Uutiset


18.03.2020

COVID-19: Renault Trucks keskeyttää neljän tehtaan toiminnot Ranskassa

Työntekijöiden suojelemiseksi sekä Ranskan hallituksen ohjeiden mukaan COVID-19-epidemian leviämisen rajoittamiseksi Renault Trucks sulkee neljän tuotantolaitoksensa Ranskassa toistaiseksi.

Renault Trucksin tuotantolaitokset Lyonissa, Bourg-en-Bressessä, Blainville-sur-Ornessa ja Limogesissa, joissa työskentelee yhteensä 4500 työntekijää, suljetaan toistaiseksi.  Myynti-, tutkimus- ja kehitystyön työntekijät Ranskassa työskentelevät Ranskassa etätoimistoilla.

Kuljetusyritysten rooli on välttämätön terveydenhuoltolaitosten ja välttämättömien yritysten toimittamisessa, vuorokauden ympäri toimivat huoltopalvelut ja korjaamot jatkavat toimintaansa Ranskassa normaalisti.

Lisätietoja:

Pasi Gerpe, Myyntijohtaja, Renault Trucks, Volvo Finland Ab
pasi.gerpe@renault-trucks.com
Puh. 050 505 8755

Seuraa ajankohtaista Korona -viestintää sivuiltamme, sis. 17.3.2020 julkaistu Volvo Group / Volvo Finland Ab asiakastiedote:


www.renault-trucks.fi/korona

 

 

Renault Trucks

Renault Trucks toimittaa monipuolisia palveluita ja ajoneuvoja painoluokissa 2,8-120 t jakelu-, maansiirto- ja kaukokuljetuksiin. Renault Trucks kuorma-autot tunnetaan kestävyydestään ja järeydestään sekä pienestä polttoaineenkulutuksesta, minkä vuoksi kuljetusasiakkaiden tuottavuus ja käyttökustannusten hallinta paranee.

Renault Trucks hyötyajoneuvojen sekä kuorma-autojen huoltoja hoitaa yli 1 500 toimipisteestä koostuva maailmanlaajuinen huoltoverkosto. Renault Trucks kuuluu Volvo Group -konserniin, joka on maailman suurimpia kuorma-, linja- ja maansiirtoautojen sekä meri- ja teollisuusmoottorien valmistajia. Volvo Groupissa työskentelee 105 000 ihmistä, tuotantolaitoksia on 18 maassa ja tuotemyyntiä yli 190 markkina-alueella.