Uutiset


08.01.2016

MESTARIN MASTER PAKETTIAUTO

uusi näyttävä yrityksen käyntikortti

Renault Trucksin uusi MESTARIN MASTER - tyylikäs yrityksen käyntikortti

Uusi Mestarin Master-erikoismalli on huippuluokan pakettiauto, jolla hoituu niin kuljetukset kuin yksityisajotkin.
Master soveltuu monenlaisiin tarpeisiin, sillä tarjolla on umpipakettiauton lisäksi miehistöohjaamolla varustettu combi ja pikkubussi, sekä päällirakennusvalmis alusta, jonka saa sekä lyhyellä että pitkällä ohjaamolla.

MESTARIN MASTER: hyvän näköinen, tehokas ja taloudellinen

2,3-litraisen turbodieselin tehovaihtoehdot ovat 110, 125, 135, 150 ja 165 hevosvoimaa – kaksi tehokkainta on uusia Twin Turbo -moottoreita. Masterin saa paitsi etuvetoisena myös takavetoisena sekä yksittäis- että paripyörillä. 6-portaisen vaihteiston saa myös robotisoituna.

MESTARIN MASTER on Renault Trucks Master -tuoteperheen uusin tulokas. Näyttävän näköistä erikoismallia voi luonnehtia isännän autoksi. 165-hevosvoimaisella kaksoisturbomoottorilla varustetussa erikois Master pakettiautossa on paljon herkkuja: tyylikkäät helmaputket, valorauta, tehokkaat lisävalot, kevytmetallivanteet ja aurinkolippa. Ensimmäiset erikoismallimme ovat harmaita, mutta tarjolle tulee myös valkoinen värivaihtoehto. Tyylikkään mallin saa kahdella korikoolla eli 10,8- (L2H2) ja 13-kuutioisena (L3H2).

MESTARIN MASTER: hinta-laatusuhde kohdallaan

Esim. 48 kuukauden huolto- ja korjaussopimuksen sisältävän erikoismallin leasinghinta on kuukaudessa 627e /30tkm, sis. huollot ja korjaukset. Tarjous edellyttää positiivista luottopäätöstä.

Master-pakettiautossa yhdistyy henkilöautomainen ajettavuus, suuri kantavuus ja hyvä tilankäyttö. Auton kokonaismassa on 2 800, 3 500 tai 4 500 kilogrammaa ja vetomassa 2 500, 3 000 tai 3 500 kg. Yhdistelmämassa on 5,3–7,5 tonnia. Umpipakettiautossa on sekä kolme koripituutta että korikorkeutta tavaratilan ollessa 8,0–17 kuutiometriä.

Etuvetoinen Master-alusta tarjoaa hyvän perustan 2,4–4,9-metrisille päällirakenteille.

Renault Trucksin kuorma- ja pakettiautojen myynti- ja huoltoverkosto kattaa nyt erittäin hyvin koko maan. Renault Trucks -asioissa kuljetusalan ammattilaisia palvelevat kaikki Suomen Volvo-jälleenmyyjät ja -huoltokorjaamot.

Ammattikuljetuksiin soveltuvat Renault Trucks Master -pakettiautot myy koko Volvo Group Trucks -verkosto 28 paikkakunnalla:

Volvo Truck Center
Wetteri Power Oy:n
Auto-Kilta Trucks Oy
Käyttöauto Trucks

PYYDÄ RENAULT TRUCKS MASTER PAKETTIAUTOTARJOUS HELPOSTI MISTÄ PÄIN SUOMEA TAHANSA LÄHETTÄMÄLLÄ S-POSTIA MEILLE: info.fi@renault-trucks.com

Lisätiedot:

Mikko Aules – tuotepäällikkö, Renault Trucks, Volvo Finland Ab, puh: 050 433 7913  – mikko.aules@renault-trucks.com

(Undefined constant : MOBILE_A_VOIR_AUSSI)