Uutiset


 

04.02.2021

Markus Hyry on Wetteri Powerin uusi Renault Trucks kuorma- ja pakettiautomyyjä

Markus Hyry (32) on valittu uudeksi Renault Trucks myyjäksi Wetteri Power Oulun toimipisteeseen. Toimialueena on Wetteri Powerin myyntialue, joka kattaa koko Pohjois-Suomen. Wetteri Power Oy:n kuorma-automyynti ja huollon toimipisteet: Oulu, Kempele, Kemi, Kokkola, Rovaniemi, Kajaani ja Kuusamo.

Markuksella on takanaan jo 10-vuotta kestänyt työura Wetteri Power Oy:lla.

”Pääasiassa olen tehnyt sähkö- ja varustelutöitä, erityisesti Renault Trucks kuorma- ja pakettiautoihin. Vuosien saatossa on kertynyt ymmärrystä asiakkaiden tarpeista ja haasteista. Siitä uskon olevan paljon apua myyjänkin työssä,” Markus Hyry kertoo.

”On hienoa että Markus siirtyy meillä vastaamaan Renault Trucks myynnistä. Tekninen osaaminen on Markuksella erittäin vahvalla tasolla, ja kaupallinenhan mies on jo syntyjään. Myös työnantajan näkökulmasta on mukavaa voida toteuttaa erilaisia urapolkuja, ja tarjota mahdollisuuksia uusien työtehtävien löytymiseen omassa työpaikassa.”, Wetteri Power Oy:n toimitusjohtaja Antti Ollikainen sanoo.

Yhteystiedot:

Markus Hyry
Renault Trucks kuorma- ja pakettiautomyyjä
Wetteri Power Oy
Poikkimaantie 31, 90400 Oulu
puh. 041 730 9006
markus.hyry@wetteri.fi

www.wetteripower.fi

Lisätietoja:

Antti Ollikainen, toimitusjohtaja, Wetteri Power Oy, puh. 050 373 2324, antti.ollikainen@wetteri.fi
Pasi Gerpe, myyntijohtaja, Renault Trucks, Volvo Finland Ab, puh. 050 505 8755, pasi.gerpe@renault-trucks.com

Wetteri Power Oy: Pohjois-Suomen, Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan suurin raskaan kaluston palvelukeskus.

Volvo ja Renault kuorma-autojen myynti-, huolto- ja varaosapalvelut. Lue lisää: www.wetteripower.fi

Volvo Finland Ab: Renault Trucks maahantuonti

Volvo Finland Ab on Volvo -konsernin suomalainen tytäryhtiö, joka vastaa Volvo kuorma- ja linja-autojen sekä Renault Trucks merkkisten kuorma- ja pakettiautojen maahantuonnista, myynnistä ja huolloista. Renault Trucks mallisto on laaja, kattaen kuljetuskalustotarpeet aina pakettiautoista raskaisiin kuorma-autoihin asti. Renault Trucks kuorma-automyynnin yhteystiedot: www.renault-trucks.fi/yhteystiedot. Renault Trucks Master pakettiautoja myyvät Renault Trucks kuorma-automyynnin lisäksi Volvo Trucks kuorma-automyyjät kautta maan.

www.renault-trucks.fi
Facebook: Renault Trucks Suomi
Instagram: Renault Trucks Suomi