Uutiset


 

12.02.2014

EUROOPAN ENSIMMÄISET T-SARJAN ASIAKKAAT TYYTYVÄISIÄ

Suomen T-malliston esittelyautot ovat valmistuneet ja suomalaisten asiakkaiden koeajettavissa.

EUROOPAN ENSIMMÄISET RENAULT TRUCKS T-SARJAN ASIAKKAAT OLLEET TYYTYVÄISIÄ

Renault Trucks T-kuorma-autojen valmistus alkoi Euroopassa muutama kuukausi sitten, ja ensimmäiset autot on nyt toimitettu asiakkaille. Tapasimme uuden malliston kuorma-autoja ostaneita asiakkaita, ja kysyimme heiltä ensivaikutelmia ajoneuvoista. Suomen T-malliston esittelyautot ovat valmistuneet ja suomalaisten asiakkaiden koeajettavissa.

Renault Trucks T -kuorma-autoja on voinut nähdä jo jonkin aikaa viilettämässä Euroopan teillä. Osa asiakkaista tilasi kuorma-autonsa heti julkaisupäivänä 11.6.2013 Lyonissa. Monet tekivät ostopäätöksensä koeajon jälkeen tai vakuututtuaan aiempien Renault Trucks-mallien omistajien kertomuksista.

Suomessa Trans-Akseli Oy:n toimitusjohtaja Kari Enqvistille luovutettiin 460 hevosvoiman Renault Trucks T -kuorma-auto tammikuussa 2014.

– Päätöksemme hankkia uuden T-malliston kuorma-auto perustui aiempiin hyviin kokemuksiimme Renault Trucksista, kertoo Kari Enqvist.

– Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, että uuden malliston hinta-laatusuhde on kohdallaan. Uusi kuorma-auto täydentää yrityksen nykyistä kalustoa, johon kuuluu Renault Premium Route- ja Premium Lander -kuorma-autoja sekä Renault Master.

VAHVA LUOTTAMUS RENAULT TRUCKSIIN SAKSASSA, ITÄVALLASSA JA SVEITSISSÄ

– Renault Trucksin ajoneuvot ovat olleet osa kalustoamme jo vuosia, kertovat Marcus Schaub ja Jan Thiele, saksalaisen ITS Speditionin johtajat.

– Pidämme kovasti niiden taloudellisuudesta ja kuljettajien mukavuutta parantavista ominaisuuksista. Tämän valossa oli tuskin yllättävää, että johtajakaksikko päätti luottaa Renault Trucksiin. He saivatkin ensimmäiset Renault Trucks T -kuorma-autonsa tammikuussa. Fiedler GmbH Internationale Spedition sai marraskuussa 2013 tilaamansa Renault Trucks T -kuorma-auton, jossa on korkea makuuohjaamo ja 480 hevosvoimaa. Yrityksen pääjohtaja Jörg Fiedler oli tehnyt tilauksen 11.6. Lyonin virallisen julkistustilaisuuden aikana.

Myös entisen F1-kuljettaja Gerhard Bergerin omistama itävaltalainen Berger Logistik GmbH luottaa Renault Trucksiin. Premium Long Distance -kaukokuljetusautojen tyytyväiselle omistajalle luovutettiin marraskuun 2013 lopulla ensimmäinen Renault Trucks T -kuorma-auto, jossa on makuuohjaamo ja 460 hevosvoimaa. Kuorma-autoa käytetään kansainvälisissä kaukokuljetuksissa.

20 vuotta Renault Trucksin asiakkaana ollut sveitsiläinen Constantin-konserni onnistui ajoittamaan kaluston siirtymävaiheen täydellisesti, kun yhtiölle luovutettiin ensimmäinen Renault Trucks T -kuorma-auto ja viimeinen Magnum-kuorma-auto samanaikaisesti Sveitsissä.

– Pidämme Renault Trucksin luotettavuudesta, kertoo Olivier Constantin.

Samaan aikaan myös Hugelshofer Logistik AG, Hugelshofer Groupin Frauenfeldissä Sveitsissä  toimiva yksikkö, vastaanotti kaksi Renault Trucks T -kuorma-autoa. Molemmissa on korkea makuuohjaamo.

AIKAISEMMAT KOKEMUKSET VAKUUTTIVAT KULJETUSYRITTÄJIÄ ISOSSA-BRITANNIASSA

Brittiläinen kaukokuljetusyritys: ”T-sarjan kuorma-auton ajettavuus on erinomainen ja vaihteisto ensiluokkainen”
Isossa-Britanniassa virvoitusjuomakuljetuksiin keskittynyt Marston’s PLC on juuri vahvistanut kalustoaan kahdella Renault Trucks Range T -autolla.

