Uutiset


 

22.06.2015

Veljekset Kilpiselle kaksi D jakeluautoa

Helppo valinta: aikaisemmat kokemukset olleet positiivisia

Oriveteläisen Kuljetusliike Veljekset Kilpinen Ky:n autokalusto uudistui kevään ja alkukesän aikana kahdella Renault Trucks -jakeluautolla. Huhtikuussa Tero ja Tommi Kilpiselle luovutettiin 18-tonninen D Wide, juhannuksen alla 14-tonninen D.

– Ostimme vuonna 2008 sellaisen kuljetusyrityksen liiketoiminnot, jolla oli kaksi autoa. Nyt meillä on viisi autoa ja itsemme lisäksi kuusi kuljettajaa. Teemme pääasiassa kappaletavarakuljetuksia ja leivänajoa 10–18-tonnisilla jakeluautoilla Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa. Yksi auto on irtoperien ja puolikkaiden vetäjänä DHL:n ajossa, eli se liikkuu ympäri Suomea, kertoo Tero Kilpinen.

Kilpisen veljesten yrityksellä ja Renault Trucksilla on yhteinen historia, sillä edellisen omistajan tilaama Renault Premium tuli ajoon yrityskaupan jälkeen.

– Premiumilla ajettiin seitsemän vuoden aikana yli miljoona kilometriä, ja auto toimi hyvin. Kun auton vaihto tuli ajankohtaiseksi, Renault Trucksin suuntaan oli helppo kääntyä, sillä kokemukset merkistä ovat olleet positiivisia. Seitsemän vuotta on pitkä aika, mutta Premium toimi niin hyvin, että auton vaihtoa pystyi venyttämään.

Kilpiset vaihtoivat 18-tonnisen Premiumin 18-tonniseen D Wide 320:een. Leveällä ohjaamolla varustetussa autossa on Närpiön Erikoisvaunut NEK Oy:n valmistama jakelukori. Takalaitanostimella varustettu 8,5-metrinen kori on avattavissa sivusta.

Kesäkuussa Kilpisille luovutettiin 14-tonninen Renault D 250, jossa on 7,5-metrinen kuormatila.

– Meillä oli tarvetta hiukan järeämmälle autolle. Premium-kokemusten myötä oli helppo kallistua Renaultin suuntaan. Molemmissa uusissa autoissa on huolto- ja korjaussopimukset, joten tiedämme etukäteen, mitä kustannuksia kalustosta aiheutuu, kertoo Tero Kilpinen.

Auton möi ja luovutti Volvo Truck Center Tampereella Renault Trucks myyjä Juha Mattila.

Lisätiedot:

Juha Mattila
Renault Trucks myyjä
Volvo Truck Center Tampere
juha.mattila@renault-trucks.com
puh. 010 655 4005