Uutiset


06.01.2016

PANSSAROITUJA T-SARJALAISIA RANSKAN KESKUSPANKILLE

PANSSAROITUJA RENAULT TRUCKS T-SARJAN KUORMA-AUTOJA RANSKAN KESKUSPANKILLE

Renault Trucks on toimittanut 6x2 Renault Trucks T 430 -kuorma-autoja Ranskan keskuspankille. Näissä panssaroiduissa kuorma-autoissa on useita erikoisratkaisuja, joita Ranskan keskuspankin pääasiallisissa ajotehtävissä tarvitaan.

Renault Trucks on täyttänyt Ranskan keskuspankin T 430 6x2 -ajoneuvotilauksen kokonaisuudessaan. Tämä kertoo pankin luottamuksesta ranskalaiseen valmistajaan ja tämän kykyyn täyttää pankin strategisten ajotehtävien vaatimukset. Panssaroitujen ajoneuvojen valmistaminen ja hyötyajoneuvojen ohjaamojen mukauttaminen erikoistehtäviin vaati usean kuukauden kehitystyön yhdessä erilaisten yhteistyökumppanien kanssa. Ranskan keskuspankin ajotehtävissä käytettävät ajoneuvot edellyttävät erikoiserittelyjä, jotka projektitiimien oli otettava huomioon.

– Nämä T 430 -tasakuorma-autot kehitettiin erityisesti Ranskan keskuspankille, jonka toimintaympäristö on erityisen vaativa ja tarkkaan valvottu, kertoo Bruno Carrara, Renault Trucksin myyntipäällikkö.

– Verhoilimme ajoneuvon muun muassa erikoispanssarilla ja teimme ohjattavuuteen vaikuttavia muutoksia akseliväliin. Näillä ajoneuvoilla ajetaan rakennuksiin, jotka ovat usein hyvin vanhoja ja joiden sisäänkäynnit ovat erittäin kapeita. Siksi valitsimme myös täyden ilmajousituksen. Sen ansiosta ajoneuvoa voidaan tarvittaessa laskea, kun tilaa pystysuunnassa on vähän.


Lisätietoja:
Mikko Aules, tuotepäällikkö, Renault Trucks, Volvo Finland Ab, puh. 050 433 7913, mikko.aules@renault-trucks.com