– Koska Premium-kuorma-autot ovat toimineet erittäin luotettavasti, päätimme valita Renault Range T:t ensimmäisiksi Euro 6 -kuorma-autoiksemme, toteaa Marston’s PLC:n päälogistiikkajohtaja Chris Evans.

– Ostopäätöstä edistivät Renault'n koeajotapahtumaan lokakuussa 2013 osallistuneen kuljettajamme positiivinen palaute ja hyvät liikesuhteet paikalliseen jälleenmyyjäämme.

Brittiläinen kaukokuljetuksiin erikoistunut Clive Cowern Transport Services on juuri saanut kolme Renault Trucks Range T -kuorma-autoa kalustonsa 44 muun kuorma-auton jatkoksi. Toimitusjohtaja Clive Cowern pääsi koeajamaan kuorma-autoa Renault Trucks UK:n järjestämässä tapahtumassa:

– T –sarjan kuorma-auton ajettavuus on erinomainen ja vaihteisto on aivan ensiluokkainen. Juuri näitä ominaisuuksia kaipasimme. Ohjaamossa on tilaa ja sen lattia hyvä, joten uskon kaikkien kuljettajiemme olevan tyytyväisiä. Tällä on suuri merkitys, koska kuljettajien hyvinvointi on meille ratkaisevan tärkeää. Myös polttoainetehokkuus ja luotettavuus ovat meille välttämättömiä ominaisuuksia.

Kontti- ja kaukokuljetusyritys MacIntyre Transport Ltd sai ensimmäisen Renault Trucks Range T -kuorma-auton 155 ajoneuvon kalustoonsa.

– Nyt on oikea aika kokeilla Euro 6 -kuorma-autoa, toteaa toimitusjohtaja Paul Miller.

– Renault on aina ollut hyvä yleiskuorma-auto, ja meillä onkin viisitoista Renault Premium -autoa Selbyn toimipisteessämme. Uudessa kuorma-autossa on polttoaineenkulutusta pienentävä Fuel Eco -paketti. Range T:ssä on Renault Trucksin Optifleet-tietokoneratkaisu koekäytössä viiden kuukauden ajan.

TANSKALAINEN KULJETUSYRITTÄJÄ: HALUSIMME LUOTETTAVAN KUORMA-AUTON, JONKA KÄYTTÖ- KUSTANNUKSET OVAT PIENET

Tanskan ensimmäinen Renault Trucks T -kuorma-auto (430 hv, makuuohjaamo) toimitettiin LMT Transportsille joulukuussa 2013. – Euro 6 -lainsäädännön myötä tarvitsimme uuden luotettavan kuorma-auton, jonka käyttökustannukset ovat pienet, jotta pystymme tekemään toimitukset asiakkaillemme ajallaan ja tehokkaasti, kertoo yrityksen omistaja Jesper Kjærsgaard.

– Koska meillä on hyvä liikesuhde Renault Trucksin kanssa, meidän oli helppo tehdä päätös uuden T-malliston kuorma-autojen hankkimisesta.

BELGIALAINEN KULJETUSYRITYS: ”HALUAN KULJETTAJILLENI VAIN KAIKKEIN PARASTA”

Yrityksen kuljettajakouluttaja: ”Renault Trucks T-n ominaisuudet pääsivät todella yllättämään minut. Oikein käytettynä polttoaineenkulutus on todella alhainen.

Alankomaissa Voets Transport on juuri saanut kalustoonsa kaksi Renault Trucks T -kuorma-autoa.

– Nämä kaksi autoa korvaavat vanhat mallit, toteaa yrityksen johtaja Rob Voets.

– Olemme olleet Renault Trucksin asiakkaita jo vuosien ajan, ja sinä aikana kuusitoista Renault Trucks -ajoneuvoamme ovat osoittautuneet luottamuksemme arvoisiksi.

