Uutiset


02.06.2016

RENAULT T HIGH EDITION

Erikoisvarusteltu T-sarjalainen

Renault Trucks tuo Suomen markkinoille uuden näyttävän Renault Trucks T High Edition kuorma-auton:

Renault Trucks T HIGH EDITION
Erikoisvarusteltu T-sarjalainen, saatavilla kaikkiin uusiin T High Sleeper malleihin.

ERINOIMAINEN SUORITUSKYKY

■ 480 hp tai 520 hp

MAKSIMAALINEN TURVALLISUUS
■ Mukautuva vakionopeudensäädin ja
hätäjarrutustoiminto (AEBS)
■ Risteysvalot
■ Ajovalojen pesimet ja pyyhkijät

LISÄÄ KANTAVUUTTA
■ Alumiiniset säiliöt (ilma ja polttoaine)
■ Alumiininen kytkentäteline ohjaamon takana

PAREMPAA KUSTANNUSTEHOKKUUTTA
■ Polttoaineenkulutuksen seurantaan
Optifleet check 12 kuukaudeksi
■ Optifuel taloudellisen ajon koulutus


LISÄÄ LUKSUSTA

■ Hiilikuitu-look sisustan materiaalit
■ Kaksiväriset nahkaverhoillut penkit
punaisella tikkauksella ja High
■ Nahkaiset käsinojat
■ Nahkainen ohjauspyörä rei’itetyllä pinnalla
ja punaisella tikkauksella

MAALAUS PAKETTI
■ Ohjaamo erikoismaalaukset
■ Korinväriset pölykapselit

AINUTLAATUINEN VIIMEISTELY
■ High Edition Hiilikuituteippaukset


T HIGH EDITION LISÄVARUSTEET (VALITTAVISSA)

■ Xenon ajovalot
■ Alumiiniset Dura-Bright vanteet
■ Metalliväri

Pyydä tarjous T High Editionista tai T-sarjalaisesta lähettämällä meille sähköpostia: info.fi@renault-trucks.com, niin lähin jälleenmyyjäsi on sinuun yhteydessä.

Lehdistötiedote 3.8.2016

RENAULT TRUCKS T-SARJALAISIIN HIGH EDITION ERIKOISVARUSTELU

Korkealla tasalattiaohjaamolla varustettuihin Renault Trucks T High kuorma-autoihin saa nyt T High Edition-erikoisvarustelun, jonka myötä auton ulkonäköön, sisustukseen ja varusteluun tulee lisää näyttävyyttä. Uuteen T High Editioniin voi tutustua Power Truck Show:ssa Härmässä Renault Trucks osastolla 12.-13.8.2016.

Renault Trucksin kattavan hyötyautomalliston järeimmän pään muodostavat 18–26-tonniset kaukokuljetusmallit T ja T High, jotka mahdollistavat 40–68 tonnin yhdistelmämassan.

– T High -mallissa ohjaamoa on korotettu 20 cm, joten ohjaamon lattia on täysin tasainen, ja seisomakorkeutta on huikeat 213 cm. T-sarjan ohjaamon takaosan leveys on 250 cm, ja malli soveltuu erityisen hyvin mukavuutta ja tilavuutta arvostaville kaukokuljetusten kuljettajille, kertoo Volvo Finland Ab:n Renault Trucks -tuotepäällikkö Mikko Aules.

Nyt kaikkiin T-sarjan High Sleeper -malleihin saa erikoisvarustelun, joka näkyy sekä auton ulko- ja sisäilmeessä että varustelussa. Vääntävän ja taloudellisen 13-litraisen moottorin tehovaihtoehdot ovat High Edition-erikoisvarustelun yhteydessä 480 ja 520 hevosvoimaa.

– Polttoaineenkulutuksen pienentämiseksi tarjoamme Edition-malleihin sekä taloudellisenajonkoulutuksen että polttoaineenkulutuksen seurannan 12 kuukaudeksi. High Edition-mallissa on muun muassa mukautuva vakionopeudensäädin, hätäjarrutustoiminto, risteysvalot sekä ajovalojen pesimet ja pyyhkijät. Erikoisvarustelu kasvattaa auton kantavuutta, sillä ilma- ja polttoainesäiliöt sekä ohjaamon takana oleva kytkentäteline on valmistettu alumiinista, summaa Aules varusteita ja tapoja, joilla parannetaan erikoismallin kustannustehokkuutta ja turvallisuutta.

T High Edition erottuu liikenteessä, sillä autossa on hiilikuitumaiset ja punaiset teippaukset, punaiset ovenkahvat ja korinväriset pölykapselit. Edition-malleihin saa lisävarusteena metallivärin, ksenonajovalot ja alumiiniset Dura-Bright-vanteet.Sama punaisen ja hiilikuitu-lookin tyylikäs yhdisteleminen jatkuu sisätiloissa. Kaksivärisissä nahkaverhoilluissa penkeissä on High Edition -kirjailun lisäksi punaiset tikkaukset. Myös turvavyöt sekä nahkaisten käsinojien ja ohjauspyörän tikkaukset ovat punaiset.

Suomen ensimmäinen T High Edition erikoisvarusteltu T-sarjalainen toimitettiin Jux Oy:lle heinäkuussa 2016.

KATSO ESITE TÄSTÄ

 (Undefined constant : MOBILE_A_VOIR_AUSSI)