Uutiset


 

09.02.2017

KULJETUSMESSUT 18.-20.5.2017

Tervetuloa Jyväskylään osastollemme B121

Renault Trucks on näyttävästi esillä Jyväskylän messuilla 18.-20.5.2017. Osaston sijainti on sama kuin aiemmin: löydät meidän heti sisääntulon vierestä, osaston numero on B121.

Messut ovat avoinna:
torstaina 18.5. klo 10-18
perjantaina 19.5. klo 10-18
lauantaina 20.5. klo 10-16

Sisäänpääsy on veloitukseton ennakkorekisteröitymällä tai rekisteröitymällä paikan päällä.

Renault Trucks osastolla esillä:
Renault Trucks C-sarja: Maansiirron järeä UUTUUSMALLI ensimmäistä kertaa Suomessa!
Renault Trucks T-sarja
Renault Trucks D jakeluautot
Master pakettiautot

Tervetuloa osastollemme tutustumaan täysin uudistuneeseen mallistoon ja maansiirron C-sarjaan! Myös raskaan sarjan järeää ja kestävää Renault Trucks K-sarjaa saa nyt tilattua Suomeen - tervetuloa kuulemaan lisää.

Tustustu T/C/D sarjan ohjaamoon ja olet mukana tuotepalkintojen arvonnassa!

Siirry messujen verkkosivuille tästä

Kuljetusalan huipputapahtuma Jyväskylän Paviljongissa 18.–20. toukokuuta 2017

Kaikki Kuljetus 2017 -messujen käyttöön varatut tilat ovat nyt täynnä, eli Kuljetus 2017 -messut on loppuunmyyty. Jyväskylän Paviljongin messuhalleissa ja ulkonäyttelyalueella on myytyä näyttelytilaa yhteensä yli 30 000 neliömetriä.

Kuljetusalan huipputapahtuma Jyväskylässä kokoaa yhteen kuorma- ja pakettiautojen maahantuojat, perävaunujen ja päällirakenteiden valmistajat sekä muut alan keskeiset tuotteiden ja palveluiden tarjoajat.

Autotuojat ry:n toimitusjohtaja Tero Kallio odottaa messuilta paljon:

”Kuorma- ja pakettiautokauppa on ollut kasvussa jo noin vuoden ajan. Taantuman aikana vanhentunutta kalustoa uusitaan. Myös rakentamisen vilkastuminen näkyy hyötyajoneuvojen kysynnässä”, Kallio sanoo.

”Kuljetus 2017 -messut tarjoaa asiakkaille paitsi mahdollisuuden vertailla autoja rinta rinnan, myös tilata uuteen autoon mieleinen päällirakenne” toteaa Teknologiateollisuuden Perävaunut ja päällirakenteet -toimialaryhmän puheenjohtaja Aki Sirén.

Jyväskylän Paviljonkiin avataan uusi ravintola sekä lisää muita pienempiä ruokailupisteitä. Myös sosiaalitiloja parannetaan ulkoalueella entisestään.

Jyväskylä logistisena solmukohtana on erinomainen paikka kuljetusalan messuille. Aivan Paviljongin vieressä sijaitsee Matkakeskus, josta junalta tai linja-autosta pääsee katettua kävelysiltaa pitkin suoraan Paviljongin sisäänkäynnille.

Kuljetus 2017 -messut järjestävät yhteistyössä Autotuojat ry, Teknologiateollisuuden Perävaunut ja päällirakenteet -toimialaryhmä sekä Jyväskylän Messut Oy. Näyttelyssä esitellään kuorma- ja pakettiautojen maahantuojien kaikki tuoreimmat uutuudet. Autojen rinnalla perävaunut ja päällirakenteet ovat merkittävä osa Kuljetus 2017 -messuja.

www.kuljetusmessut.fi