Uutiset


04.02.2015

NORBERT DENTRESSANGLE INVESTOI 530 AUTOON

Jättikauppa on hyvä osoitus asiakkaan luottamuksesta Renault Trucksin tuotteisiin ja verkostoon

Renault Trucks luovutti hiljattain Norbert Dentressangle -yhtiölle avaimet sataan kuorma-autoon. Ne olivat ensimmäinen erä 530 kuorma-auton tilauksesta. Aidoissa käyttöolosuhteissa tehtyjen testien jälkeen eurooppalainen johtava kuljetus- ja logistiikkayhtiö oli vaikuttunut ajoneuvojen teknisistä ominaisuuksista ja tunnustuksesta, jota DTI Euro 6 -moottorit ovat saaneet ympäristöä säästävistä ominaisuuksistaan. Kaikki kuorma-autot ovat Renault Trucks D- ja Renault Trucks T -malleja. Renault Truck T valittiin vuoden 2015 International Truck of the Year -voittajaksi.

– Renault Trucksin jättikauppa on hyvä osoitus asiakkaan luottamuksesta Renault Trucksin tuotteisiin ja huoltoverkostoon. Kansainvälisten asiakkaidenkin kannalta on hyvä, että Renault Trucksin huoltoverkosto kattaa nyt koko Suomen, Antti Foudila, kaupallinen päällikkö sanoo.

Norbert Dentressangle on johtava eurooppalainen kuljetus- ja logistiikkapalveluiden toimittaja, ja heillä on Euroopan suurin oma kuorma-auto kalusto. Yhtiö on jälleen osoittanut luottamuksensa Renault Trucksia kohtaan ja tilannut uudesta mallistosta 530 kuorma-autoa monien eurooppalaisten tytäryhtiöidensä käyttöön. Ne ovat pääasiassa T-malliston kuorma-autoja, ja niitä on tarkoitus käyttää aluekuljetuksissa, kotimaan kuljetuksissa ja kansainvälisissä kuljetuksissa. Tilaukseen sisältyy myös noin sata D-jakeluautomalliston kuorma-autoa.

Norbert Dentressangle testasi kuorma-autoja aidoissa käyttöolosuhteissa useita kuukausia. Luovutustilaisuudessa, joka järjestettiin Renault Trucksin pääkonttorissa Saint-Priestissä, Norbert Dentressangle -yhtiön toimitusjohtaja Hervé Montjotin perusteli yhtiön valintaa:

– Uuden Renault Trucks Euro 6 -malliston kuorma-autojen luovutus on oiva tilaisuus muistuttaa kaikkia siitä, että Norbert Dentressangle investoi edelleen kuljetustoimintoihin, joissa yhtiöllä on pitkät perinteet. Kuorma-auton valinta on ratkaisevan tärkeä asia, jotta voimme täyttää laatulupauksemme asiakkaille, huolehtia kuljettajien mukavuudesta ja turvallisuudesta sekä kunnioittaa ympäristöä taloudellisilla ja puhtailla moottoreilla.

– On hieno asia, että kansainvälisestikin toimiva ranskalainen Norbert Dentressangle -yhtiö antaa tunnustusta Renault Trucks T -sarjalle, joka on vuoden 2015 Truck of the Year -voittaja”, Renault Trucksin johtaja Bruno Blin kommentoi luovutustilaisuudessa.

Renault Trucks
Renault Trucks toimii yli sadassa maassa. Renault Trucks yhdistyi Volvo Groupiin vuonna 2001. Volvo Group kuuluu maailman johtaviin kuorma- ja linja-autojen, maansiirtokoneiden sekä meri- ja teollisuusmoottorien valmistajiin. Noin 110 000 henkeä työllistävällä Volvo Groupilla on tuotantolaitoksia 18 maassa ja tuotemyyntiä yli 190 markkina-alueella.

Renault Trucks kuuluu Suomessa Volvo Finland Ab:hen. Täysin uudistunut kattava tuotemallisto täyttää kuljetusyritysten kaikki kuljetustarpeet, kevyistä raskaisiin ajoneuvoihin. Asiakkaita palvelee laaja ja laadukas koko maan kattava Volvo Truck Center verkosto, jossa on Renault Trucks kuorma-autojen ja palvelutuotteiden myynti, sekä auktorisoidut huolto- sekä korjaamopalvelut.

Renault Trucks T-sarja äänestettiin alan arvostetuimman palkinnon International Truck of the Year 2015 -voittajaksi. International Truck of the Year -palkintolautakuntaan kuului 25 toimittajaa kansainvälisistä ammattilehdistä. Ks. www.truck-of-the-year.com

Norbert Dentressangle yhteyshenkilöt:
Communications Senior Vice President
Thierry LEDUC     
Puh: +33 4 72 83 66 00
S-posti: thierry.leduc@norbert-dentressangle.com

Corporate affairs
Clémence CHOUTET   
Puh: +33 4 72 83 65 94
Email: clemence.choutet@norbert-dentressangle.com

Norbert Dentressangle lyhyesti:

Norbert Dentressangle on kansainvälinen toimija logistiikan, kuljetusten sekä lento- ja laivarahdin alueilla. Yhtiö toimii 25 maassa, ja sen palveluksessa työskentelee 43 200 henkeä. Yhtiön vuoden 2013 liikevaihto oli 4 miljardia euroa, josta 60 prosenttia oli peräisin Ranskan ulkopuolelta. Norbert Dentressangle kehittää huipputason lisäarvoratkaisuja kolmella sektorilla Euroopan, Amerikan, Afrikan ja Aasian mantereilla. Kestävä kehitys on yhtiön liiketoiminnassa ehdottoman keskeisellä sijalla. CAC Small- ja CAC All Tradable -indekseihin kuuluvan Norbert Dentressanglen toimintaa johtaa johtokunta, jonka puheenjohtajana toimii Hervé Montjotin.
www.norbert-dentressangle.com

Lisäkuvia täällä