Uutiset


 

04.12.2013

RENAULT TRUCKS LUOVUTTI ENSIMMÄISET T-MALLIN AJONEUVOT

Renault Trucks on toimittamassa ensimmäisiä uuden malliston kuorma-autoja asiakkailleen Euroopassa.

Alle puoli vuotta on kulunut siitä, kun Renault Trucks esitteli uuden mallistonsa, ja nyt se on toimittamassa ensimmäisiä kuorma-autoja asiakkailleen Euroopassa. Ranskassa sijaitsevalle STAF-yhtiölle on toimitettu sen ensimmäiset Renault Trucks T-mallin kuorma-autot. Näissä neljässä kuorma-autossa on korkea makuuohjaamo ja 520hv DTI 13 Euro 6 -moottori. Kuorma-autoissa on kaikki uusimmat ominaisuudet, jotka tarjoavat kuljettajalle korkean luokan mukavuutta, turvallisuutta ja hyvinvointia. Bruno Blin, Renault Trucksin johtaja, ja Marc Martinez, Renault Trucks Francen toimitusjohtaja, luovuttivat avaimet virallisesti asiakkaalle valmistajan osastolla Solutrans show’ssa.

Renault Trucks luovutti ensimmäisten neljän T-mallin kuorma-autojen avaimet STAF-kuljetusyritykselle Solutrans 2013 -kuljetusnäyttelyssä. Ne olivat ensimmäiset uuden malliston rahtiliikenteen ajoneuvot, jotka luovutettiin asiakkaalle. Bruno Blin, Renault Trucksin johtaja, ja Marc Martinez, Renault Trucks Francen toimitusjohtaja, ojensivat kuorma-autojen avaimet Kara Mendjelille, STAFin puheenjohtajalle ja pääjohtajalle, valmistajan osastolla Solutrans show’ssa keskiviikkona 20. marraskuuta.
“Renault Trucksin T-malli täyttää vähittäiskaupan kylmäkuljetusten vaatimukset etenkin luotettavuudellaan,” kommentoi Kara Mendjel. “Lisäksi erittäin tilava ohjaamo mahdollistaa kuljettajieni työskentelyn optimaalisissa olosuhteissa.”

“Kara Mendjel tilasi neljä Renault Trucksin T-mallin kuorma-autoa ilman, että oli edes ajanut yhtäkään,” korostaa Bruno Blin. “Tämä on häneltä suuri luottamuksen osoitus, jonka arvoiseksi Renault Trucks varmasti osoittautuu.” Marc Martinez korosti erinomaista suhdetta, joka Renault Trucksilla on STAFiin ja sen toimitusjohtajaan: “Kara Mendjel on lojaali asiakas, ja suhteemme on vahva ja pitkäkestoinen. Hän on tinkimätön, kun kyseessä on kuorma-auton laatu, ja hän haluaa aina vain parasta kuljettajilleen. Renault Trucksin T-malli comfort-lisävarusteluineen, jotka hän on valinnut, vastaa varmasti heidän korkeita odotuksiaan.”

Pariisin alueen johtava liikenteenharjoittaja STAF on vuonna 1969 perustettu perheyritys. Se on erikoistunut elintarvikkeiden kuljetukseen kontrolloiduissa lämpötiloissa vähittäiskaupoille. STAF työllistää 520 henkilöä ja sen kalustoon kuuluu yli 450 ajoneuvoa, joista suurin osa on Renault –kuorma-autoja.


Lisätietoja:

http://corporate.renault-trucks.com
Séveryne Molard – Tel.: +33 (0)4 72 96 39 86 – severyne.molard@renault-trucks.com
Dorothée Picaud-Aznar – Tel.: +33 (0)4 72 96 38 95 – dorothee.picaud.aznar@renault-trucks.com
Fabrice Piombo – Tel.: + 33 (0)4 72 96 12 20 – fabrice.piombo@renault-trucks.com