Uutiset


12.06.2017

RL-Trans: Suomen Tyylikkäin T 2017

Yleisö äänesti Suomen näyttävimmän T-sarjan kuorma-auton

RL-TRANS VOITTI SUOMEN TYYLIKKÄIN T 2017 –YLEISÖÄÄNESTYKSEN

Kuljetus messuilla 18.-20.5.2017 messukävijöillä oli mahdollisuus äänestää viiden finalistin joukosta Suomen tieliikenteen tyylikkäin Renault Trucks T-sarjan kuorma-auto 2017.  Yleisöäänestyksen finaaliin oli valikoitunut viisi näyttävää T-sarjalaista. Äänestyksen voitti RL-Trans Oy:n T yhdistelmäajoneuvo. RL-Transin ajossa on kaikkiaan 12kpl T-sarjalaista.

Renault Trucks mallisto uudistui täysin vuonna 2013.  Vuonna 2015 Renault Trucks T äänestettiin International Truck of the Year 2015 – voittajaksi. T-mallisto on nopeasti vakiinnuttanut asemansa kansainvälisesti ja Suomen kuorma-auto markkinoilla.

T-sarjan suomalaiset asiakkaat antavat erinomaista palautetta erityisesti ajomukavuudesta, kevyestä ajettavuudesta, ohjaamon hiljaisuudesta, korkeasta laadusta eli käyttöasteesta sekä T-sarjan polttoainetaloudellisuudesta. Suomen tieliikenteessä T-kuorma-autoja on tällä hetkellä n. 90kpl.

RL-Trans Oy: ”Autot oltava liikkeessä 24/7, T-sarjalaiset toimivat hyvin”

RL-Trans Oy, Lappväärtissä kotipaikkaa pitävä vuonna 1955 perustettu kuljetusliike, on yksi Pohjoismaiden suurimmista bulk-logistiikkaan erikoistuneista kuljetusyhtiöistä.

– Renault Trucks T-sarjalaiset ovat toimineet hyvin ja kuljettajamme ovat olleet tyytyväisiä niihin. Kuljettajamme pitävät mm. T-sarjan valoisasta ja viihtyisästä ohjaamosta, RL-Transin Ulf Lindedahl kertoo.

– Viisi vuotta sitten lähdimme kokeilemaan ensin Renault Premium mallia. Niistä saatujen kokemusten perusteella olemme hankkineet uusia T-sarjalaisia 12 kappaletta. Autojen 24/7 liikkeessä olo on tärkeää, pitkiä seisokkeja ei voi olla. T-sarjalaiset ovat toimineet erittäin hyvin, eikä huolloissa tai varaosissa ole ollut ongelmia. Myös Käyttöauto Trucksin myyjän Kjell Finnen kanssa on ollut helppoa asioida, Lindedahl sanoo. 

Suomen Tyylikkäin T 2017 kunniapalkinnon tulee RL-Transille luovuttamaan Suomen markkinasta vastaava ylijohtaja Tarcis Berberat. Finaalissa yleisöäänestyksessä olivat RL-Transin lisäksi mukana Transmito Oy:n, Oy Martom Ab:n, Jux Oy:n sekä Vesterbacka Transportin T-sarjalaiset.Kuvat:
RL-Transin T-sarjan kuorma-auto voitti yleisöäänestyksellä Suomen Tyylikkäin T 2017-kunniapalkinnon.
Vasemmalta oikealle: Ulf Lindedahl, Andreas Lindedahl, Mathias Lindedahl, Jennica Lindedahl, Mikael Lindedahl, Matts Lindedahl.

Kotisivut
www.renault-trucks.fi
www.rltrans.fi

Facebook             www.facebook.com/renaulttruckssuomi
Instagram             www.instagram.com/renaulttruckssuomi
Youtube                https://www.youtube.com/channel/UC9NskhnmWa6nKaG_3i6g0DA


Lisätiedot:

Ville Mamia, Tuotepäällikkö, Renault Trucks, Volvo Finland Ab
puh. 050 369 7276, ville.mamia@renault-trucks.com

Annika Martas, Marketing Communications & PR Manager, Renault Trucks, Volvo Finland Ab
puh. 040 734 2799, annika.martas@renault-trucks.com


Renault Trucks kuorma- ja pakettiautot

Renault Trucks on Volvo Group konserniin kuuluva tuotemerkki. Suomessa Renault Trucks kuorma- ja pakettiautoja maahantuo Volvo Finland Ab. Asiakkaita palvelee koko maan kattava Volvo Group Trucks verkosto, jossa on Renault Trucks kuorma- ja pakettiautojen ja palvelutuotteiden myynti, sekä auktorisoidut huolto- ja korjaamopalvelut. Renault Trucksin mallisto alkaa kokonaispainoltaan 2,8 tonnin pakettiautoista jatkuen yli 26T raskaisiin kuorma-autoihin. www.renault-trucks.fi