Uutiset


30.06.2015

Sami Mäkiselle uusi D2.0 koukkuauto

Uuteen kalustoon kuuluu myös T380 6x2

Kuljetusliike Sami Mäkiselle luovutettiin 17.6.2015 Renault Trucks D2.0 koukkuauto

Kuljetusliike Sami Mäkiselle luovutettiin kesäkuussa 2015 uusi Renault Trucks D 2.0 koukkuauto. Auto on 6.5 tonninen, siinä on 3,5m akseliväli, 150hv kone ja on varustettu kattavalla Avantage –paketilla, sekä Multiliftin koukkulaitteella.

Nyt luovutettu auto oli toinen kahden auton sarjasta, joista ensimmäinen Renault Trucks T 380 6x2 rahtiauto kappaletavaranosturilla ja kiinteällä lavalla toimitettiin huhtikuun lopussa 2015. Uuden Renault Trucks D 2.0 Avantage varustepakettiin kuuluu mm. automaattinen ilmastointi, vakiopeudensäädin, ajotietokone ja sumuvalot.

Kuljetusliike Sami Mäkisen kuljetuskalustoon kuuluu yhteensä 15 autoa, joista 13 on Renault Trucks merkkisiä. Mäkisten ajossa on myös kolme Masteria,  joista kaksi on peltikaapilla, ja yksi NEK:in erilliskorilla. Autot liikkuvat pääasiassa Turun kaupungin alueella erilaisissa työtehtävissä, kuten kappaletavaranosturi, jäte- ja maansiirtoajossa.

Auton möi Volvo Truck Center Liedon Renault Trucks kuorma-automyyjä Marko Wasenius.

Kuvat:
Kuljetusliike Sami Mäkisen uusi Renault Trucks D 2.0 oli ennen luovutusta esillä Cargotecin osastolla Kuljetus & Logistiikka 2015 tapahtumassa

Lisätiedot:

Mikko Aules, tuotepäällikkö, Renault Trucks, Volvo Finland Ab, puh. 050 4337913, mikko.aules@renault-trucks.com

Annika Martas, markkinointiviestintäpäällikkö, Renault Trucks, Volvo Finland Ab, puh. 040 734 2799, annika.martas@renault-trucks.com

Renault Trucks – Koko Suomessa

Renault Trucks kuuluu Volvo Group Trucks konserniin, Suomessa Volvo Finland Ab:hen. Täysin uudistunut tuotemallisto tarjoaa kokonaistaloudelliset kuljetusratkaisut kevyestä raskaisiin kuljetuksiin. Asiakkaita palvelee koko maan kattava 29 toimipisteen Volvo Group Trucks verkosto, jossa on Renault Trucks kuorma-autojen ja palvelutuotteiden myynti, sekä auktorisoidut huolto-sekä korjaamopalvelut.