Uutiset


24.06.2015

Transmitolle Transformers -teemainen T

Uusi 26-tonninen T460 maalattu animaatiosarjan mukaan

Vantaalaisen Transmito Oy:n uusin Renault Trucks on Kansainvälinen Vuoden kuorma-auto 2015 –tittelin voittanut 26-tonninen T-sarjalainen. Juhannuksen alla luovutetun valkoisen T 460:n tunnistaa Transformers-teemasta.

– Pitkä kokemus merkistä, hyvä hinta-laatusuhde, hyvä myyjä sekä huoltopalveluiden ja varaosien ympärivuorokautinen saatavuus ovat ne syyt, jotka ovat johtaneet siihen, että olemme hankkineet vuosittain yhden uuden Renault Trucksin, kiteyttää Tomi Eerikkilä kalustovalintansa perusteet.

Tomi Eerikkilä perusti Transmito Oy:n vuonna 2011. Toiminta käynnistyi yhdellä Renault Midlumilla, mutta nyt neljä vuotta myöhemmin yrityksellä on jo 18 autoa, joista 16 on jatkuvassa ajossa. Yritys työllistää yli 20 kuljettajaa.

– Autot ovat 10–26-tonnisia. Viisi autoista on täysperänvetäjiä, jotka vetävät pääasiassa asiakkaiden perävaunuja. Meillä on myös kaksi omaa kärryä. Autoista seitsemän on Renaulteja. Myös yrityksen ensimmäinen auto, vuoden 2004 Midlum, on edelleenkin päivittäisessä ajossa. Ajoin aikoinani palkkakuljettajana paljon Renaulteilla, ja kuljettajani ajavat mielellään Renaulteilla.

–Yrityksen nimen lopussa oleva ”mito” tulee vaimoni Miran ja minun nimieni alkukirjaimista, kertoo kuljetusyrittäjä Tomi Eerikkilä.

Transmito Oy kuljettaa kappaletavaraa pääasiassa Uudenmaan alueella. Kaikki yrityksen autot on ADR-varusteltuja. 15 autossa on kiinteä jakelukori, ja kolme autoista on uuden T-sarjan Renault Trucksin tapaan tasonostolaitteella varustettuja jalkalavakonttiautoja.

Transmito Oy:n uusi T-sarjalainen liikkuu huolto- ja korjaussopimuksen turvin. Sitä edeltäneet Transmiton uudet Renaultit ovat D 18 (2014), Premium (2013) ja Midlum (2012).

– Autojen teemat tulevat omista harrastuksistani tai 4- ja 9-vuotiaiden poikiemme fanituksista. Yhdessä autossa on teemana Turtles, tässä uudessa Renault Trucksissa Transformers animaatiosarja. Autot on tähän saakka koristeltu teippaamalla, mutta uuden T-sarjalaisen peileihin on maalattu Transformers-pääkallologot. Transmito-tekstit mukailevat auton teemaa, kertoo Tomi Eerikkilä. 

 

 

 

KUVAT

Transformers-teema kattaa Transmito Oy:n uudessa Renault Trucks T 460:ssa myös yrityksen nimen kirjasinfontin.

Uusi Renault Trucks T460 luovutettiin juhannuksen alla Transmito Oy:n Mira ja Tomi Eerikkilälle

 

 

Lisätietoja:

Mikko Aules, Tuotepäällikkö, Volvo Finland Ab, Renault Trucks, puh. 050 433 7913, mikko.aules@renault-trucks.com

Annika Martas, Marketing Communications & PR Manager, Renault Trucks, Nordics,
Volvo Finland Ab, puh. 040 734 2799, annika.martas@renault-trucks.com

Renault Trucks – koko Suomessa

Renault Trucks kuuluu Volvo Group Trucks konserniin, Suomessa Volvo Finland Ab:hen. Täysin uudistunut kattava tuotemallisto täyttää kuljetusyritysten kaikki kuljetustarpeet, kevyistä raskaisiin ajoneuvoihin. Asiakkaita palvelee laaja ja laadukas Volvo Group Trucks verkosto, jossa on Renault Trucks kuorma-autojen ja palvelutuotteiden myynti, sekä auktorisoidut huolto-sekä korjaamopalvelu koko maan kattavasti.
www.renault-trucks.fi

Renault Truck T-Sarja on Kansainvälinen Vuoden 2015 Kuorma-auto

Renault Trucks T äänestettiin International Truck of the Year 2015 -palkinnon voittajaksi ylivoimaisella äänimäärällä. International Truck of the Year -palkintolautakuntaan kuuluu 25 toimittajaa kansainvälisistä ammattilehdistä. Renault Trucks T-sarja keräsi yhteensä 129 pistettä, 48 toiseksi sijoittunutta kilpailijaa enemmän. Palkintoraadin mukaan Renault Trucks T:n panos maantiekuljetusalan kehityksessä on ollut kaikkein suurin. International Truck of the Year -palkintolautakunta myönsi palkinnon Renault Trucks T -kuorma-autolle seuraavin perustein: tekniset innovaatiot, mukavuus, turvallisuus, suorituskyky ajossa, polttoainesäästöt, ajoneuvon ympäristöjalanjälki sekä omistamisen kokonaiskustannukset. Palkintolautakunta nosti esiin Renault Trucks T:n ominaisuuksia ja mainitsi erityisesti huipputason ratkaisut aerodynamiikan alueella, sekä mukavat oltavat kuljettajille, niin ajossa kuin levossakin.