Uutiset


23.03.2021

Uudet Renault Trucks T-, C- ja K-sarjan kuorma-autot esitellään Euro Truck Simulator 2 -pelissä

Renault Trucksin kaukoliikenteen (T) ja maansiirron (C ja K) ajoneuvomallistoon tulee vuonna 2021 lukuisia mukavuutta, turvallisuutta ja tuottavuutta koskevia uudistuksia. Renault Trucks esittelee raskaiden kuljetusajoneuvojen uuden kuorma-automalliston  ensimmäisen kerran 6.4.2021 Euro Truck Simulator 2 –videopelissä.

Renault Trucks tarjoaa kuorma-autojen ystäville uuden innovatiivisen ja interaktiivisen kokemuksen. Uusi virtuaalinen ajokokemus ja uuden Renault Trucks T-sarjan uudistukset julkistetaan 6.4.2021 Euro Truck Simulator 2 -videopelissä. Pelin ajosimulaattorissa on mahdollista testata virtuaalisesti kuorma-autojen ulkoisen muotoilun, kuljettajan ympäristön ja ohjaamon rakenteen muutoksia.

Uusi TCK Evolution 2021 mallisto - Renault Trucksin suurimmat uudistukset vuoden 2013 jälkeen

Nyt esiteltävät T-, C- ja K-sarjojen uudistukset ovat laajimmat muutokset sitten uudistetun malliston esittelyn vuonna 2013.

Renault Trucks on tehnyt merkittäviä parannuksia kuljettajien hyvinvointiin vaikuttavan ajo- ja matkustusmukavuuden suhteen. Kuljettajien ja tienkäyttäjien turvallisuus on niin ikään ollut keskeinen tekijä Renault Trucks T-, C- ja K-sarjojen kehittämisessä. Asiakkaiden näkökulmasta myös ajoneuvojen tuottavuutta on parannettu, sillä polttoaineenkulutus ja hiilidioksidipäästöt ovat entistä alhaisemmat ja ajoneuvojen käytettävyys on lisääntynyt erityisesti ennakoivien huoltosopimusten ansiosta.

TCK Evolution: Koe Renault Trucks T-sarjan uudistukset itse

6.4.2021 alkaen voi itse asettua vuosimallin 2021 Renault Trucks T- ja T High kuorma-autojen ohjaamoon, testata uutta ohjaamoergonomiaa ja kuorma-auton ajo-ominaisuuksia kaupunkialueella, maantiellä tai moottoritiellä. Uusia T-sarjan malleja pääsee kokeilemaan kirjautumalla Euro Truck Simulator 2 –PC-peliin, jonka pelaajia on yli 9 miljoonaa eri puolilla maailmaa. Sosiaalisessa mediassa pelikokemuksia voi jakaa  aihetunnisteella #renaulttrucksevolution.

Lisäksi Euro Truck Simulator 2 -peliyhteisö näkee virtuaalisesti mallivuoden 2021 Renault Trucks T -mallin punaisella peitolla peitettynä Renault Trucks -jälleenmyyjäliikkeiden edustalla 29.3.2021 alkaen.

Uusien mallien esittelyä odottavilla on mahdollisuus voittaa lukuisia palkintoja Renault Trucksin sosiaalisten verkostojen kilpailuissa aihetunnisteella #renaulttrucksevolutioniscoming.

Tutustu T-sarjan lanseeraukseen Euro Truck Simulator 2 pelissä:

  • Euro Truck Simulator 2: peliohjeita
  • 6.4. klo 18 (CET) SCS Software Twitch -tilillä: reaaliaikainen Renault Trucks T 2021 -testiajo ja live-tapaaminen Renault Trucksin suunnittelupäällikön Paul Daintreen kanssa.LUE LISÄÄ UUSISTA MALLEISTA JA PYYDÄ TARJOUS TÄSTÄ

O
ta yhteyttä lähimpään Renault Trucks -jälleenmyyjään, katso yhteystiedot: www.renault-truck.fi/yhteystiedot

Lisätietoja:

Pasi Gerpe, Myyntijohtaja, Renault Trucks
Volvo Finland Ab
Puh. 050 505 8755
pasi.gerpe@renault-trucks.com


Renault Trucks – Member of the Volvo Group

Renault Trucks toimittaa monipuolisia palveluita ja ajoneuvoja painoluokissa 2,8-120 t jakelu-, maansiirto- ja kaukokuljetuksiin. Renault Trucks kuorma-autot tunnetaan kestävyydestään ja järeydestään sekä pienestä polttoaineenkulutuksesta, minkä vuoksi kuljetusasiakkaiden tuottavuus ja käyttökustannusten hallinta paranee.

Renault Trucks hyötyajoneuvojen sekä kuorma-autojen huoltoja hoitaa yli 1 500 toimipisteestä koostuva maailmanlaajuinen huoltoverkosto. Renault Trucks kuuluu Volvo Group -konserniin, joka on maailman suurimpia kuorma-, linja- ja maansiirtoautojen sekä meri- ja teollisuusmoottorien valmistajia. Volvo Groupissa työskentelee 105 000 ihmistä, tuotantolaitoksia on 18 maassa ja tuotemyyntiä yli 190 markkina-alueella.

www.renault-trucks.fi