Uutiset


31.12.2019

UUDET RENAULT TRUCKS D- JA D WIDE 2020-MALLIT: ENTISTÄ TEHOKKAAMPI TYÖYMPÄRISTÖ

#D2020 #DWide2020

Renault Trucks esittelee jakeluautojen vuoden 2020 mallit. D- ja D Wide -kuorma-autoissa on uudet, entistä ergonomisemmat ja mukavammat sisätilat, sekä parannetut turvallisuus- ja aerodynamiikkaominaisuudet.

Uusi sisustus parantaa mukavuutta

Renault Trucks on uudistanut D- ja D Wide -malliensa sisätilat. Vuoden 2020 malleissa on uudistettu kojelauta, uusi ohjauspyörä sekä uusi mustavalkoinen mittaristo.

Kuljettajan työn helpottamiseksi ohjaamoon on lisätty tablettipidike, valinnainen pidike toista älypuhelinta varten ja kaksi USB-C-porttia. Ajoneuvoissa on myös uusi radiojärjestelmä, joka tukee maanpäällisiä digilähetyksiä (DAB+).

Parasta ajomukavuutta varten Renault Trucks tarjoaa lisävarusteena Comfort Pack -paketin, joka sisältää nahkaisen ohjauspyörän, kuljettajanistuimen sivutuen, lisää säilytyslokeroita, toisen älypuhelinpidikkeen ja kattoluukun D Wide -mallissa.

Uudet varusteet parantavat turvallisuutta

Renault Trucksin D- ja D Wide -malleissa on vakiovarusteena mukautuva vakionopeudensäädin (ACC). ACC ylläpitää turvallisen etäisyyden edessä olevaan ajoneuvoon hiljentämällä ja kiihdyttämällä tarpeen mukaan. Tämä parantaa turvallisuutta ja ajomukavuutta sekä vähentää kuljettajan rasitusta.

Renault Trucksin D- ja D Wide -malleihin on saatavana LED-takavalot näkyvyyden parantamiseksi.  Parhaan turvallisuuden varmistamiseksi lisävarusteena on saatavissa Protect Pack -paketti, joka sisältää LED-takavalot, mäkilähtöavustimen, näkyvyyttä parantavan katveikkunalla varustetun oven ja peruutusvaroittimen, joka parantaa muiden tienkäyttäjien turvallisuutta.

Telematikkapalvelut parantavat tuottavuutta

Renault Trucksin dieselajoneuvoissa on Euro 6 Step D -moottorit, jotka ovat sekä polttoainetaloudellisia että ympäristöystävällisiä. Tehokkuuden ja tuottavuuden lisäämiseksi

Renault Trucksin D-sarjan malleissa on vakiovarusteena telematiikkajärjestelmä (TGW 4G).

Mallit ovat siten yhteensopivia Renault Trucksin Optifleet -kalustonhallintajärjestelmän kanssa. Optifleetin avulla ajoneuvon toimintaa seurataan reaaliaikaisesti, joten tärkeimmät kustannukset pysyvät täysin hallinnassa. Kuljetuspäälliköt voivat Optifleetin avulla seurata ajoneuvojen polttoaineenkulutusta Optifleet Check palvelulla sekä paikantaa ne reaaliaikaisesti Optifleet Map palvelulla.

Parasta tuottavuutta varten Renault Trucks tarjoaa lisävarusteena Fuel Eco -paketin, joka sisältää säädettävän kattoilmanohjaimen, Power-tilan rajoitustoiminnon, moottorin automaattisen sammutustoiminnon kolmen minuutin tyhjäkäynnin jälkeen, Optiroll-rullaustoiminnon (D Wide -mallissa), optimoidun Fuel Eco -vaihteisto-ohjelmiston (D Wide -mallissa) ja irtikytkettävän ilmakompressorin (vain DTI 11 -moottoreissa).

Renault Trucksin D- ja D Wide E -moottorit ovat yhteensopivia synteettisen XTL-polttoaineen ja biodieselin kanssa. Vuoden 2020 mallit ovat saatavana myös maakaasuversioina (D Wide CNG) ja täyssähköversioina (D ja D Wide Z.E.).

Lisätietoja: Juha Mattila, tuotepäällikkö, Renault Trucks, Volvo Finland Ab

Lataa lehdistötiedotteen kaikki kuvat täältä: https://corporate.renault-trucks.com/en/press-releases/2019-12-04-renault-trucks-d-and-d-wide-model-year-2020-a-new-working.html

Facebook www.facebook.com/renaulttruckssuomi
Instagram www.instagram.com/renaulttruckssuomi