Uutiset


01.03.2019

Renault Trucks Kuljetus Logistiikka 2019 -messuilla

Tervetuloa osastollemme 6m18!

Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Kuljetusmessuilla 9.-11.5.2019 Renault Trucks osastolla 6m18 hallissa 6 esitellään ensimmäistä kertaa vuoden 2019 täysin uudistunut mallisto. Tervetuloa tutustumaan!

Renault Trucks osastolla esittelyssä kattavasti kaikki Master pakettiautosta maansiirtoautoon:
Renault Trucks C-sarja: Maansiirto
Renault Trucks K-sarja: raskas maansiirto
Renault Trucks T-sarja: kaukokuljetukseen
Renault Trucks D-sarja
Master pakettiautot

Esillä muilla osastoilla päällirakennettuna lisäksi:
NEK osastolla 7f51 esittelyssä D Wide 280 4x2 sekä Master 170 L3
Hiabin
osastolla U425 esittelyssä D Wide 430 6x2
EL-Korin
osastolla 7a70 esittelyssä T High 520 6x2

Lisäksi Pohjoisen sisäänkäynnin edustalta löydät tasalattiaohjaamoisen Renault Trucks T High vetäjän, Eteläisen sisäänkäynnin edestä Master 4x4 pakettiauton sekä osastomme vieressä, Volvo Truck Rental -osastolla T-sarjan veturi sekä Master retkeilyauto kaikin ekstraherkuin.

Messujen aukioloajat:
torstaina 9.5. klo 10-18
perjantaina 10.5. klo 10-18
lauantaina 11.5. klo 9-16

Sisäänpääsy on veloitukseton ennakkorekisteröitymällä tai rekisteröitymällä paikan päällä. Rekisteröidy mukaan messujen sivuilta tästä.

Mallivuosi 2019: Polttoainetaloudellisuus, pienemmät CO2 päästöt, näyttävyyttä ja ajomukavuutta
Uudet, T, C, K ja D-sarjalaiset tuovat polttoainesäästöjä, niissä on uusia ajomukavuutta ja turvallisuutta lisääviä varusteita, sekä uudistuneet, huippuunsa viimeistellyt ohjaamot.

Renault Trucks osastolla ajosimulaattoreita ja ajoa VR -laseilla
Osastolla kuljettajien loungessa pääset kokeilemaan ajamista Playstation 4 VR-laseilla. Kuka on osaston nopein virtuaalikuski? Ajosimulaattoreilla pääset kokeilemaan kurvittelua mutkaisilla rallicross teillä ja haastamaan rallicross kuljettaja Jonne Ollikaisen osaston nopein -tittelistä. #DriversAreHeroes

Menossa mukana: Jonne Ollikainen ja RX Academy Rallicross talli
Renault Trucks Suomi on mukana tukemassa nuorta kilpa-autourheilijaa Jonne Ollikaista matkalla isoon menestykseen. Tervetuloa osastollemme Kuljetusmessuilla tapaamaan rallicross kuljettaja Jonne Ollikainen, ja tutustumaan hänen upeaan Renault Clio -rallicross autoonsa! Messuilla pääset haastamaan Jonnen rallicross ajosimulaattori ajossa!

Vuosi 2019 on Renault Trucksille pelkkää juhlaa: 125-vuotta historiaa

Renault Trucks osastolla 6m18 juhlistetaan myös Renault Trucksin 125-vuotista historiaa - tietenkin kuljettajat osastolle aivan erityisesti huomioiden, tervetuloa osastollemme viihtymään!

Renault Trucks sai alkunsa Ranskan Lyonissa vuonna 1894, jolloin Marius Berliet keksi ensimmäisen yksisylinterin moottorinsa. Siitä vuodesta asti Renault Trucks on kehittänyt tuotteita, joiden lähtökohtana on aina asiakkaan tarve. "Ratkaisu löytyy kentältä", Renault Trucksin perustaja Marius Berliet sanoi, ja viittasi siihen että Renault tuotteet tehdään aina asiakaslähtöisesti ja asiakkaan tarpeesta käsin. 

