Uutiset


 

10.01.2017

Renault Trucks myynti jatkoi voimakasta kasvua Suomessa 2016

95% kasvu vuoteen 2015 verrattuna

Renault Trucks kuorma- ja pakettiautomalliston myynti kasvoi jälleen vuoden 2016 aikana. Vuonna 2016 Renault Trucks T- ja D-sarjan kuorma-autoja sekä Master pakettiautoja myytiin yhteensä 185kpl, kun edellisvuoden vastaava luku oli 95kpl. Renault Trucks mallisto laajeni vuoden alusta 2017 kattamaan myös maansiirron C-sarjan, sekä raskaan maansiirron K-sarjan kuorma-autot.

Renault Trucks merkkisten kuorma- ja pakettiautojen kysyntä jatkaa kasvuaan Suomessa. Myynti on lähes nelinkertaistunut vuodesta 2014. T-sarjan kuorma-autot ovat keränneet paljon kiitosta asiakkaiden keskuudessa. Vuonna 2016 T-sarjalasia myytiin Suomessa 50kpl. Kasvua on tapahtunut myös D-malliston jakeluautojen sekä Master pakettiautojen osalta. Vuonna 2015 Renault Trucks merkkisiä autoja myytiin Suomessa yhteensä 95, ja vuonna 2016 kokonaismäärä ylsi 185 kappaleeseen.

Järeät ja kestävät: C- ja K-sarjat lanseerattu

Tammikuusta 2017 alkaen mallisto laajentui kattamaan myös raskaamman pään uutuudet, C- ja K-sarjan. Lanseerauksen myötä Renault Trucksin tuotevalikoima kattaa Suomessa paljon kasvaneen yli 26 tonnin painoluokan, sekä mm. telivetoiset autot. C-sarjalaiset soveltuvat erinomaisesti mm. maansiirtotehtäviin, raskaaseen kaukoliikenteeseen, vaihtolava-autoksi tai esimerkiksi nosturiautoksi. C-sarjalaiset ovat järeitä ja hyvin räätälöitäviä tuotteita kovaan käyttöön. K-mallisto on suunnattu erittäin raskaisiin käyttötehtäviin. K-sarjassa on vakiona mm. rumpujarrut, rautajousitukset sekä täysrautapuskuri. K-sarja soveltuu ajotehtäviin, joissa autolta vaaditaan teknistä massaa sekä äärimmäistä kestävyyttä.

Renault Trucks Suomi Instagramissa
Renault Trucks Suomi YouTubessa


Lisätiedot:
Annika Martas, Marketing Communications & PR Manager, Renault Trucks,
Volvo Finland Ab, puh. 040 734 2799, annika.martas@renault-trucks.com