Uutiset


20.11.2014

TRANSJUHALLE RENAULT TRUCKS T480

Valintaan vaikuttivat kokonaistaloudellisuus, ajettavuus, ohjaamo ja polttoainetaloudellisuus

Vantaalaiselle Transjuha Ky:lle on luovutettu uusi Renault Trucks T rekanveturi. Auto on ensimmäisenä Suomessa ajoon tullut Renault Trucks T–sarjan auto sen jälkeen, kun mallisarja valittiin Kansainväliseksi vuoden 2015 kuorma-autoksi.

Kolmiakselinen välitelinen Renault Trucks T 480 Pusher on kuljetusyrittäjä Juha-Matti Luomanpään ensimmäinen Renault. Vuonna 2009 perustetulla yrityksellä on kaikkiaan kolme autoa, joista kaksi on rekanvetureita ja yksi raskas jakeluauto. Kaikki autot ovat DB Schenkerin ajossa kotimaassa.

Valintaan vaikuttivat kokonaistaloudellisuus, kattava huolto- ja korjaussopimus sekä luottamus vahvaan Volvo Group Trucks organisaatioon

- Perusteellisten koeajojen jälkeen päädyimme Renault Trucks T –malliin. Ratkaisevaa oli kokonaistaloudellisuus eli hankintahinnan lisäksi hyvä polttoainetalous, ajettavuus ja arvio jälleenmyyntiarvosta, Luomanpää sanoo.

Lopullisesti valinnan ratkaisivat Luomanpään mukaan kattava huolto- ja korjaussopimus sekä luottamus vahvaan Volvo Group Trucks organisaatioon, joka nykyisin varmistaa Renault Trucksin myynnin ja huollon toimivuuden. Tämä korostuu Luomanpään mielestä erityisesti taloudellisesti vaikeina aikoina.

Renault Trucks T: ajettavuus, ohjaamon hiljaisuus, säilytystilat ja polttoainetaloudellisuus

Ensikokemukset uudesta Renault Trucks T rekanveturista ovat olleet myönteisiä. Autoa vakituisesti ajava Jukka Heiskanen kiittelee ajettavuutta, ohjaamon hiljaisuutta ja riittäviä säilytystiloja. Myös polttoainetalous on vastannut ennakko-odotuksia.

- Oma lisäarvonsa on tietysti myös sillä, että saamme ajaa Kansainvälinen vuoden 2015 kuorma-auto -tittelillä nimetyllä autolla. Ei se palkinto ole tullut tyhjästä, Luomanpää sanoo.

Samaa mieltä on myös Renault Trucksin kaupallinen päällikkö Antti Foudila, joka muistuttaa, että kansainvälisten kuorma-autolehtien vuosittain myöntämä International Truck of The Year palkinto on alan arvostetuin tunnustus.

- Tunnustuksen myöntäminen Renault Trucks T –mallistolle oli meille ennen kaikkea tärkeä osoitus tuotteidemme laadusta, joka on vakuuttanut johtavien kuorma-autolehtien päätoimittajista koostuvan kriittisen, mutta asiantuntevan raadin.

- Valinta vuoden 2015 kuorma-autoksi on selvästi lisännyt kiinnostusta tuotteitamme kohtaan. Toinen luottamusta lisäävä tekijä on Renault Trucksin kuuluminen maailmanlaajaan Volvo Group Trucks verkostoon, joka varmistaa myynti- ja huoltotoimintojen hyvän saatavuuden, Foudila sanoo.

Kuva: Ensikokemukset muutaman viikon ajossa olleesta Renault Trucks T480 Pusher –mallista ovat olleet myönteisiä, kertovat TransJuha Ky:n toimitusjohtaja Juha-Matti Luomanpää (vas.)  ja autoa vakituisesti ajava Jukka Heiskanen.

Lisätiedot:

Annika Martas, Marketing Communications & PR Manager, Renault Trucks Nordic, Volvo Finland Ab, puh. 040 734 2799, annika.martas@renault-trucks.com

Antti Foudila, Kaupallinen päällikkö, Renault Trucks, Volvo Finland Ab, puh. 040 518 9962, antti.foudila@renault-trucks.com             

Renault Trucks T äänestettiin International Truck of the Year 2015 -palkinnon voittajaksi. International Truck of the Year -palkintolautakuntaan kuuluu 25 toimittajaa kansainvälisistä ammattilehdistä. Arvovaltainen palkinnon voitto julkistettiin Hannoverin IAA-hyötyajoneuvomessuilla 23.9.2014. Listätietoja: www.truck-of-the-year.com

Renault Trucks kuuluu Volvo Group Trucks konserniin, Suomessa Volvo Finland Ab:hen. Täysin uudistunut kattava tuotemallisto täyttää kuljetusyritysten kaikki kuljetustarpeet, kevyistä raskaisiin ajoneuvoihin. Asiakkaita palvelee laaja ja laadukas Volvo Truck Center verkosto, jossa on Renault Trucks kuorma-autojen ja palvelutuotteiden myynti, sekä auktorisoidut huolto-sekä korjaamopalvelut.