Uutiset


14.01.2014

RENAULT TRUCKS VALLANKUMOUS SUOMESSA

TÄYSIN UUSI MALLISTO JA KATTAVIN HUOLTOVERKOSTO

Renault Trucks tuotteisto on uudistunut kokonaisuudessaan. Laajentuneen verkoston sekä päivitettyjen tuote- ja palvelukokonaisuuksien ansiosta Renault Trucksin asiakkaita palvellaan nyt kattavammin kuin koskaan aikaisemmin. Vuoden 2014 alusta mallisto täydentyi Master paketti- ja kevytkuorma-autoilla, sekä taajamajakeluun tarkoitetulla D2.0 mallilla, jo esiteltyjen rahtiliikenteen T-sarjan ja jakeluliikenteen  D-sarjan lisäksi. Vuoden 2013 aikana Renault Trucks Finland integroitiin osaksi Volvo Finland Ab:ta. Näin Volvo Finland edustaa Volvo Group Trucksin kahta tuotemerkkiä Suomessa.

Viime vuoden aikana rakennettiin vankka perusta tulevalle toiminnalle. Huolellinen työ myynti- ja huoltoverkoston edelleen kehittämiseksi jatkuu edelleen. « Integraatioprosessissa olemme edenneet vakaasti ja johdonmukaisesti», painottaa Volvo Finland Ab:n toimitusjohtaja Magnus Björklund.
Resursseja on lisätty mm. uuden Renault Trucks tuotepäällikön palkkaamisella ja koko myynti- sekä huoltohenkilökunnan koulutuksilla.

Volvo Truck Centerit ovat aloittaneet täysipainoisen asiakaspalvelun tarjoamisen myös Renault Trucks asiakkaille.  Näyttävät lanseeraustapahtumat Ranskassa ja Suomessa esittelivät uudet T- ja D-malliston Renault Trucks kuorma-autot. Suomen ensimmäinen T-sarjan rahtiauto luovutettiin Trans Akseli Oy:lle 13.1.2014.


Kaikki Volvo Truck Centerit palvelevat myös Renault Trucks asiakkaita


Renault Trucksin tuotevalikoimaan erikoistuneet myyjät toimivat Vantaan (Etelä-Suomi), Turun (Länsi-suomi), sekä Tampereen (Itä-Suomi) Volvo Truck Centereissä. Myyntipäällikkö Evilän vastuualue kattaa koko Suomen.
Verkostojen yhdistäminen näkyy Renault Trucks asiakkaille erityisesti huoltopalveluiden saatavuuden parantumisena.

«Tarjoamme asiakkaillemme kokonaispalvelua, johon kuuluu itse auton lisäksi osaava ja kattava huoltoverkosto, kuljetusyrityksen kaikkiin kulueriin vaikuttavat monipuoliset ajoneuvon hallintajärjestelmät sekä koulutus- ja rahoituspalvelut”, sanoo Renault Trucks myyntipäällikkö Erkki Evilä.

Uusi mallisto Suomeen keväällä 2014


Uuden rahtiliikenteen T- ja jakeluliikenteen D-malliston lisäksi panostetaan tänä vuonna erityisesti Master paketti- ja kevytkuorma-autoihin. Markkinoille tuodaan kaupunkien ja taajamien nopearytmiseen jakeluliikenteeseen soveltuva uusi Renault Trucks D 2.0 -mallisto. Auto sijoittuu 3,5 - 7,5 tonnin kokonaispainoluokkaan ja täydentää mallistoa niin, että Renault Trucks mallisto kattaa asiakkaidensa kaikki käyttötehtävät pakettiautoista järeisiin kuorma-autoihin.

Asiakkaat pääsevät tutustumaan Renault Trucks uuteen rahtiliikenteen T- ja jakeluliikenteen D- mallistoon keväällä järjestettävän kiertueen sekä elokuisen Power Truck Show:n aikana.


Lisätietoja:

Mikko Aules, tuotepäällikkö, p. 050 433 7913, mikko.aules@renault-trucks.com
Erkki Evilä, myyntipäällikkö, p. 040 543 4890, erkki.evila@renault-trucks.com
Annika Martas, markkinointiviestintä, p. 040 734 2799, annika.martas@renault-trucks.com