Uutiset


07.03.2016

RENAULT TRUCKS KUORMA- JA PAKETTIAUTOJEN MYYNTI ENNÄTYSVAUHDISSA

Helmikuu oli Volvo Finlandin kaikkien aikojen paras yksittäinen kuukausi Renault Trucks -kuorma- ja -pakettiautomyynnin osalta. Helmikuussa 2016 myytiin 49 timanttikeulaista hyötyautoa, ja alkuvuoden aikana on myyty jo yhteensä yli 60 Renault Trucks -kuorma- ja -pakettiautoa.

– Alkuvuosi vahvistaa edelleen sitä, mitä vuosi 2015 jo osaltaan näytti. Uudistunut Renault Trucks -mallisto on ansainnut asiakkaidemme luottamuksen. Meiltä löytyy vaihtoehto erilaisiin kuljetustarpeisiin aina tehokkaista T-sarjan kaukokuljetusautoista Master-paketti- ja -kevytkuorma-autoihin. Se, että mallistomme ja palvelumme täyttävät kuljetuskalustoa tarvitsevien ammattilaisten tarpeet kokonaisvaltaisesti, tuottaa tuloksia, iloitsee Volvo Finland Ab:n myyntijohtaja Kimmo Ahonen.

Renault Trucksin myynti kasvoi Suomessa viime vuonna. Renault T- ja D-sarjan kuorma-autoja sekä Master-pakettiautoja myytiin yhteensä 95 kappaletta.

Renault-Trucks-T


– Renault Trucks -mallisto kattaa laajasti eri käyttötehtävät pakettiautoista raskaisiin kuorma-autoihin, joten asiakkaamme saavat kaikki palvelut samasta paikasta. Koko maan kattavan Renault Trucksin oman myynti- ja huoltoverkoston tekemä työ varmistaa hyvän palvelutason. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä uusiin Renault Trucks -autoihinsa, ja saamamme positiivisen palautteen perusteella olemme erittäin tyytyväisiä nykyiseen kehitykseen.

Volvo Group Trucksin osana Renault Trucks asiakas saa kaikki palvelut saman katon alta: rahoituksen, Start & Drive huolto- ja korjaussopimukset, Optifleet- palvelut kaluston hallintaan, kuljettajakoulutuksen sekä valtuutetut huolto- ja korjaamopalvelut.

– Renault Trucksin täysin uudistunut mallisto tarjoaa tehokkaat työvälineet, ja osana Volvo Group Trucks -verkostoa teemme kaikkemme sen eteen, että Renault Trucks -asiakkaita palvellaan mahdollisimman hyvin, lupaa Ahonen.

Suomessa Renault Trucks -malliston muodostavat 3,5–4,5-tonniset Master-pakettiautot, 3,5–26-tonniset D-sarjan jakeluautot ja arvostetun International Truck of the Year 2015 -voiton saavuttaneet 18–26-tonniset T-sarjan kaukokuljetusmallit. Tänä vuonna mallisto on täydentynyt 11-litraisella moottorilla varustetulla D WIDE -mallilla ja uudella Mestarin Master -pakettiautolla. Uusi 11-litrainen D WIDE muuntuu monenlaiseen ajoon: päivällä sillä voidaan ajaa jakeluajoa ja yöllä runkolinjaa perävaunun kanssa. Uutuusmalli sopii erittäin hyvin myös esimerkiksi lavan ja kappaletavaranosturin alustaksi.

Renault-Trucks-T


Mestarin Master on Renault Trucksin Master-tuoteperheen uusin tulokas. Näyttävän näköistä erikoismallia voi luonnehtia isännän autoksi. 165-hevosvoimaisella kaksoisturbomoottorilla varustetussa erikois-Masterissa on paljon lisävarusteita, ja tällä huippuluokan pakettiautolla hoituu niin kuljetukset kuin myös yksityisajot.

Renault Trucks -asioissa kuljetusalan ammattilaisia palvelevat kaikki Suomen Volvo-jälleenmyyjät ja -huoltokorjaamot.

Lisätiedot:

Kimmo Ahonen, Myyntijohtaja, Volvo Finland Ab, puh. 040 518 9962, kimmo.ahonen@volvo.com
Mikko Aules, Tuotepäällikkö, Renault Trucks, Volvo Finland Ab, 050 433 7913, mikko.aules@renault-trucks.com
Annika Martas, Marketing Communications & PR Manager, Renault Trucks, Volvo Finland Ab, puh. 040 734 2799, annika.martas@renault-trucks.com

Renault Trucks Suomi (Volvo Finland Ab) on Instagramissa:
www.instagram.com/renaulttruckssuomi
Seuraa ja merkkaa kuvasi #renaulttruckssuomi

Lisäkuvia mediapankissa
http://renault-trucks.phototheque.biz/site//bases/default/res_mos.asp

Renault Trucks kuuluu Volvo Group Trucks konserniin, Suomessa Volvo Finland Ab:hen. Asiakkaita palvelee laaja ja laadukas Volvo Group Trucks verkosto, jossa on Renault Trucks kuorma-autojen ja palvelutuotteiden myynti, sekä auktorisoidut huolto-sekä korjaamopalvelut. Renault Trucksin kattava mallisto on kokonaan uudistunut. Osoituksena onnistuneesta malliston uusiutumisesta voi pitää Renault Trucksin saavuttamaa, kansainvälistä Vuoden Kuorma-auto, International Truck of the Year 2015-titteliä.

Renault-Trucks-T