Uutiset


 

13.01.2015

RENAULT TRUCKS MYYNTI- JA HUOLTOVERKOSTO KATTAA KOKO SUOMEN

Koko vahva Volvo Group Trucks verkosto palvelee nyt Renault Trucks asiakkaita.

Renault Trucks myynti- sekä auktorisoitu huolto- ja korjaamoverkosto kattaa nyt koko Suomen. Huolto- ja korjaamopalveluja tarjoavat Volvo Group Truck Centereiden lisäksi nyt myös verkostoon kuuluvat yksityiset jälleenmyyjät Käyttöauto, Wetteri Power, Auto-Kilta Trucks, Raskaspari ja HF-Autohuolto 1.1.2015 alkaen. Renault Trucks myyntiä Suomessa hoitaa Volvo Group Truck Centereiden lisäksi Wetteri Power, Käyttöauto sekä Auto-Kilta Trucks.

Verkostouudistus on koko Renault Trucks Suomen historiassa erittäin merkittävä. Koko vahva Volvo Group Trucks verkosto palvelee nyt Renault Trucks asiakkaita.

-    Verkostorakenne selkeyttää Renault Trucks toimintaa Suomessa. Verkoston laajeneminen on myös selkeä osoitus Renault Trucksin tahtotilasta Suomen kuorma-automarkkinoilla. Koko maan kattava laaja palveluverkosto on ammattiliikennettä harjoittavalle kuljetusyritykselle oleellinen asia. Renault Trucks panostaa nyt myös kuorma-automyyntiin koko maassa. Renault Trucksin kattava mallisto alkaa aina kokonaispainoltaan 2,8 tonnin pakettiautosta jatkuen raskaimpiin kokonaispainoltaan 26 tonnin raskaisiin kuorma-autoihin. Koko Renault Trucks kuorma-automallisto on täysin uudistunut. Osoituksena onnistuneesta malliston uusiutumisesta voi pitää Renault Trucksin saavuttamaa, kansainvälistä Vuoden Kuorma-auto titteliä, toteaa Volvo Finland Ab:n toimitusjohtaja Magnus Björklund.

Lisätiedot:

Annika Martas, markkinointiviestintäpäällikkö, Renault Trucks Pohjoismaat, Volvo Finland Ab (Volvo Group Trucks), puh. 010 655 5802, annika.martas@renault-trucks.com

Antti Foudila, Kaupallinen päällikkö, Renault Trucks, Volvo Finland Ab (Volvo Group Trucks), puh. 040 518 9962, antti.foudila@renault-trucks.com