Uutiset


 

12.12.2018

RENAULT TRUCKS T 2019 – MUKAVUUTTA, POLTTOAINESÄÄSTÖJÄ JA PIENEMMÄT CO2-PÄÄSTÖT

Renault Trucks on tuonut T 2019 mallin markkinoille. Uuden Euro 6 Step D moottorilla varustetun Renault Trucks T kuorma-auton vuoden 2019 malli tuo jopa 3 prosentin polttoainesäästöt aiempaan sukupolveen verrattuna. Se on myös varustettu uusilla varusteilla, jotka parantavat ohjaamon turvallisuutta ja kuljettajan mukavuutta.

Sekä polttoaineenkulutus että CO2-päästöt pienenevät 3 %

Vuoden 2019 Renault Trucks T- ja T High mallit on varustettu DTI 11- ja DTI 13 Euro 6 Step D moottoreilla, jotka ovat 1.9.2019 voimaan tulevien määräysten mukaisia. Niissä on uuden sukupolven hiukkassuodatin. Järjestelmään on lisätty AdBlue-laatua valvova anturi, ja seitsemäs suutin on poistettu.

Renault Trucks T 2019 on varustettu uuden sukupolven Optivision-järjestelmällä. Tämä ennakoiva nopeudensäädin, joka optimoi vaihteiden vaihtamisen karttapohjaisesti tien pinnanmuotojen mukaan, tallentaa nyt tiedot suoraan ajoneuvoon. Tämä parantaa käyttömukavuutta, sillä yhteys ei enää katkea edes tunneleissa tai muilla GPS:n katvealueilla. Reittitiedot ovat myös aiempaa tarkempia, joten kuljettajat voivat suunnitella reittinsä paremmin.

Myös Eco-vakionopeudensäätimessä on uusia asetuksia, jotka pienentävät polttoaineenkulutusta. Näiden parannusten sekä uusien varusteiden ansiosta asiakkaiden polttoaineenkulutus pienenee jopa 3 % aiempaan sukupolveen verrattuna.

Ohjaamon ja kuljettajan mukavuus on entistäkin parempi

Vuoden 2019 Renault Trucks T -malliston ohjaamoiden viimeistely on huippuluokkaa.

Kojetaulussa on hiilikuitumainen viimeistely, jota on käytetty myös ovipaneeleissa. Mustat nahkaistuimet ja sisäkaton uusi harmaa verhoilu sointuvat kauniisti kokonaisuuteen. Jäähdyttimen säleikköä ja sivupeilejä voi nyt räätälöidä, sillä värivaihtoehtoja on kaksi: musta (glossy black) ja oranssi (anodised orange). Ajoneuvon tunnuslaatan ilmettä on selkeytetty, ja ajoneuvon nimi sekä teho- ja moottoritiedot erottuvat siitä entistä paremmin. Käytettävissä on myös lisärivi asiakkaan omia tietoja varten.

Renault Trucks T- ja T High kuorma-autojen vuoden 2019 mallit ovat nyt tilattavissa.

www.renault-trucks.fi/verkosto

Renault Trucks lyhyesti

Yli satavuotisesta ranskalaisesta kuorma-auto-osaamisesta ja -perinteestä ammentava Renault Trucks toimittaa kuljetusalan ammattilaisille lukuisia erilaisia palveluita ja ajoneuvoja (2,8–120 t), jotka räätälöidään paikallis- ja aluejakelun, maansiirron ja kaukokuljetusten tarpeisiin. Kestävien, luotettavien ja taloudellisten Renault Trucks -ajoneuvojen avulla asiakkaat voivat parantaa tuottavuuttaan ja pitää liiketoimintakustannukset hallinnassa. Renault Trucks -kuorma-autojen jakelusta ja huollosta huolehtii jälleenmyyjäverkosto, jossa on yli 1 500 huoltopalvelupistettä.

Renault Trucks on osa Volvo Groupia, joka on maailman johtavia kuorma-autojen, linja-autojen, maansiirtokoneiden sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajia. Volvo Group tarjoaa myös kokonaisvaltaisia rahoitus- ja palveluratkaisuja. Volvo Groupin palveluksessa on noin 95 000 työntekijää. Tuotantolaitoksia yhtiöllä on 18 maassa, ja yhtiön tuotteita myydään yli 190 markkina-alueella.