Uutiset


25.05.2016

Power Truck Show 2016

Tervetuloa osastollemme U140

Renault Trucks Power Truck Show:ssa 12.-13.8.2016 osastolla U140

Tänä vuonna esittelemme osastollamme Suomen upeimpia T-sarjalaisia, sekä mm. uuden T HIGH EDITION erkoisvarustellun tasalattiaohjaamoisen T High Sleeperin.

Tervetuloa!

Lue lisää T High Editionista tästä

Renault Trucksin kattavan hyötyautomalliston järeimmän pään muodostavat 18–26-tonniset kaukokuljetusmallit T ja T High, jotka mahdollistavat 40–68 tonnin yhdistelmämassan.

Näyttävyyttä ja ajamisen luksusta lisää entisestään uutuusmalli T High Edition

T High -mallissa ohjaamoa on korotettu 20 cm, joten ohjaamon lattia on täysin tasainen, ja seisomakorkeutta on huikeat 213 cm. T-sarjan ohjaamon takaosan leveys on 250 cm, ja malli soveltuu erityisen hyvin mukavuutta ja tilavuutta arvostaville kaukokuljetusten kuljettajille. Renault Trucks tuloksenteon tehokas mutta samalla myös erittäin näyttävä työkalu.

Kaikkiin T-sarjan High Sleeper -malleihin saa erikoisvarustelun, joka näkyy sekä auton ulko- ja sisäilmeessä että varustelussa. Vääntävän ja taloudellisen 13-litraisen moottorin tehovaihtoehdot ovat High Edition-erikoisvarustelun yhteydessä 480 ja 520 hevosvoimaa.

Polttoaineenkulutuksen pienentämiseksi T High Edition-malleihin kuuluu sekä taloudellisenajonkoulutus että polttoaineenkulutuksen seuranta 12 kuukaudeksi. T High Edition-mallissa on muun muassa mukautuva vakionopeudensäädin, hätäjarrutustoiminto, risteysvalot sekä ajovalojen pesimet ja pyyhkijät. Erikoisvarustelu kasvattaa auton kantavuutta, sillä ilma- ja polttoainesäiliöt sekä ohjaamon takana oleva kytkentäteline on valmistettu alumiinista, summaa Aules varusteita ja tapoja, joilla parannetaan erikoismallin kustannustehokkuutta ja turvallisuutta.

T High Edition erottuu liikenteessä, sillä autossa on hiilikuitumaiset ja punaiset teippaukset, punaiset ovenkahvat ja korinväriset pölykapselit. Edition-malleihin saa lisävarusteena metallivärin, ksenonajovalot ja alumiiniset Dura-Bright-vanteet. Sama punaisen ja hiilikuitu-lookin tyylikäs yhdisteleminen jatkuu sisätiloissa. Kaksivärisissä nahkaverhoilluissa penkeissä on High Edition -kirjailun lisäksi punaiset tikkaukset. Myös turvavyöt sekä nahkaisten käsinojien ja ohjauspyörän tikkaukset ovat punaiset.

Tervetuloa Power Truck Show:hun tutustumaan Suomen ensimmäiseen T High Edition erikoismalliin ja osallistu osastollamme tuotepalkintojen arvontaan.

Lue lisää Power Truck Show:sta osoitteessa: www.powertruckshow.fi