Belgiassa uuden malliston kuorma-autojen toimitukset ja rekisteröinnit ovat pääsemässä vauhtiin. Withofs Transport ehti ensimmäisenä ja osti neljä uutta Renault Trucks T -kuorma-autoa heti Lyonin julkistuksen jälkeen. Eurosped Belgiumin johtaja Rik Vanlessen osti kolme Renault Trucks T -kuorma-autoa, koska hän haluaa kuljettajilleen vain kaikkein parasta:

– Liiketoimintamme on jakeluajoa, joten meillä ei oikeastaan ole tarvetta korkealle makuuohjaamolle, mutta haluamme antaa kuljettajillemme mukavan työympäristön. Lisäksi tämä malli on helpompi myydä viiden vuoden kuluttua. Jan Waegeman, Wauters tanktransportin huolto- ja korjauspäällikkö, kertoo, että viiden Renault Trucks T -kuorma-auton ostopäätös lähti liikkeelle myönteisesti yllättäneestä koeajosta.

Yrityksen kuljettajakouluttaja vahvistaa ensivaikutelman oikeaksi muutaman viikon kokemusten perusteella:

– Renault Trucks T:n ominaisuudet pääsivät todella yllättämään minut – kuljettajan ei tarvitse tehdä muuta kuin ohjata, ja oikein käytettynä polttoaineenkulutus on todella alhainen.

RENAULT TRUCKSIN UUSI KEHITYSSUUNTA VAKUUTTI UNKARISSA

Unkarissa Renault Trucks T -malliston kuorma-autoja (460 hevosvoimaa ja makuuohjaamo) sai ensimmäisenä Mary Car Kft. Maan eteläosassa sijaitsevan yrityksen omistaja Csaba Csontos osallistui Lyonin kansainväliseen julkistustilaisuuteen kesäkuussa ja myöhemmin Blainvillessä järjestettyihin T-malliston asiakastesteihin. Tapahtumat vakuuttivat Csontosin Renault Trucksin uudesta kehityssuunnasta, joten hän päätti tilata neljä maakuuohjaamollista T460-kuorma-autoa.

Tšekkiyritys: ”ERINOMAINEN LUOTETTAVUUS, PIENI KULUTUS, MUKAVA OHJAAMO JA AINUTLAATUINEN MUOTOILU”

Tšekeissä ensimmäisen uuden Renault Trucks T:n tilasi CSS Logistic s.r.o., joka valitsi 460 hevosvoiman mallin korkealla makuuohjaamolla.

– Uusi Renault Trucks T -kaukokuljetusmallisto vakuutti meidät ominaisuuksillaan Blainvillessä Ranskassa pidetyssä testitapahtumassa. Pääsimme testaamaan autoja todellisessa käytössä ja toteamaan omaehtoisesti niiden erinomaisen luotettavuuden, pienen kulutuksen ja mukavan ohjaamon. Kaikki tämä ja ainutlaatuinen muotoilu, josta itse todella pidän, vaikutti päätökseemme tilata ensimmäisenä tšekkiyrityksenä uudenmallinen Renault Trucks T 460 -kuorma-auto matalalla ohjaamolla, kertoo CSS Logistic s.r.o:n johtaja Václav Švamberk.

RANSKALAISET LUOTTAVAT RENAULT TRUCKSIIN: PARHAAT TYÖSKENTELYOLOSUHTEET

Ranskassa ensimmäiset Renault Trucks T -kuorma-autot luovutettiin STAF:lle viime marraskuussa.

Renault Trucks T sopii kylmä- ja kauppakuljetuksiimme erityisesti luotettavuutensa ansiosta, kertoo toimitusjohtaja Kara Mendjel.

– Lisäksi tilavassa ohjaamossa kuljettajillani on parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet. Laivakonttien kuljetuksiin erikoistunut Trans JRF -yhtiö päätti uudistaa kalustoaan kymmenellä 520 hevosvoiman Renault Trucks T -kuorma-autolla, joissa on korkeat makuuohjaamot. Tammikuussa oli Transports Chavalan et Ducin vuoro vastaanottaa ensimmäiset Renault Trucks T -kuorma-autonsa Etelä-Ranskassa. Transports Piejac Maingret osoitti myös luottamusta Renault Trucksia kohtaan, ja he saivatkin vuoden alussa neljä Renault Trucks T -kuorma-autoa.  Myös Transport Prevostin kymmenen ajoneuvon tilaukseen sisältyi yrityksen kaksi ensimmäistä Renault Trucks T -kuorma-autoa. Heidän valintansa oli 460 hevosvoiman Renault Trucks T, jossa on makuuohjaamo.

