotteet sopivat todella hyvin Suomen raskaan kaluston koviin vaatimuksiin, Renault Trucksin Tuotepäällikkö Mikko Aules kertoo.

Esittelykalustoa on tilattu Suomeen. Ensimmäisen C-sarjan asiakastilauksen on tehnyt Kuljetus Sami Mäkinen Turussa. Autot toimitetaan Suomeen kevään 2017 aikana.

Kuvia C ja K-sarjasta:
http://renault-trucks.phototheque.biz/site//bases/default/accueil-photos.asp

Valitse Pictures - Vehicles - Model