Uutiset


 

08.07.2013

TRUCKRACING: KOLMAS KISA JA KAKSOISVOITTO

Truckracing-kauden kolmas osakilpailu veti paikalle 35 000 katsojaa Nogaroon 15. ja 16. kesäkuuta.

Truckracing-kauden kolmas osakilpailu veti paikalle 35 000 katsojaa Nogaroon 15. ja 16. kesäkuuta. Tapahtumarikkaan viikonlopun kruunasi Renault Trucks-MKR Technology -tallin huikea kaksoisvoitto sunnuntaina viimeisessä kisassa.


Käynnissä olevan truckracing-kauden kolmas osakilpailu järjestettiin 15. ja 16. kesäkuuta Paul Armagnac -radalla Nogarossa, Ranskassa. European Truck Racing Championship -tapahtumaa todisti 35 000 katsojaa, joihin lukeutui 250 Renault Trucksin paikalle kutsumaa asiakasta. Renault Trucks-MKR Technology- tallin kuljettajat, Markus Bösiger ja Adam Lacko, kruunasivat viikonlopun tyylillä ottamalla upean kaksoisvoiton neljännessä kisassa.


Voitolla oli erityistä merkitystä siksi, että päivää aiemmin Renault Trucks-MKR Technology -kuljettajat olivat joutuneet keskeyttämään ensimmäisen kisan ensimmäisellä kierroksella tapahtuneen valtaisan kolarin seurauksena.


Kilpakumppanin ajolinjan vaihdon seurauksena Adam Lackon auto ajautui ulos radalta ja alkoi spinnaamaan osuen rajusti tiimin toiseen autoon. Tästä syystä Renault Trucks-MKR Technology -tallin mekaanikot joutuivat työskentelemään yötä myöten lauantaina ja kokoamaan kaksi ajoneuvoa uudelleen. Sunnuntain kolmannessa kisassa tallin kaksi tuoreeltaan korjattua kuorma-autoa sijoittuivat 7:nneksi ja 8:nneksi. Muutama tunti ja säätö myöhemmin ne olivat kaksi ensimmäistä maaliviivan ylittänyttä.
Tämä tulos tarkoittaa, että Renault Trucks-MKR Technology -tallin Adam Lacko on nyt kokonaiskisassa 6:ntena 71 pisteellä, ja Markus Bösiger on 8:ntena 53 pisteellä.


Renault Trucks odottaa innolla faniensa ja asiakkaidensa tapaamista seuraavassa kisassa Itävallan Spielbergissä 6. ja 7. heinäkuuta.

European Truck Racing Championship -kisakalenteri 2013: 
Päivämäärä, Paikka, Maa
6. ja 7. heinäkuuta, Spielberg, Itävalta
13. ja 14. heinäkuuta, Nürburgring, Saksa
27. ja 28. heinäkuuta, Smolensk, Venäjä
31. elokuuta ja 1. syyskuuta, Most, Tšekki
21. ja 22. syyskuuta, Zolder, Belgia
5. ja 6. lokakuuta, Jarama     
12. ja 13. lokakuuta, Le Mans, Ranska