Uutiset


 

10.10.2014

Renault Trucks hakee hyötyajoneuvomyyjää

Tehtävässä vastaat Renault-pakettiautojen ja kevyiden kuorma-autojen myynnistä.

Haemme nyt Vantaan Kaivokselaan tuloshakuista
HYÖTYAJONEUVOMYYJÄÄ

Tehtävässä vastaat Renault-pakettiautojen ja kevyiden kuorma-autojen sekä niihin liittyvien palveluiden myynnistä yrityksille. Ajoneuvoja käyttävät laajasti LVI-urakoitsijat, rakentajat, jakeluliikkeet, kiinteistönhuoltoyritykset ja monet muut ammattikäyttäjät. Tehtävässä etsit aktiivisesti uusia mahdollisuuksia markkinoilta sekä vahvistat vanhoja asiakassuhteitamme. Työskentelet järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti sekä haluat aidosti tukea asiakkaiden liiketoimintaa ja tuottaa heille lisäarvoa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus ja aikaisempaa näyttöä erinomaisten myyntitulosten saavuttamisesta. Ennen kaikkea sinulla on oikea asenne sekä halu menestyä myyntitehtävässä. Olet ratkaisukeskeinen ja tunnistat mahdollisuuksia palveluiden lisämyyntiin. Keskustelet luontevasti eri sidosryhmien kanssa ja vakuutat heidät tarjoamalla juuri oikean kokonaisuuden heidän tarpeisiinsa. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä kattavan tuen osaavalta organisaatioltamme. Pääset kehittämään myyntisi muodostumista ja rakentamaan menestystarinaa mukavassa työyhteisössämme. Tervetuloa joukkoomme!
Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Max Karsten, puh. 0207 420 556, parhaiten tavoitettavissa 15.10. ja 21.10 klo 13-14. Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksella viimeistään 22.10.2014 osoitteesta www.mercuriurval.fi. Viite: FI-06782.


Volvo Group Trucks vahvistaa asemaansa maailman hyötyajoneuvomarkkinoilla. Suomessa työskentelee 460 henkilöä 14 eri toimipisteessä. Volvo Group Trucks myy ja markkinoi sekä huoltaa Volvo Trucks ja Renault Trucks tuotteita Suomessa. Yhteisen verkoston ansiosta tarjoamme asiakkaille entistä korkeatasoisempaa asiakaspalvelua sekä laajempaa tuotteiden ja palveluiden valikoimaa.