Uutiset


30.12.2019

Uudet Renault Trucks T ja T High 2020 mallit: Parempi ajomukavuus ja pienempi kulutus

Renault Trucks esittelee T-sarjan kuorma-autojen vuoden 2020 mallit. T ja T High 2020 ovat nyt entistä polttoainetaloudellisempia. Huippuluokan viimeistely parantaa kuljettajien ajomukavuutta entisestään.

Renault Trucks T-sarjan ohjaamon vuoden 2020 mallissa on uusi laadukas viimeistely, kokonaan tekstiiliverhoillut istuimet, kaksi kuljettajan käsinojaa sekä nahkainen ohjauspyörä. Kolmeen suuntaan säädettävä ohjauspylväs on nyt vakiovaruste parhaan ajomukavuuden varmistamiseksi. T-sarjan kuorma-autoissa on hiilikuituviimeistelty kojelauta, alumiiniset kahvat ja metalliset ovikynnykset. Renault Trucksin vuoden 2020 T- ja T High -malleissa on myös entistä suuremmat 221 litran säilytystilat. Jäähdytinsäleikkö ja sivupeilit ovat edelleen saatavissa joko kiiltävän mustina tai oransseina vakion hopeaviimeistelyn sijaan.

T- ja T High -malleihin on saatavana Roadpad+ mediakeskus, jolla kuljettajat voivat kuunnella musiikkia, käyttää puhelimen handsfree-toimintoa sekä ajaa turvallisesti näyttöön saatavien kameroiden ansiosta. Roadpad+ auttaa kuljettajaa myös löytämään oikean reitin kuorma-autokohtaisen navigointijärjestelmän avulla.

Pienempi polttoaineenkulutus ja vähemmän hiilidioksidipäästöjä

Renault Trucksin kaukokuljetuskuorma-autoissa on DTI 11 ja DTI 13 Euro 6 Step D -moottorit. Ne ovat sekä polttoainetaloudellisia että ympäristöystävällisiä, sillä polttoaineenkulutus ja hiilidioksidipäästöt ovat kolme prosenttia pienemmät edelliseen moottorisukupolveen verrattuna. Renault Trucksin vuoden 2020 T- ja T High -malleissa on uudistettu vetoakseli ja kevyemmät levyjarrut, jotka vähentävät polttoaineenkulutusta entisestään.

Kuorma-autoon voidaan myös aktivoida uudet polttoainetaloudellisuusasetukset, mikä tuo vielä kolmen prosentin lisäsäästön. Renault Trucksin T- ja T High -mallien moottorit ovat yhteensopivia synteettisen XTL-polttoaineen ja biodieselin kanssa. 

Lisätietoja: Juha Mattila, tuotepäällikkö, Renault Trucks, Volvo Finland Ab
juha.mattila@renault-trucks.com, puh. 010 655 4004

 

Renault Trucks – Member of the Volvo Group

Renault Trucks on Volvo Group -konserniin kuuluva tuotemerkki. Renault Trucks kuorma- ja pakettiautojen myynti ja huolto Suomessa: Volvo Truck Center -toimipisteet, Wetteri Power, Käyttöauto Trucks, Auto-kilta Trucks, Raskaspari, HF-Autohuolto. Maahantuonti: Volvo Finland Ab.

Renault Trucks toimittaa kuljetusalan ammattilaisille lukuisia erilaisia palveluita ja ajoneuvoja (2,8–120 t), jotka räätälöidään paikallis- ja aluejakelun, maansiirron ja kaukokuljetusten tarpeisiin. Kestävien, luotettavien ja taloudellisten Renault Trucks -ajoneuvojen avulla asiakkaat voivat parantaa tuottavuuttaan ja pitää liiketoimintakustannukset hallinnassa. Volvo Group on maailman johtavia kuorma-autojen, linja-autojen, maansiirtokoneiden sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajia. Volvo Groupin palveluksessa on noin 95 000 työntekijää.