Tervetuloa Kuljetusmessuille katsomaan pitkästä upeasta historiasta kertova uusi historiavideo! Ja tietenkin, juhlavuoden kunniaksi osastollamme on tarjolla paljon makeaa - nopeimmille myös juhlasuukkoja. Samana vuonna jolloin Marius Berliet keksi moottorinsa eli vuonna 1894 ilmestyi myös Coca colan ikoninen pullo, joten osastollamme on tietenkin nopeimmille tarjolla myös juhlacolaa. Yhteistyössä Sinebrychoff #cocacola #renaulttrucks #vuodesta1894 #renaulttruckssuomi

*************************************************************************************************************************************

Renault Trucks T, C ja K 2019
Renault Trucksin uudet T, C ja K-2019 mallit tulivat myyntiin joulukuussa 2018. Uudet Euro 6 Step D -moottoreilla varustetut kuorma-autot tuovat 3% polttoainesäästöt aiempaan sukupolveen verrattuna. Niissä on uusia varusteita, jotka parantavat ohjaamon turvallisuutta ja kuljettajan mukavuutta.

T, C ja K 2019 -sarjoissa on uuden sukupolven Optivision -järjestelmä. Optivision on ennakoiva nopeudensäädin, joka optimoi vaihteiden vaihtamisen karttapohjaisesti tien pinnanmuotojen mukaan. Tiedot tallentuvat suoraan ajoneuvoon, jolloin yhteys ei katkea edes tunneleissa tai muilla GPS:n katvealueilla. Reittitiedot ovat myös aikaisempaa tarkempia. Myös uudessa ECO-vakionopeudensäätimessä on uusia asetuksia, jotka pienentävät polttoaineenkulutusta.

Renault Trucks D 2019: Polttoainesäästöt jopa 7%
Renault Trucks D-sarjan kuorma-auton aerodynamiikka ja kuljettajan mukavuus ovat uusissa malleissa entistäkin paremmat. Uudet D-sarjalaiset ovat T, C ja K 2019 kuorma-autojen tavoin varustettu uusilla Euro 6 Step D -moottoreilla. Näiden parannusten sekä uusien varusteiden ansiosta Renault Trucks D:n polttoaineenkulutus pienenee parhaimmillaan jopa 7 prosentilla aiempaan sukupolveen verrattuna.

Renault Trucks 125 vuotta: Historiaa vuodesta 1894 tähän päivään

Osastollamme juhlistamme Renault Trucksin 125-vuotista historiaa. Osallistu osastoarvontaan, ja voit voittaa itsellesi upean juhlakellon! Arvomme yhteensä 3kpl Renault Trucks kelloja.

Renault Trucks on ollut merkittävä tekijä ja osa kuljetusalan historiaa vuodesta 1894 lähtien, jolloin Marius Berliet suunnitteli ja valmisti yksisylinterisen moottorin, sekä valmisti ensimmäisen bensiinillä toimivan autonsa. Perustajansa 125 vuotta sitten kehittämät edistykselliset innovaatiot toimivat vielä tänäkin päivänä Renault Trucksin suunnittelijoiden innoittajina uusien ja pitkälle tulevaisuuteen asti katsovien tekniikoiden sekä palveluiden kehitystyössä. Juhlavuotta vietetään merkin kolmelle vuosisadalle yltäviä perinteitä kunnioittaen, mallistoa sekä palveluita kehittäen.

Siirry messujen verkkosivuille tästä

Kuljetusalan huipputapahtuma Helsingin Messukeskuksessa 9.–11. toukokuuta 2019

Helsingin Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut esittelee laajan kattauksen tuote- ja palvelu-uutuuksia toukokuussa. Mukana ovat lähes kaikki merkittävät toimijat. Viiden näyttelyhallin ja ulkoalueen tapahtuma tarjoaa paljon ohjelmaa. Tapahtumaan ovat jo nyt ilmoittautuneet kaikki merkittävimmät kuljetuskalustoa ja päällirakenteita esittelevät yritykset sekä paljon renkaita, komponentteja, tarvikkeita, lisävarusteita ja palveluita edustavia yrityksiä.

Uutta messuilla on auto-, kuljetus-, ja logistiikka-alan teema-alue, jossa kerrotaan toimialojen työ- ja koulutusmahdollisuuksista. Alueen tavoitteena on saada nuoret kiinnostumaan toimialoista.

Messukeskus järjestää Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut yhteistyössä Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n, Autotuojat ja –teollisuus ry:n  ja Teknologiateollisuus perävaunut ja päällirakenteet toimialaryhmän kanssa.

Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut 9.–11.5.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.
www.kuljetuslogistiikka.fi

#kuljetuslogistiikka2019 #renaultttruckssuomi