ROMANIALAINEN KULJETUSYRITTÄJÄ RENAULT TRUCKSISTA: ERINOMAINEN HINTA-LAATUSUHDE JA TODELLA PIENET HUOLTO-JA YLLÄPITOKULUT

Italiassa ensimmäisen Renault Trucks T -kuorma-auton sai Transbozen Barbiano, Etelä-Tirolissa toimiva yritys, joka on erikoistunut lämpötilakontrolloitujen tavaroiden kuljetuksiin. Hieman kauempana idässä Renault Trucks T -kuorma-autot ilmestyvät kroatialaisen Natron Produktin ja slovenialaisen Fijavžin varikoille.

Romaniassa Autotransport Golo S.R.L:n johtaja totesi seuraavaa saadessaan Renault Trucks T:n avaimet käteensä:

– Kuorma-auton ostopäätöstä tehdessäni otin huomioon Renault Trucksin tärkeimmät ominaisuudet – erinomaisen hinta-laatusuhteen ja todella pienet huolto- ja ylläpitokulut.

ESPANJALAINEN KULJETUSYRITYS: EN OLE KOSKAAN JOUTUNUT PETTYMÄÄN AUTOIHIN TAI VERKOSTON TOIMINTAAN

Espanjan ensimmäisen Renault Trucks T -kuorma-auton toimitti jälleenmyyjämme Gonsoli Lorca. Vastaanottaja oli omistajakuljettaja Pedro Morillas Garcia, joka on erikoistunut valtakunnallisiin kylmäkuljetuksiin.

– Olen aina luottanut Renault Trucksiin, hän kertoo.

– En ole koskaan joutunut pettymään Renault kuorma-autoihin tai yhtiön verkoston toimintaan, ja ne ovat minulle kaksi tärkeintä tekijää. Espanjan suurin lihakauppias ja uskollinen Renault Trucksin asiakas Fribin vastaanotti ensimmäisen Renault Trucks T -kuorma-autonsa hieman Morillas Garcian jälkeen. Vastaavia tarinoita luottamuksesta on ollut lukuisia, joten tammikuun 24. päivänä julkaistu uutinen ei ehkä tullut kovin suurena yllätyksenä: Transporte 3 -lehti ja viisikymmentä suurinta espanjalaista kuljetusyritystä olivat valinneet Renault Trucks T:n vuoden kuorma-autoksi Espanjassa.

SUOMEN ESITTELYAUTOT VALMIINA KOE-AJOON - KOKO UUDISTETTU MALLISTO KIERTÄÄ SUOMEA MAALIS-HUHTIKUUSSA

- Uudet T-malliston esittelyautot ovat juuri valmistuneet Suomen Volvo Truck Centerille, ja ovat siten suomalaisten asiakkaiden koeajettavina, myyntipäällikkö Erkki Evilä kertoo. Koko uusi vallankumouksellinen Renault Trucks mallisto kiertää Volvo Truck Centereitä kuudella paikkakunnalla maaliskuun 28. päivänä alkavalla koeajokiertueella.

Tarkemmat tiedot Renault Trucks kiertueen päivämääristä ja esittelyautoista osoitteessa: www.renault-trucks.fi

Kuvat:

http://corporate.renault-trucks.com/media/image/renault_trucks_t_macintyre_great_britain_1.jpg
http://corporate.renault-trucks.com/media/image/renault_trucks_t_marston-s_great_britain_1.jpg
http://corporate.renault-trucks.com/media/image/renault_trucks_t_macintyre_great_britain_2.jpg
http://corporate.renault-trucks.com/media/image/renault_trucks_t_fiedler_germany_1.jpg
http://corporate.renault-trucks.com/media/image/renault_trucks_t_its_germany.JPG
http://corporate.renault-trucks.com/media/image/renault_trucks_t_berger_austria.jpg
http://corporate.renault-trucks.com/media/image/renault_trucks_t_berger_austria_2.jpg
http://corporate.renault-trucks.com/media/image/renault_trucks_t_lmt_denmark.jpg
http://corporate.renault-trucks.com/media/image/renault_trucks_t_eurosped_belgium.jpg
http://corporate.renault-trucks.com/media/image/renault_trucks_t_wauters_belgium.jpg
http://corporate.renault-trucks.com/media/image/renault_trucks_t_natron_croatia.jpg
http://corporate.renault-trucks.com/media/image/renault_trucks_t_css_logistique_czech-republic.JPG

Suomi / Trans Akseli (huom virhe kuvalinkin nimessä):

http://corporate.renault-trucks.com/media/image/renault_trucks_t_trans-akseli_danemark.JPG


Lisätiedot:

Annika Martas, Marketing Communications & PR Manager, Renault Trucks, Nordics,
puh. 040 734 2799, annika.martas@renault-trucks.com