Uutiset


 

03.04.2020

Varaosalogistiikka ja korjaamot palvelevat normaalisti

Renault Trucks kuorma-autojen varaosalogistiikka ja asiantunteva huoltoverkosto ovat kuljetusyritysten tukena myös poikkeustilanteessa. Kaikki Suomen Volvo Group -huoltokorjaamot palvelevat kuten normaalisti ja Renault Trucks -varaosien saatavuus on edelleen hyvä. Renault Trucks varaosilla on kahden vuoden täystakuu, joka kattaa myös seurannaisvauriot.

”Aika on haastava, mutta myös tässä tilanteessa kuljetusyritykset voivat luottaa siihen, että Volvo Group -korjaamoverkosto toimii. Tuemme ja myötävaikutamme osaltamme siihen, että kuljetukset ja tavaratoimitukset jatkuvat myös vallitsevissa poikkeusolosuhteissa niin normaalisti kuin mahdollista”, Volvo Finlandin jälkimarkkinointijohtaja Tommy Lindholm sanoo.

Renault Trucks kuorma-autojen ja Renault Trucks Master hyötyautojen kaikki Suomen 28 korjaamoa ympäri Suomen palvelevat tavalliseen tapaan ja työturvallisuudesta ja hygieniasta huolehditaan tarkasti. 

Ammattitaidolla mielenrauhaa: Renault Trucksin varaosilla kahden vuoden täystakuu

Luottamalla Aitoihin Renault Trucks varaosiin kuljetusyritys voi olla varma siitä, että kuorma-auton ominaisuudet säilyivät muuttumattomina. Samalla Renault Trucksin alkuperäisosat ovat takuu auton toimintavarmuudelle ja pitkälle iälle. Kaikilla osilla on kahden vuoden takuu, kun osat asennetaan Volvo Group -huoltokorjaamolla. Renault Trucks antaa  saman takuun myös työlle ja vastaa lisäksi asennettujen osien mahdollisista seurannaisvaurioista varaosien takuuaikana.

Varaosien saatavuus on hyvä

Jos Renault Trucks varaosaa ei löydä suoraan hyllystä, se toimitetaan tutulla tehokkuudella huoltopisteeseen pääsääntöisesti seuraavaksi aamuksi, kaikkialle Suomeen.

Katso lähin huoltopiste ja kysy lisää: www.renault-trucks.fi/yhteystiedot

Korona -ajankohtaissivu: www.renault-trucks.fi/korona